Így hozd ki a lehető legtöbbet az októberből! (2. rész)Életmódtanácsok az ősz második havára.Szeress bátran: Októberben nagyon sok a szomorú, mogorva, sötétben járó ember, akikre elég csak rámosolyognod, vagy egy kedves szót mondanod ahhoz, hogy egy kis fényt vigyél az életükbe. Októberben bátran mutasd ki a szereteted a szeretteid és a mások iránt egyaránt! Ez nemcsak nekik, hanem neked is jót tesz, mert amennyi fényt, segítséget és szeretetet adsz, annyit fogsz visszakapni is!

Dolgozz az elhunytakkal való kapcsolatodon: Október végén, november elején ünnepeljük a samhaint, a halloweent, a halottak napját és a mindenszentek, ezért azt tanácsolja, hogy dolgozz az elhunytakkal való kapcsolatodon a hónapban.

Amennyiben úgy érzed, hogy valamelyik elhunytadnak még nem bocsátottál meg, esetleg még eddig nem tudtad elengedni, akkor itt van ennek az ideje. Az október kiváló időszak arra, hogy szeretettel fordulj az elhunytak felé és békére lelj velük együtt.

Kérj áldást az elhunytaktól: Barbiel arra emlékeztet, hogy október végén tartják a Halloweent, a Mindenszenteket és a Halottak napját, ezért ebben az időszakban erősebb a szellemtevékenység. Mivel a szellemek keresik a kapcsolatot az élőkkel ebben az időszakban, ezért érdemes most áldást vagy segítséget kérned az elhunyt szeretteidtől.

Ők is képesek lehetnek arra, hogy elősegítsék a kívánságaid teljesülését, de ha azt nem is, akkor legalább erőt adhatnak, vagy jelet küldhetnek, hogy merre kellene indulnod, mit kellene tenned a célod érdekében.

Olykor jobb a nehezebb utat választani: Barbiel is tudja, hogy a rövid, egyszerű út kényelmesebb, de arra figyelmeztet, hogy ha azt választod, akkor könnyen megfoszthatod magad egy fontos élménytől, és nem tanulsz meg egy lényeges leckét.

A hónap angyala éppen ezért azt tanácsolja, hogy időnként érdemes próbára tenned magad, a tudásodat, még abban az esetben is, ha félsz. Hangozzék bármilyen különösen, akkor is igaz, hogy ez hozhatja meg a szerencsédet.

Barbiel arra kér, hogy októberben legalább próbálj meg kilépni a komfortzónádból és válaszd a nehezebb utat! Azt se feledd, hogy időnként a nehezen megszerzett sikerek és tapasztalatok teszik hozzá a legtöbbet a fejlődéshez!

Légy őszinte: Barbiel arra ösztönöz, hogy légy bátrabb a kommunikációban! Októberben ne félj kimondani az érzéseidet, a véleményedet! Ezt tedd őszintén, viszont arra figyelj, hogy ne légy bántó! Tedd ezt meg akkor is, ha nem érzed kifizetődőnek, mert elhiheted, hogy érdemes őszintének lenned!

Már csak azért is, mert könnyen lehet, hogy ez visz közelebb a vágyaid megvalósításához, vagy a problémád megoldásához, de akár a kapcsolataid is rendeződhetnek általa. Barbiel arra kér, hogy tiszteld magad annyira az ősz második havában, hogy bátran kiállsz a véleményed és az érzéseid mellett!

Tanulmányozd a spiritualitást: Az október nagyszerű időszak arra, hogy a spiritualitást tanulmányozd. Már néhány hét alatt sokat fejlődhetsz ezen a téren, úgyhogy bátran meditálj, jógázz és próbálj ki valami újat!

Emellett itt a remek alkalom, hogy fejleszd a spirituális képességeidet. Ha ezt megteszed, akkor azt veheted észre, hogy sokkal intenzívebb élményekben lesz részed, sőt, akár megvilágosodást is tapasztalhatsz az ősz második havában. Ehhez nyugodtan kérd Barbiel segítségét, mert ő támogathat abban, hogy aktiváld a tisztánérző képességeidet.

Bátran kérj segítséget, ha szükséged van rá: Természetesen nem csupán októberre vonatkozik Barbielnek az a tanácsa, hogy kérj segítséget, hanem az egész évre, ha szükséges! Most azonban kiemelten fontos az összefogás. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha ilyenkor nagyobb szükségük van egymásra az embereknek.

Te se félj segítséget kérni, amikor úgy érzed, hogy lelki támogatásra szorulsz másoktól! Igaz, hogy bátor vagy, ha egyedül járod be a sötét utat, viszont ne feledd, hogy nem bűn, vagy gyengeség, ha többen, egymást támogatva mentek végig rajta! Nyugodtan kérj segítséget a barátaidtól, a rokonaidtól, vagy fogadd el, amikor felajánlják neked!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló