Tarot jóslat októberreA csillagjegyed alapján megkapod a neked szóló jóslatot.Kos: A sorsszerű eseményéket jelző Csillag lapot kaptad októberre. Habár az „élet osztotta a lapot”, mégis csak rajtad múlik, hogy mit teszel az ősz második havában kapott lehetőségekkel. A csillagok mutathatnak valamiféle utat, de azt nem kell elfogadnod, mivel szabadon dönthetsz, hogy mit teszel. Előfordulhat, hogy a közelmúltban találkoztál, vagy hamarosan találkozol a karmikus társaddal, de az rajtad múlik, hogy akarod-e ezt a fontos tanulságokat tartogató szerelmet.

Bika: A Kardok ásza lapot kaptad októberre a csillagjegyed alapján, ezért a neked szóló Tarot jóslat szerint most nagy lépést tehetsz előre a tudati fejlődésben. Az értékeléseid, meglátásaid világosak az ősz második havában, aminek időszakában képes vagy egészében, nagy rálátással kezelni az életedet, ami igazi megvilágosodást hozhat a számodra a száraz tények helyett.

Ikrek: A lélek mélységeit megvilágító Hold lapot kaptad októberre. Lehet, hogy néhány lelki sebed még nem gyógyult be, de októberben minden esélyed megvan a teljes regenerálódásra.

Rák: A Remete lapot kaptad októberre, ezért a neked szóló jóslat szerint eljött az ideje a lelki fejlődésnek és az elmélyülésnek. A legfontosabb most az, hogy tisztázd magadban, hogy ki vagy és mire vágysz, ugyanis az előtted álló időszak intenzív élményeket tartogat a számodra.

Oroszlán: Az életörömöt jelentő Nap lapot kaptad októberre, ezért a neked szóló jóslat szerint a belső, sugárzó életöröm alapos megélése a dolgod az ősz második havában. Fedezd fel, hogy miből táplálkozhatsz, hogy mi tesz erőssé, békéssé és harmonikussá!

Szűz: A Botok nyolcas lapot kaptad októberre, ezért a neked szóló jóslat szerint világos, egyértelmű kommunikációra lesz szükséged ahhoz, hogy tisztázd a problémákat. Ha van valaki, akivel szemben nem mered felvállalni a véleményedet, álláspontodat, akkor erre utal a Botok nyolcas. Ha ezt sikerül legyőznöd, akkor már nem lesz, ami akadályozza a boldogságodat.

Mérleg: A döntés fontosságára hívja fel a figyelmedet a Császár lap, amit októberre kaptál. Ideje, hogy aktívan cselekedj, ugyanis most az akarat kap főszerepet. Ha vágysz valamire, vagy valakire, akkor fejezd be a töprengést, az állandó mérlegelést, és lépj a tettek mezejére az ősz második havában! Emellett új szerelmi kapcsolatra is utalhat a lapod.

Skorpió: A hatalmas átalakító erőt és az előrehajtó tüzet jelképző Botok királynője lapot kaptad októberre. Nem hiába dolgoztál magadon, ugyanis végre pontot tettél azoknak a problémáknak a végére, amelyek akadályoztak a boldogság megélésében. Az ősz második havában eljön a te időd!

Nyilas: Az áldást, égi védelmet és az iránymutatást jelző Főpap lapot kaptad októberre, ezért a neked szóló jóslat szerint ideje a lelki elmélyülésnek, ami által eljuthatsz az ősi bölcsesség megéléséhez, a szellem és a lélek egységéhez. A Főpap azt is jelzi, hogy fontos a tiszta erkölcs és a nemes szándék.

Bak: A bölcsességet és teremtő tudatosságot jelző Mágus lapot kaptad októberre, ezért olyan sorsszerű helyzetekre számíthatsz, amelyek komoly átalakulást hoznak, vagy követelnek meg. Fogadd őszinte hálával ezeket!

Vízöntő: A belső békét jelző Kardok kettes lapot kaptad októberre. Lehet, hogy nemrég kényszerültél választásra, vagy hamarosan kerülsz olyan helyzetbe, hogy döntened kell, ám az biztos, hogy a választ lezárás is kövesse, vagyis ne rágódj tovább! Fogadd el, hogy nem a tökéletesség jelenti a boldogságot, ugyanis az annak ellenére születik meg, hogy semmi sem tökéletes!

Halak: A bizalmat, az adni vágyást és az önzetlenséget jelképező Kelyhek hármas lapot kaptad októberre. Jellemző rád az a különleges bátorság, hogy félre tudod tenni a kételyeidet, és teljesen átadod magad az érzéseidnek. Ez a szerelem magasabb szintű tapasztalásokat és megéléseket jelent, ami nemcsak téged, hanem a párodat is boldoggá teszi. Ha párt keresel, akkor októberben megtalálhatod a nagy szerelmet.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló