Félelmetes internetes történetek



Jól megírt sztorik, amikről könnyű lenne azt hinni, hogy valóban megtörtént esetekről szólnak.Az internet tele van ijesztőbbnél is ijesztőbb rémtörténetekkel, amelyek közül többet olyan hihetően fogalmazott meg a szerzője, hogy nagyon könnyen el lehetne hinni mindent, ami a leírtakban szerepel.

Valójában azonban ezek a rövid történetek csak kitalációk, akárcsak az alábbiak!

Hirtelen kezdet: Furcsa tünetek jelentkeztek annál a 14 éves fiúnál, aki egy pizsamapartyn kipróbálta a Bloody Mary játékot. A srác a barátaival lekapcsolta a világítást, majd odaállt a tükör elé. A társaság háromszor kimondta, hogy Bloody Mary. Az utolsó után egy szellemnek kellett volna megjelennie a tükörben.

Az nem derült ki, hogy mi történt, de a fiú a rituálé óta fél a tükröktől, úgy érzi, hogy kezek fogdossák a testét és mindentől retteg. A gyereknél autoimmun neuropszichiátriai betegséget diagnosztizáltak, ami szörnyű hallucinációkkal jár. Ez a történet biztos, hogy sokak kedvét elvette a játék kipróbálásától.

Barbie.avi: 2009 augusztásából származik az a történet, amiben egy fiatal férfi elmegy az ipari park környéki buliba, majd kora reggel elindul hazafelé. Útközben talál egy kidobott merevlemezt az egyik kukában.


A férfi úgy dönt, hogy otthon megnézi, hogy mi van a lemezen, amin talál egy barbie.avi című videót. A felvételen egy nővel készült interjú látható. A szavakat nem hallani, mert azokat elnyomja a nagy zaj, de ennek ellenére sejthető, hogy a nőt verbálisan szidalmazzák, majd valami szörnyűség fog vele történni.

A merevlemezt megtaláló férfi és az egyik barátja nyomozni kezdtek, de nem találták meg a nőt az elhagyatott épületben. Az a mai napig nem derült ki, hogy mi történhetett.

Ickbarr Bigelsteine: Stephan D. Harris 2012-ben írt egy történet egy kisfiúról, aki a képzeletbeli barátját használta arra, hogy távol tartsa a sötétséget az öböltől. A barát egy zoknibáb volt, amit a kisfiú saját magának készített.

Az Ickbarr Bigelsteine névre keresztelt zoknibáb egy ideig bevált a sötétség ellen, ám amikor kiesett a fiú első foga, akkor a bábú követelte a fogat, majd még több fogat akart. A gyerek végül kifogyott a fogakból, mire Bigelsteine megfenyegette, hogy magával rántja a rémes világba, ha nem ad neki még több fogat. Egy ilyen képzeletbeli barát lehet minden szülő legrosszabb rémálma.

Ted, a barlangász: 2001-ben terjedt el a világhálón az a rémtörténet, amiben egy Ted nevezetű barlangász és a barátja úgy dönt, hogy felfedeznek egy ismeretlen barlangot. Miután kiástak maguknak egy szűk nyílást, leereszkedtek a mélybe.

A barlangban különös írásokkal, hangokkal találkoztak, és valami félelmetes jelenlétét érezték. Ted és a barátja később képtelen volt kimászni a barlangból. Habár a mendemonda ijesztő, mégis lehet, hogy csak az ingermegvonásról szól.

Kedves Abby: A 2012-es történetben egy bolti eladóként dolgozó férfi teljesen beleőrült a szerelembe, miután találkozott egy Abby nevű lánnyal. A megszállott férfi először szerelmes leveleket írt, majd betört a nő lakásába, ahol megsemmisítette a barátjáról készült fényképeket.

Végül az őrült szerelmes elrabolta a lányt, akivel bezárkózott egy bérelt garázsba, hogy ott együtt haljanak meg.

(Forrás: bizzarium.com)

Ajánló

Ajánló