Neked mit üzennek az indiai istennők októberre? (2. rész)Erre kell figyelned az ősz második havában!Mérleg: Azt üzenik neked az indiai istennők a csillagjegyed alapján, hogy különösen kiemelkedő hónapban lesz részed, ám a sikerekhez és az eredményekhez elengedhetetlen, hogy minden más elé helyezd a karrieredet. Ez némi nyomást gyakorol rád, de ha őszinte akarsz lenni magadhoz, akkor be kell vallanod, hogy nincs hangulatod a romantikázáshoz, vagy a barátaidhoz.

Skorpió: Azt üzenik neked az indiai istennők, hogy mindegy, hogy milyen problémával kerülsz szembe októberben, mert a legfontosabb az, hogy ne engedd, hogy felülkerekedjen rajtad, és győzd le! Ha ezt sikerül megtenned, akkor október végére erősebb és bölcsebb leszel, mivel végre tanulsz a hibáidból.

Olykor nem árt félretenni az analizáló, túlságosan komoly énedet. Rágódás helyett inkább szórakozz, mert nincs azzal semmi baj, ha időnként kicsit elfeledkezel a problémákról. Emellett semmit se bízz a véletlenre az ősz második havában! A munkahelyeden olyasmi történhet, ami nyugtalanítani fog, ráadásul a párodnak is akadhatnak olyan gondjai, amelyekben nagy szüksége lesz a segítségedre, a támogatásodra.

Nyilas: Azt üzenik neked az indiai istennők, hogy ha októberben valaki felajánlja a segítségét, akkor azt ne utasítsd vissza, mert csak ennek köszönhetően állhat helyre egy bizonyos dolog az életedben. Ideje, hogy megtanulj megbízni másokban, és ne általánosíts! Az ősz második havában le kell győznöd a félelmeindet és meg kell szabadulnod az előítéletektől.

Emellett azt is üzenik neked az indiai istennők, hogy nem baj, ha nem vágysz romantikára, szerelemre, hiszen más dolgok foglalkoztatnak. Majd, ha ez elmúlt, akkor ráérsz az érzelmi életeddel foglalkozni.

A munkahelyeden azt fogod érezni októberben, hogy valami nincs rendben. Ezzel kapcsolatban derítsd ki, hogy te okozod-e a gondot. Ne feledd, hogy rengeteg az érzékeny ember körülötted, úgyhogy ügyelj arra, hogy óvatosan beszélj velük!

Bak: Azt üzenik neked az indiai istennők, hogy komoly kéréssel fog eléd állni egy hozzád közel álló személy októberben, ugyanis segítségre, útmutatásra lesz szüksége. Amikor együtt sikerül megoldani az illető problémáját, akkor ez egy olyan új erővel fog feltölteni, amely felhasználásával sikeres, eredményes hónapod lesz.

Emellett azt is üzenik neked az indiai istennők, hogy az élet összehozhat egy különleges személlyel, akivel kapcsolatban semmit se siess el! Október egy másik eseménye miatt padlóra kerülhetsz, de az indiai istennők szerint szerencsésen fogsz kimászni a dologból, ettől pedig erősebbnek fogod érezni magad.

Vízöntő: Azt üzenik neked az indiai istennők októberre, hogy kissé problémás hónapod lesz, mert rengeteg bonyodalom állja az utadat, ráadásul a munkahelyi pozíciódért is meg kell küzdened. Ezen a területen különösen fontos lesz a hallgatás. Most ne hangoztasd az elégedetlenségedet, nem tetszésedet!

Emellett azt is üzenik neked az indiai istennők, hogy foglalkozz a szerelmi életeddel. Ha párt keresel, akkor bátran randevúzz, próbálj ki olyasmit, amit eddig nem! Ha azt tervezed, hogy továbbtanulsz, vagy képzed magad, akkor ebbe érdemes belefognod. Október kedvezni fog a döntéshozásnak. Ha úgy érzed, hogy anyagi problémáid vannak, akkor ne aggódj, mert csak az október lesz ilyen ingatag.

Halak: Azt üzenik neked az indiai istennők, hogy komoly nehézségre kell számítanod októberben, ha van párod. Ezt a krízist csak akkor tudod megoldani, ha a társad is szeretné rendbe hozni a kapcsolatot. Ellenkező esetben a gyerekes, éretlen viselkedés szakításhoz fog vezetni. Jól tennéd, ha intelligens felnőttként meghallgatnátok egymást, és kompromisszumokat kötnétek.

Ha párt keresel, akkor megismerkedhetsz valakivel, aki aktívan szeretne részt venni a társadalmi életedben. A munkahelyeden légy naprakész, felkészült, mert bármikor kaphatsz egy hírt, ami leköti az összes energiádat, figyelmedet. A pénzzel bánj óvatosan! Ha költözni szeretnél, akkor ezt megteheted októberben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló