Hátborzongató történetekEzek a sztorik biztos, hogy rád hozzák a frászt!Lenyelt ujjak buktatták le a házban rejtőző alakot: Rebekah egy hosszú, barátokkal töltött éjszaka után ért haza arra, hogy a nappali felől furcsa hangok szólnak. A lány átrohant a házon, hogy megtalálja a hang forrását, ami a 2 éves kutyája volt.

A Doberman fulladozott, ezért a pánikba esett gazda lenyúlt az állat torkába, hogy kiszedje, ami miatt nem kap rendesen levegőt az eb, ám Rebekah hiába próbálkozott, nem tudta kihalászni a tárgyat.

A nő ölbe kapta a kutyát, és a kocsijához cipelte, hogy állatorvoshoz vigye. Az állatorvosi rendelőben azonnal az asszisztenshez fordult, akit megkért, hogy segítsen, mert a kutyája fuldoklik.

A nő hátra vitte a kutyát, hogy megvizsgálják, majd néhány perc múlva az állatorvos elmondta, hogy a kutyát el kellett altatni, hogy el tudják távolítani a torkára akadt tárgyat. Mivel a művelet sokáig tartott, ezért az orvos azt tanácsolta, hogy Rebekah menjen haza, és majd hívják, ha sikerült a műtét.

Rebekah kitöltötte a szükséges papírokat, és hazament, ám alig érkezett meg, máris csörgött a telefonja, amit a lány azonnal felvett.

– Hello?

– Rebekah, itt Dr. Ward. Hol van?

– Most értem haza. Hogy van a kutyám?

– Rebekah, három emberi ujjat távolítottunk el a kutya torkából. Biztos, hogy egész nap a házban volt a kutya?

Rebekah annyira megdöbbent, hogy válaszolni sem tudott.

– Azonnal menjen ki a házból! Hívom a rendőrséget! – utasította az állatorvos.

Rebekah azonban a figyelmeztetés ellenére nem ment ki a házból, ugyanis meglátta, hogy nyitva van a konyha ablaka annak ellenére, hogy esküdni mert volna, hogy bezárta. Amikor beljebb ment, akkor felfedezte a behatoló élettelen testét, ami a padlón hevert, három hiányzó ujjal.

A rejtőzködő bohóc: A fiait egyedül nevelő Norris Bernard az egyik Halloween éjszaka nem ért haza időben, ezért nem tudta elkísérni a gyerekeket cukorkát gyűjteni. Az apa nem akarta, hogy a gyerekek kimaradjanak a mókából, úgyhogy megkérte a szomszéd tinit, Toddot, hogy vigyázzon rájuk.

Két óra séta alatt a fiúk nagyon sok édességet gyűjtöttek. Mivel időközben leszállt az éj, ezért Todd már csak néhány házat engedett a gyerekeknek, majd elindultak hazafelé. Amikor megérkeztek, akkor Todd látta, hogy kiégett a ház előtti lámpa.

Belépve az épületbe, a bébiszitter döbbenten látta, hogy az egész házban sötétség van, ugyanis meg mert volna rá esküdni, hogy égve hagyta a nappali lámpáját. A fiúk nem foglalkoztak a dologgal, mert őket a megszerzett csokoládé érdekelte.

Todd belépett a házba, Chad és Michael az emeletre rohant, míg ő felkapcsolta a villanyt, és egy pillanatot hallgatózott, de nem tapasztalt semmilyen furcsa zajt, és nem is látott mást egy modern festményen, illetve a nappali sarkában álló bohóc szobron kívül. Hirtelen megszólalt a telefon, amit Todd azonnal felvett. A következő párbeszéd zajlott le:

– Jó estét, Mr. Bernard.

– Hogy telt az este?

– Nagyon jól. A fiúk most mentek fel az emeletre, hamarosan lefektetem őket.

– Köszönöm, Todd. Szerencsére elértem egy repülőt, úgyhogy néhány óra múlva hazaérek. Addig nyugodtan nézd a tévét, és keress valami harapnivalót a konyhában.

– Jól hangzik, Mr. Bernard. – mondta Todd, majd újra a bohócra nézett. – Lehetne, hogy az emeleten nézzem a tévét? Nem sértés, de ez a bohóc nagyon félelmetes. – vallotta be a tini, mire Mr. Bernard idegesen a következőt válaszolta:

– Azonnal menj fel az emeletre és hozd le a fiúkat!

Todd nem kérdezett semmit, hanem rohant, az apa pedig hívta a rendőrséget. Todd bezárkózott a fiúkkal Chad szobájába, amíg meg nem érkezett a hatóság. A falfehérré vált tini semmit sem értett a történtekből.

Amikor a rendőrök elmondták, hogy elkapták a bohócot, a fiúk pedig biztonságban vannak, akkor Michael a bátyjához fordult, és azt mondta, hogy:

– Látod, hogy megmondtam?

Kiderült, Michael éjszakák óta panaszkodott a testvérének és az apjának, hogy egy bohóc bujkál a szekrényében, ahonnan éjjel figyeli, míg alszik.

(Forrás: bizzarium.com)

Ajánló

Ajánló