Engedsz a gonosz csábításának (2. rész)Most kiderül, hogy hajlamos vagy-e a rosszra!Mérleg: A horoszkóp szerint, ha Mérleg a csillagjegyed, akkor jellemző rád, hogy a légynek sem tudsz ártani. A természeted békés, nyugodt, optimista, életvidám, ez ellen pedig tehetetlenek a gonosz erők.

Mérleg jegyűként mindig azt tartod szem előtt, hogy mi a legjobb másoknak, próbálsz diplomatikusan viselkedni, hogy mindenki egyformán jól járjon. Téged az tesz boldoggá, ha mások elégedettek. A törvényszegés minden formáját kerülöd. Igyekszel a jó és helyes úton járni. Az erőszakot, igazságtalanságot szívből utálod. Soha nem gázolsz át senkin, még akkor sem, ha a célod ezt kívánná tőled.

Skorpió: Skorpióként nincs nagy befolyása rád a gonosznak, de akadnak olyan helyzetek, amikor engedsz a sötét erők csábításának. Ez leginkább akkor történhet meg, ha egy cél eléréséről van szó, vagy igazságtalansággal találod szembe magadat.

Amikor erősen vágysz valamire, amit el akarsz érni, akkor bűntudat nélkül teszel drasztikus lépéseket a siker érdekében. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy átgázolsz másokon, de a kiskapukat szereted kihasználni.

Az igazságtalanság esetében arról van szó, hogy egyszerűen képtelen vagy elnézni, ha valaki szenved, mert igazságtalanul bánnak vele. Ilyenkor legszívesebben átkot szórnál a gonoszkodó illetőre. Néha még az is átvillan az agyadon, hogy isten adta jogod igazságot tenni, ha más képtelen cselekedni.

Nyilas: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy nem vagy a gonosz játékszere, de az üzleti életben nem ismersz barátságot. Itt és a karrieredben mutatkozik meg igazán, hogy akaratosan, tűzön-vízen keresztül végigviszed a terveid megvalósítását. Néha kifejezetten ravaszul viselkedsz. Beveted a lehengerlő modorodat, szövegedet, és nyugodt szívvel hintesz port a másik szemébe.

Nyilas jegyűként akkor is engedsz a sötét erőknek, ha megtudod, hogy valaki el akarja venni az egyik „tulajdonodat”. Ilyen helyzetben nem ismersz irgalmat, és nem szégyellsz bevetni minden eszközt azért, hogy megtartsd azt, ami a tied. Igazi harcosként lépsz fel, mert tőled semmit és senkit nem lehet büntetlenül elvenni.

Bak: Az asztrológia szerint nagyon tiszteled a hagyományokat és a törvényt, emiatt egyáltalán nem jellemző rád, hogy a gonoszság irányítaná a tetteidet, sőt, kifejezetten utálod a sötét, bűnös dolgokat, megoldásokat.

Igyekszel becsületesen eljárni, a céljaidért pedig inkább keményen, kitartóan megdolgozol, hogy önerőből, tisztán és sportszerűen érj el sikereket. A ravaszkodás és a csalás sem tartózik az eszközeid közé.

A saját vágyaid megvalósítása fontos a számodra, de ezt nem szeretnéd mások kárán elérni, ám nem azért, mert ennyire jó vagy, hanem azért, mert úgy érzed, hogy így helyes.

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján soha nem jutna eszedbe, hogy mások kárán teljesítsd be a vágyaidat, ahogy az is távol áll tőled, hogy megbüntess valakit a tetteiért. Esetedben biztos, hogy jól megalapozott értékrend szerint élsz, ez pedig nem engedi meg, hogy meghalld a gonoszság csábító hangját.

Mindig tisztában vagy azzal, hogy mi a helyes, emiatt még akkor sem lépsz a sötét útra, ha lehetőséged lenne egy kicsit sportszerűtlenül elérni valamit. Maximálisan hiszel abban, hogy mindenki azt kapja vissza, ahogy másokkal viselkedik, ahogy él, ezért igyekszel a becsület oldalán maradni.

Halak: A gonoszság nem tud a közeledbe férkőzni, ha Halak a csillagjegyed, ugyanis csupa szív, szeretettel teli ember vagy, ráadásul jellemző rád, hogy valamilyen vallási irányzat is útmutatóként szolgál a számodra a gonoszság ellen. Emellett megveted az agressziót, erőszakot, gyűlöletet, igazságtalanságot.

Halak jegyed alapján ismert vagy arról, hogy képtelen vagy mások kárára építeni az életedet, ezért inkább szenvedsz, és te válsz a környezeted önző döntéseinek áldozatává. Nem akarod előrébb helyezni magadat és a céljaidat másoknál, mert hajlamos vagy úgy nézni a világra, hogy mindenki jó vagy elesett, és neked kell megmentened őket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló