Légy kreatív szeptemberben!Feladatok, amelyek által boldogabbá és szerencsésebbé teheted az életedet az ősz első havában.Légy kreatív: Használd fel arra a kreativitásodat, hogy előveszed a régi terveidet, céljaidat, amiknek megvalósításán kezdj gőzerővel dolgozni! A kreatív tűz akkor is hasznodra válik, ha iskolába, továbbképzésre mész, vagy a munkádban lesz szükséged nagyobb összpontosításra. A kreatív tűz energiával, jó hangulattal, szenvedéllyel és remek ötletekkel fog szolgálni téged.

Ám mindennek nem fogod hasznát venni, ha csak túl akarod élni a szeptembert, ezért szorgalmasan tenned kell a vágyaid megvalósításáért, amihez kérd ezt a különleges erőt! Ha úgy érzed, hogy letértél a helyes útról, nem tudod, hogy merre menj, akkor a kreatív tűz itt is a segítségedre lehet, mert elvezethet arra az ösvényre, amit neked jelöltek ki! Mindemellett a kreatív tűz megtisztíthatja az elmédet, elűzheti onnan a sötét gondolatokat, kételyeket és megmutathatja mindazt, amit észre kell venned, feltétlenül tudnod kell.

Kérj ízelítőt az őszből: Ha furdalja az oldaladat a kíváncsiság, hogy hogyan alakul a szeptembered és az ősz, jó lenne tudni, hogy mire kell majd figyelned, akkor Uriel, aki a próféciák angyala is, adhat némi útmutatást, úgyhogy bátran kérd meg arra, hogy adjon egy kis betekintőt!

Ezt úgy kérheted tőle, hogy meggyújtasz egy gyertyát, majd elsuttogod a kérésedet, de az is jó módszer, ha Urielre koncentrálva meditálsz, vagy azt kéred, hogy az álmaidba mutassa meg a jövődet.

Fontos azonban, hogy tudd, hogy attól, hogy betekinthetsz az őszbe, még nem jelenti azt, hogy az kőbe vésett információ lesz, ugyanis az csak a lehető legvalószínűbb dolog, ami megtörténhet veled, ám ez nem jelenti azt, hogy ne vedd figyelembe a próféciát akkor, ha nem tetszik, amit látsz!

Az életben gyakran előfordul, hogy tudni szeretnénk valamit, de amikor megtudjuk, akkor már nem tetszik, ám akkor is tudomásul kell vennünk, hogy van, ami nem kívánságműsor. A legjobb az lesz, ha próbálod alakítani a jövődet, amit majd tudj elfogadni, ha eljött ennek az ideje!

Zárd le a nyarat: Ha szép volt, ha nem, de vége a nyárnak, amit ideje lezárni, elengedni! Az emberek jó része ezt nem tudatosan teszi, és féllábbal még a nyárban állnak, emiatt hetekig tart átállniuk az őszre, ami azzal a káros következménnyel jár, hogy depressziósak és ingadozók lesznek. Te ne kövesd el ezt a hibát!

Fogadd el, hogy szeptemberrel eljön az ideje annak, hogy átállj az őszre! Koncentrálj a céljaid megvalósítására, gyűjtsd össze az energiádat, amiből kezdj elraktározni a hidegebb, zordabb időre! Búcsúzz el a nyár emlékeitől, életérzésétől, és készülj fel azokra, amik az ősszel fognak érkezni!

Nyáron lehetett lazítani, de most már vissza kell rázódni a mindennapokba, ami sokkal könnyebben fog menni, ha hajlandó vagy tudatosan magad mögött hagyni a nyarat.

Fejleszd a tisztánlátó képességeidet: Mivel Uriel a tisztánlátás angyala is, ezért előtte nincsenek titkok, a fénye mindent megvilágít, ezért ha szeptemberben szeretnéd fejleszteni a tisztánlátó képességeidet, akkor csak annyit kell tenned, hogy kérd hozzá Uriel segítségét!

Ugyanakkor a sikerhez nem lesz elég az angyal segítsége, ugyanis neked kell rendszeresen gyakorolnod és meditálnod. Ha megteszed, akkor azt veheted észre, hogy akár napokon belül megtisztulhat a látásod.

Ennek eredményeként megláthatod az aurát, az energiát, mások gondolatait és mindent, ami most még rejtve van előtted. Hamarosan olyannak láthatod az embereket és a helyzeteket, amilyenek valójában.

Semmit se seperj a szőnyeg alá: A megvilágosodás tüzével mutat rá a hibáidra, eredményeidre, lehetséges veszélyekre Uriel szeptemberben. Bár előfordulhat, hogy ez a rávilágítás nem lesz minden esetben kellemes, mégsem szabad a szőnyeg alá seperned ezeket, ugyanis bátran szembe kell nézned a tényekkel. Csak így fejlődhetsz és kerülheted el a kellemetlenségeket. A kezdet lehet fájdalmas, de később hálás leszel a tanításért.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló