Ez a tulajdonságod hoz szerencsét 2023 őszén!Válassz egy lapot a neked szóló üzenetért!1. lap: Az éles meglátásaid hoznak szerencsét 2023 őszén, ugyanis ezek lesznek azok, amik segítenek a jó döntések meghozatalában. Ebben az évszakban tisztábban fogod látni a különböző élethelyzeteket, az embereket és a környezetedet. Most mindent és mindenkit annak fogsz látni, ami valójában, tehát senki és semmi nem verhet át téged.

2. lap: A barátságos mosolyod fog szerencsét hozni 2023 őszén, ugyanis pont a jó helyen és időben fogod bevetni ezt a remek tulajdonságodat. Ugyanakkor azt nem árulja el az általad választott lap, hogy pontosan milyen szerencsét fog hozni a barátságos mosoly.

Lehet, hogy végre új szerelmet találsz, vagy új munkát kapsz, de az sem kizárt, hogy örök életre szóló barátság kezdetét jelenti majd, vagy éppen a baj elkerülésében fog segíteni. Egy barátságos mosollyal mindent elérhetsz, amire vágysz, úgyhogy csak mosolyogj a világra, és akkor a szerencse se marad el az évszakban!

3. lap: A merészség és a határozottság hoz neked szerencsét 2023 őszén. Ha kihívásokkal találkozol az évszakban, akkor merészen nézz szembe azokkal, és a különböző feladatokra is mondj igent! Amikor az évszakban döntened kell, akkor légy határozott! Ilyen helyzetből bőven ki fog jutni neked. Természetesen nem kell fejjel rohanod a falnak. Nyugodtan hezitálhatsz egy kicsi, de merj kockáztatni!

Bátran fogadd el a kihívásokat, mert a biztonságos odúból nem lehet karriert építeni, sikeres életet élni. Most itt a cselekvés ideje!

4. lap: Az erő és az állhatatosság hoz szerencsét 2023 őszén, aminek időszakában nem kell semmi mást tenned csak annyit, hogy okosan gyakorlod ezt a két dolgot. A munkában és a párkapcsolatunkban légy állhatatos, még akkor is, ha problémák ütik fel a fejüket, vagy akkor, ha a céljaid eléréséről lesz szó.

Ez azért fontos, mert a kombináció nemcsak a várt szerencsét teremti meg, hanem mindent, amire vágysz. Természetesen előfordulhatnak olyan pillanatok, amelyek megingathatnak, de az soha nem baj, ha egyszer-kétszer padlóra kerülsz, amíg képes vagy onnan felállni. 2023 őszén fontos, hogy soha ne téveszd szem elől a céljaidat!

5. lap: Tökösnek kell lenned ahhoz, hogy a pénzügyekben szerencsés légy 2023 őszén. Ha problémák merülnek fel, akkor férfiasan kell helyt állnod, akkor is, ha nő vagy. A következő hónapokban lehetőséged lesz a céljaid elérésére, de az sem kizárt, hogy munkahelyet válthatsz, vagy végre megkapod a jobb pozíciót.

Ha a kiszemeltedet hódítanád meg, esetleg a párkapcsolati problémáidat oldanád meg, akkor azt is vagányan kell megtenned. Most már biztos, hogy rájöttél, hogy ősszel csak akkor lesz szerencséd, ha férfiasan odateszed magadat. Megvan benned az erő, az akarat, a bátorság, csak használnod kell.

6. lap: A jó tulajdonságaid, az erényed segít abban, hogy szerencséd legyen 2023 őszén. Ha eddig még nem, akkor most biztos, hogy látni fogod, hogy a becsületesség, a hűség és a kitartás kifizetődik.

7. lap: A bizalom lesz az, ami szerencsét fog hozni. Az évszakban fontos, hogy bízz önmagadban, vagy valaki másban, aki tanácsot ad, ajánlatot tesz, szerelmet vall, vagy csak segíteni szeretne. A következő hónapokban el fog jönni az a pillanat, amikor egy adott szituációban meg kell bíznod önmagadban vagy valaki másban.

Az ekkor meghozott döntés hatalmas szerencsét teremthet, ezért megéri gyakorolni a bizalmat, még akkor is, ha lesz, aki visszaél vele. Abban az esetben, ha valaki kihasznál, akkor ne zárkózz be, viszont ész nélkül se osztogasd a bizalmat!

8. lap: Szerencsésen elkerülöd a gondokat 2023 őszén. Előfordulhat például, hogy a következő hónapokban egy veszélyes szituációba keverednél, esetleg az anyagiak terén vár rád egy nagyobb kockázat, de sikerül elkerülnöd a bajt.

Igaz, ez nem a vakszerencsének lesz köszönhető, hanem inkább a jó emberismeretednek, az életlátásodnak, esetleg a hatodik érzékednek. A lényeg tehát az, hogy időben szólal meg a vészharang a fejedben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló