Ezt a horrorfilmet kellene megnézned halloweenkorNeked mit tanácsol a horoszkóp a csillagjegyed alapján?Kos: A 90-es évekbeli Bűvölet című filmet kellene megnézned. A fantasy főszereplője a rendkívül problémás Sarah, akit egy Los Angeles-i katolikus iskolába küldenek, ahol kiderül, hogy telekinetikus képességgel rendelkezik. Hamarosan összebarátkozik egy csapattal, amelynek tagja rajonganak a természetfeletti dolgokért, és együtt kezdenek átkokat szórni az ellenségekre és az idegenekre.

Bika: Az Ollókezű Edward című filmet kellene megnézned halloweenkor. Ennek a történetnek a főszereplője egy különc félember, akinek alkotója az előtt meghalt, hogy kezeket készíthetett volna neki. Mivel rendkívül érzékeny tudsz lenni, ezért biztos, hogy tetszeni fog ez a film, ami távolról sem egy hagyományos tündérmese.

Ikrek: A The Rocky Horror Picture Showt ajánlja neked a horoszkóp. A musical egy friss házaspárról szól, akit rabul ejt az őrült tudós, Dr. Frank N. Furter otthona. A csillagjegyed alapján biztos, hogy tetszeni fog ez az interaktív, mozgalmas film.

Rák: A Csiribí-csiribá című filmet kellene megnézned halloweenkor. A Csiribí-csiribá főszereplője a teljesen eltérő személyiségű Tia és Tamera Mowry Coventry, akiket születésükkor szétválasztottak és teljes más családban nőttek fel a mesés királyságban. A testvérpár 21. születésnapján találkozik, majd felismerve az erejüket, együtt szállnak szembe a királyságukat fenyegető gonosszal.

Oroszlán: Az Átkozott boszorkák című film nyerheti el leginkább a tetszésedet, mert minden bizonnyal kedvelni fogod a Sandra Bullock és Nicole Kidman által alakított, vakmerő, független boszorkányokat, akik magukhoz ragadják az irányítást, és még egy erőszakos férfitól is megszabadulnak, mindezt a 90-es évek divatjával, Stevie Nicks és Faith Hill zenéjének kíséretében.

Szűz: Sokszor hidegnek és kegyetlennek gondolnak mások, amiért őszintén megmondod nekik azt, amit gondolsz. Szűz jegyűként jellemző rád a sötét humor és az őszinteség, éppen ezért a klasszikusnak számító Addams Family a hozzád leginkább illő halloweeni film.

Mérleg: A Boszorkányváros című film lenne számodra a legjobb választás halloweenkor. Ebben az alkotásban Marnie Piper a 13. születésnapján rájön, hogy boszorkányok leszármazottja, amiről szeretne többet megtudni, így beleveti magát a nyomozásba.

Skorpió: Biztos, hogy el fogja nyerni a tetszésedet a Beetlejuice – Kísértethistória című film. A furcsa, szürreális vígjátékban egy nemrég elhalálozott pár találkozik egy rejtélyes szörnnyel, a zöld hajú Beetlejuice-szal, aki segít nekik elijeszteni a házuk új lakóját, ám hamarosan kiderül, hogy ennek ára lesz.

Nyilas: A hozzád leginkább passzoló halloweeni film a Karácsonyi lidércnyomás, de mivel inkább három filmre van szükséged, ezért a Halott menyasszony és a Coraline is tökéletes választás lehet a számodra. Ha pedig a mozizás után úgy döntesz, hogy elmész egy halloweeni buliba, akkor beöltözhetsz a három film valamely szereplőjének.

Bak: A hozzád leginkább illő halloweeni film, a Hókusz-pókusz. Ebben a filmben Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy alakítja azt a XVII. századi salemi boszorkány, Senderson testvéreket, akiket halloween estéjén idéznek meg.

Ezután a Senderson testvérek vissza akarják szerezni és meg akarják tartani a fiatalságukat, méghozzá úgy, hogy kiszívják az életerőt a salemiek leszármazottjaiból. Azt, hogy ki próbálja meg megállítani őket, megtudod, ha megnézed a filmet.

Vízöntő: Neked a Zakkant Halloween című, romantikus vígjátékot kellene megnézned halloweenkor. A film bonyodalmát az adja, hogy amikor az okos végzős lány, Wren üzenetet kap az iskola legmenőbb fiújától, akkor ez annyira megzavarja, hogy még a kisöccséről is elfeledkezik és elhagyja a sok beöltözött ember között.

Halak: A Casper lenne a legjobb halloweeni film a számodra. Ez a kedves történet egy aranyos, magányos szellemről és egy paranormális jelenségeket kutató pszichológus 13 éves lányáról, Katről szól.

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló