Ez a kávé illik hozzád a csillagjegyed alapján!Neked mit ajánl a horoszkóp?Kos: A csillagjegyed alapján azért az instant kávé illik hozzád a leginkább, mert gyors, egyszerű és mindig tudod, hogy mire számíts tőle, tehát bőven marad időd arra, hogy az élet fontos dolgaira koncentrálj. Kos jegyűként neked olyan kávéra van szükséged, ami mindig kéznél van, amit bárhova magaddal tudsz vinni.

Bika: Bika jegyűként nagyon szereted a precíz, szofisztikált megoldásokat, de az is jellemző rád, hogy praktikusan és logikusan gondolkodsz, valamint szeretsz elemezni, ezért a te tetszésedet az egyik leggyorsabban elkészíthető, és egyben legfinomabb kávé, a filteres kávé nyerheti el, ugyanis így sokkal hatékonyabb lehet a reggeli készülődésed is.

Ikrek: Nagyon sok kávéspecialitás alapja az eszpresszó, te pedig Ikrek jegyűként igazán kreatív gondolkodó személy vagy. Hozzád az eszpresszó illik a leginkább, mert számodra rendkívül fontos az íz és az aroma, ráadásul az így készített kávétól biztos, hogy megkapod azt az energiamennyiséget, amelyre szükséged lesz a nap folyamán.

Rák: Nagylelkű, de figyelemre vágyó Rák jegyűként semmiből sem elégszel meg a legegyszerűbb fajtával, és ez alól a kávé sem kivétel. Hozzád leginkább a cold brew kávéból tejjel és jégkockával készült jegeskávé illik, hiszen a kávénak ez a verziója ugyanolyan energikus és vibráló, amilyen Rákként te is vagy.

Oroszlán: Hagyományokat és szokásokat tisztelő Oroszlánként a hozzád leginkább illő kávé a gondosan, kézi forrázással készülő, friss kávé, a pour over, ami a kávéfőzés csúcsának számít. A pour over azért is elnyerheti a tetszésedet, mert ez a kávé olyan kihívásokat tartogat, amelyeknek hála fejlődhetsz és folyamatosan tanulhatsz, ami szintén fontos a számodra.

Szűz: A csillagjegyed alapján minden bizonnyal lépést tartasz a divattal, ezért valószínű jól tudod, hogy mi az a dalgona kávé. Tekintve, hogy számodra rendkívül fontosak az innovációk és az újdonságok, ezért abban az esetben, ha még nem kóstoltad meg a krémes és habos dalgona kávét, akkor itt az ideje, hogy megtedd!

Mérleg: Elképesztően érzékeny, gyengéd, művészi vénával megáldott és nagyon empatikus Mérleg jegyűként a latte a hozzád leginkább illő kávé, méghozzá azért, mert ez a verzió igazán kiegyensúlyozott, kicsit sem erőszakos, ráadásul csodás, művészi rajzokat készíthetsz a tejhabra.

Skorpió: Skorpió jegyűként kifinomult és lágy személyiséggel vagy megáldva, ezért hozzád az ugyanilyen jellemzőkkel rendelkező kotyogóssal főzött eszpresszó illik a legjobban. Sokan úgy gondolhatják, hogy ez túl régimódi elkészítési mód, vagy túl bonyolultnak tarthatják, viszont a kávé darálása és betöltése akár amolyan reggeli meditáció is lehet a számodra.

Nyilas: Nyilas jegyűként rendkívül ambiciózus és erős teremtés vagy, ezért hozzád a french press illik a legjobban a kávé fajtái közül. A dugattyús kávéfőzővel készült kávét a cold brew módszeréhez hasonlóan kell elkészíteni, ám a french press sokkal gyorsabban megvan, neked pedig szükséged is van erre a lendületre és gyorsaságra, hiszen utálod, ha órákig kell várnod.

Bak: Bak jegyűként a kiegyensúlyozottságra és a harmóniára törekszel, ezért hozzád a fele részben tejből, fele részben eszpresszóból készült tejeskávé illik a leginkább. Ez a kávéfajta egyfelől megadja a számodra oly fontos egyensúlyt, ráadásul ugyanolyan finom és gyengéd, amilyen te magad is vagy.

Vízöntő: Pozitív gondolkodású, elképesztően extrovertált, kalandvágyó és minden jóban résztvevő Vízöntőként a mokka illik hozzád a leginkább a kávé fajtái közül. A mokka egyik legfontosabb összetevője a csokoládé, de ezen és az eszpresszón kívül olykor tej és tejhab is fokozza az ízorgiát.

Halak: Türelmes és otthon ülni szerető csillagjegyed alapján tökéletesen illik hozzád a cold brew, amit úgy kell elkészíteni, hogy az őrölt kávét órákon át áztatod a hideg vízben, majd leszűröd. A cold brew az egyik legerősebb és koffeinben leggazdagabb kávéfajta, aminek tárolása a hűtőszekrényben történik.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló