Ez az őszi életfeladatod!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy milyen ajándékot kaptál Istentől az évszakra.Kos: Isten kimondottan nehéz feladatot bízott rád, ugyanis a te őszi küldetésed a felelősség. Ez azt jelenti, hogy arra kell figyelned, hogy az emberek tisztában legyenek a mások felé irányuló tetteiknek és a saját döntéseiknek.

Bika: Isten a jövő fogalmával bízott meg téged őszre, tehát azzal, hogy segíts az embereknek meglátni a lehetőségeiket. Annak érdekében, hogy el tudd végezni az életfeladatod, a Mindenható neked adta a Függetlenség ajándékát.

Ikrek: Te azt a küldetést kaptad Istentől az őszre, hogy mutasd meg az embereket és azok összes ragyogását a világnak, ám figyelj oda arra, hogy ne vidd túlzásba a büszkeséget, és ne felejtsd el, hogy ők a Mindenható teremtményei, nem a tieid!

Rák: A másokba való belelátás ajándékát kaptad Istentől őszre, ám azt megtiltotta neked, hogy bárkinek is beszélj arról, ami láttál. Rák jegyűként gyakran bántani fog, amit látsz, és nem kizárt, hogy fájdalmadban többször is elzárkózol az emberektől, mert képtelen leszel az általuk vétett hibák elviselésére.

Oroszlán: Az Isten által neked adott őszi feladat igazán nehéz, ugyanis össze kell gyűjtenek a Világ összes fájdalmát, amit aztán elé kell tenned. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, a Beleérző képesség ajándékát kaptad tőle, ami képessé tesz téged arra, hogy részvétet nyújts az emberek számára.

Szűz: A válaszok nélküli kérdéseket kaptad Istentől, aki azért adta neked ezt az életfeladatot őszre, hogy így adhass megértést mindenkinek azzal kapcsolatban, ami körülveszi őket, ami rejtély előttük. Emellett a tudást is megkaptad a Mindenhatótól, hogy kiderítsd a válaszokat a kérdésekre.

Mérleg: Az Istentől kapott őszi feladatod az, hogy tanítsd meg az embereket dolgozni. Ez a küldetés nem könnyű, és úgy érezheted, hogy rajtad múlik az egész emberiség munkája, viszont büszkén viseled ezt a terhet, mivel utad során mindenféle földi javat találsz.

Skorpió: Az Istentől kapott őszi ajándék az erő, amellyel vagyonná, gazdagsággá vagy igazsággá tudod változtatni a magvakat. A kiváló munkád rengeteg türelmet követel meg tőled, ezért az élet folyton teszteli a kitartásodat.

Nyilas: Azt a küldetést kaptad Istentől őszre, hogy tanítsd meg az embereket érezni. A feladatod az, hogy tanítsd meg őket nevetni, sírni, ami által minden, amit látnak és gondolnak teljesebbé fogja tenni őket. Ahhoz, hogy a küldetésed sikerüljön, Isten neked adta a Család ajándékát, ami által a saját teljességed is többszöröződik és a családcentrikusság mintaképévé válhatsz. Na aggódj, te soha nem maradsz egyedül!

Bak: Isten azt a feladatot adta neked őszre, hogy nevettesd meg az embereket, még akkor is, ha az Eszméje félreértése keserűvé tette őket. A nevetésen keresztül reményt adsz nekik, a reményen keresztül pedig visszatalálnak a Mindenhatóhoz. Annak érdekében, hogy a küldetésed sikeres legyen, Isten neked adta a Végtelen Bőség ajándékát, amit arra kell használnod, hogy Világosságot vigyél a sötétség minden pontjára!

Vízöntő: Isten neked adta az első ajándékot, a becsület magját őszre, méghozzá azért, mert te rendelkezel azzal a méltósággal, amellyel elültetheted azt. Soha ne feledd, hogy az általad elültetett magok mindegyike milliószor annyit terem majd!

Vízöntő jegyűként képes vagy megértetni az emberekkel a becsületesség fontosságát, ezért terjeszd azt a világban! Az életedben mindig fontos szerepet kap a cselekvés, mivel Isten neked adta azt a feladatot, hogy jobbá tedd a teremtményeit.

A jól végzett munka és a becsület mind tőled ered, amiért cserébe az Önérzet erényét kapod a Mindenhatótól. Vízöntő jegyűként a dolgod tehát az, hogy becsületességre és helyes munkavégzésre oktass másokat.

Halak: Rád azt a feladatot bízta Isten ősszel, hogy vizsgáld felül azt, hogy az emberiség mit művelt a Mindenható teremtményeivel és világával. Figyelmesen és alaposan vizsgálod meg az útjukat, valamint hívd fel a figyelmüket a hibáikra, hogy ezáltal tökéletesíthessék magukat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló