Rólad mit mesél a kedvenc bögréd?Keresd ki a kedvenc bögrédet az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló elemzést!Szabályos csíkos bögre: Rejlik benned valami igazodási hajlam a rendhez és a rendszerhez. Azt szereted, ha rend vesz körül, mert a káoszt nem látod át és csak idegesít. Emellett imádsz rendszerben élni, ahol mindenki tudja, hogy nincsenek konfliktusok, mert mindenki tudja, hogy mi a saját feladata.

Horoszkópos bögre: Bájos személyiség vagy, aki érdeklődik a titokzatos, misztikus dolgok és az ezotéria iránt. Folyton figyeled a jeleket, amiket aztán meg is fejtesz. Hiszel a sors létezésében és a csillagok erejében. Bár az akaratod, öntudatod és az önbizalmad erős, mégis érzékeny lélek rejlik benned. Ha te valamit elhatározol, akkor lehetnek a körülmények akármilyenek, véghezviszed.


Egyszínű, sima bögre: Utálsz kitűnni a tömegből, hidegrázást kapsz attól, hogy a figyelem központjába kerülj, ezért a legszívesebben a háttérbe húzódsz, hogy valaki másra irányuljon a rivaldafény. Fegyelmezett, tisztelettudó, egy kissé zárkózott személyiséggel megáldott ember vagy, aki kerüli a felesleges beszédet, mert tudja, hogy mikor mit kell mondani. Mivel nem szereted a feltűnést, ezért inkább meghúzod magad egy csendes kis sarokban.

Magányos és zárkózott személyként egyedül érzed a legjobban magadat, mert akkor senki sem zavar, azt csinálhatsz, amit akarsz, és úgy, ahogyan neked tetszik. Igyekszel kerülni a konfliktusokat, de nem azért, mert nem tudnád megvédeni magadat, hanem azért, mert egyszerűen nem szereted a kellemetlen helyzeteket és energiapazarlásnak tartod a veszekedést, még akkor is ha tudod, hogy az életben nem lehet mindig elkerülni a vélemények ütközését. Amikor mégis összetűzésben találod magad, akkor kulturáltan, szenvedélymentesen érvelsz.

Színes mintás bögre: Ugyanolyan sokszínű, élettel teli, életre való és lendületes vagy, mint a kedvenc bögréd. Szeretnél modern életet élni, imádod a nagyvárosi nyüzsgést. Minél színesebb a bögréd, annál többet mosolyogsz, ami miatt mások elbűvölőnek találnak. Modern gondolkodású, vidám és optimista teremtés vagy, aki önmagában és a céljaiban is hisz. A szorult helyzetekből mindig megtalálod a kivezető utat és mindenben meglátod a jót.

Fekete-fehér bögre: Erős személyiséggel megáldott ember vagy, aki pontosan tudja, hogy mit akar. A céljaid elérésében semmi sem akadályozhat meg. Ugyanakkor hajlamos vagy túl komolyan venni magad.

Virágos bögre: Romantikus, érzéki, nyílt és jószívű vagy, egy olyan ember, aki boldogságra született. Te képes vagy még a legkisebb apróságban is megtalálni az örömöt és a jót. Nagy szükséged van a harmóniára. Azt szereted a legjobban, ha a körülötted lévők legalább olyan boldogok, mint amilyen te is vagy.

Üveg bögre: Ha a finom, letisztult, átlátszó üveg bögre a kedvenced, akkor rád ugyanezek a tulajdonságok a jellemzőek, hiszen nincs titkolni és rejtegetni valód. A baj csak az, hogy azokkal a titkokkal sem tudsz diszkréten bánni, amiket mások bíztak rád. Te egyszerűen nem érted, hogy mi értelme elhallgatni mások elől a dolgokat.

Rusztikus porcelán bögre: Kifinomult és konzervatív személyiségtípusba tartozol. Tiszteled és őrződ a hagyományokat, ezért számodra fontos, hogy a modern világból se kopjanak ki a nemzeti, a vallási és a családi értékek.

Mások kissé vaskalaposnak láthatnak, de mivel erős egyéniség vagy, ezért nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad. A te gondolkodásmódodat és az életmódodat soha nem befolyásolhatják a külső hatások. A magánéletedben mély érzésű, hűséges, de elég zárkózott vagy.

Állatmintás bögre: Bohém, vicces személyiség vagy, aki semminek sem kerít nagy feneket. Az életet igyekszel lazán venni, és arra mész, amerre az élet sodor. A bohém életfelfogásod miatt mások kissé komolytalannak tartanak. Igazi életművész, irigylésre méltóan szabad ember vagy, aki láttán mások csak pislognak, hiszen nem értik, hogy hogyan tudod úgy irányítani az életedet, hogy az a legideálisabb legyen a számodra.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló