Varázslatok, amelyek csak halloweenkor működnek (1. rész)Csak október 31-én elvégezhető mágiák.Az elhunytak áldása: Szükséged lesz annyi gyertyára, ahány szerettedre emlékezni szeretnél. Ha nincs konkrét szám, akkor 3 gyertya kell. Szükséged lesz még üvegre vagy befőttesüvegre, kis papírcédulákra, írószerre, tökre és ajándékra az ősök számára (pl. étel, ital, virágok, stb.).

Gyújtsd meg a gyertyákat, amiket tégy az oltárodra, vagy arra a helyre, ahol a rituálét végzed. Most írd egy-egy cetlire azok nevét, akikről szeretnél megemlékezni. A cetliket egyenként tedd az üvegbe úgy, hogy közben mondd el ezt:

„Béke legyen veled X! (elhunyt rokon neve)

Amikor végeztél, akkor mondd el ezt a varázsigét:„Drága lelkek, kedves rokonok, pihenjetek békében és szeretetben és tudjátok: szívünkben örökké éltek. Kérlek benneteket, támogassátok az élőket, és hagyjátok itt magatokkal áldásotokat!”

Végül helyezd el úgy az üveget, hogy a faragott tökben lévő gyertya fénye megvilágítsa. Halloween után tedd a cetliket a tökbe, amit aztán áss el!

Ingajóslás: Szükséged lesz 1 ingára, 1 lila vagy fekete gyertyára, 1 mogyorófa vagy boróka faágra, ami erősíti a varázslatot. Gyújtsd meg a gyertyát, majd ürítsd ki az elméd, aztán fogd a kezeid közé az ingát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Halloween éjszakája van, mikor könnyű a jóslás, a szívem meg kíváncsi, mondd meg hát nekem az igazat, a felelj a kérdéseimre inga!”

Fogd az ingát az egyik kezedbe, míg a másikba a faágat tartsd, és tedd fel azokat a kérdéseidet, amelyekre igen-nem választ kaphatsz. Ehhez nem kell feltétlenül ingatábla, mert az is elég, ha egy papírlapra ráírod az „igen”, „nem” szavakat.

Az ingát tartsd a lap fölött és hagyd, hogy magától mozogva mutassa meg a választ.

Bőségmágia: Szükséged lesz 10 darab zöld vagy aranyszínű gyertyára, fahéj füstölőre, érmékre, gabonafélékre és magvakra, tökre és ajándékra az istenek számára, ami lehet édesség, sütemény vagy ital.

Ha megvannak a kellékek, akkor a varázslatot kezdd azzal, hogy meggyújtod a füstölőt és a gyertyákat, majd az isteneknek szánt ajándékot tedd az oltárra, vagy oda, ahol a rituálét végzed. Ezután helyezd el az érméket, a gabonaféléket és a magvakat a kibelezett tökbe.

Most mondd el az alábbi varázsigét:

„Samhain urai és úrnői, legyetek áldottak. Kérem a bőség isteneit, hogy szórjanak áldást a fejemre, hogy pénzből és jó szerencséből ne szenvedjek hiányt a következő évben. Legyen meg minden, amire vágyom és ti pedig fogadjátok el nektek szánt ajándékomat!”

Ezt követően képzeld el a vágyadat, majd legkésőbb másnap ásd el a tököt a kertedben, vagy egy otthonodhoz közeli helyen!

Szellemidézés: Szükséged lesz annyi gyertyára, ahány eltávozott szerettedet szeretnéd meghívni. Ha nem konkrét személlyel lépnél kapcsolatba, akkor három gyertya kell. Emellett még szükséged lesz fehér zsályára, füstkvarcra, jáspisra, hegyi kristályra, esetleg képre az elhunytról, akivel kapcsolatba szeretnél lépni, egy papírdarabra, íróeszközre és felajánlásra az ősök számára (pl. étel, ital, virágok, stb.).

Ha megvannak a kellékek, akkor először fogd a kristályokat, amiket helyezz el háromszög alakba, majd tedd középre a képet az elhunytról, ha van. Az ősöknek szánt ajándékot rakd az oltárra, vagy oda, ahol a rituálét végzed!

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt, aztán meditálj és lazulj el! Ha felkészültél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Eljött hát ez a nap, elvékonyodott a világokat választó fátyol, halld hát hangomat kedves X (elhunyt neve), szeretettel meghívlak ide hozzám egy rövid időre, hogy újra egyesüljünk a szeretetben.”

Folytasd a relaxálást, gondolj az elhunyt szerettedre, hangolódj rá! Amikor úgy érzed, hogy sikerült a kapcsolatfelvétel és megkaptad, amit szerettél volt, akkor fejezd be a rituálét a következő szavakkal:

„Köszönöm kedves X, hogy eljöttél, tudom, most már ideje menned, menj hát szeretettel és békével, és vidd magaddal azokat is, akik nem tartoznak már ide.”

Hagyd ott az ajándékokat éjszakára, majd másnap ásd el azokat!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló