Így alakul az anyagi helyzeted 2023 végéig!Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Amennyiben a belső hangodra hallgatva az első lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint a reméltnél több pénzed lesz 2023 végéig. Az év utolsó hónapjaiban tehát arra számíthatsz, hogy amikor úgy érzed, hogy fogytán a pénzed, lassan le kell mondanod a jólétről, akkor a szerencse váratlanul melléd áll, és sokkal több pénzed marad annál, mint remélted.

Ez lesz ám a kellemes meglepetés év végén, ugye? Könnyen lehet, hogy a jóslat úgy valósul meg, hogy elszámoltad magad, rosszul kalkuláltál, és rájössz, hogy nem állsz olyan rosszul anyagilag, mint vártad.

Nem kerülsz mínuszba 2023 utolsó hónapjaiban, aminek időszakában lesz pénzed a biztos kiadásaidra, és még így is maradni fog arra, amit szeretnél megvenni.

2. lap: Ha az összes lap közül a másodikhoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor a neked szóló jóslat szerint lehetett volna több pénzed is 2023 végéig. Mivel a jövő nincs kőbe vésve, ezért vedd ezt az üzenetet figyelmeztetésnek, ugyanis sokkal több pénzed lehetne 2023 utolsó hónapjaiban, ha nem bánnál rosszul vele és nem vernéd el.

Az általad választott lap ugyanis arra utal, hogy egy meggondolatlan, könnyelmű, esetleg kockázatos döntés, vagy kölcsön miatt jelentős összeget veszíthetsz az év utolsó hónapjaiban. Gondold át jó alaposan, hogy mire fordítod a vagyonod, nehogy aztán a túlélésről szóljon számodra 2023 utolsó hónapjai!

3. lap: Ha a megérzésed azt súgta, hogy válaszd a harmadik lapot, akkor a neked szóló jóslat szerint a vártnál kevesebb pénzed lesz 2023 végéig. Ez a jóslat bekövetkezhet úgy, hogy valamit elszámolsz, esetleg nem valósul meg egy terved, számításod, így a remélt összeg is elmarad, ezért kénytelen leszel visszafogni a költekezésedet, ha ki akarod húzni év végéig.

Az általad választott lap azonban azt is üzeni, hogy nem kell aggódnod, mert nem fogsz nélkülözni, vagy éhezni, viszont lesz, amiről le kell mondanod és kicsit vissza kell venned az életviteledből. 2023 utolsó hónapjaiban meg kell tanulnod, hogy mindig azzal a pénzzel számolj, amid már van, és nem elég egyszer ellenőrizned magadat!

4. lap: Ha a negyedik lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló jóslat szerint több, mint elég pénzed lesz 2023 végéig. Ennek oka lehet az, hogy sokkal többet kapsz annál, mint amennyire számítottál. Nemcsak, hogy nem kell létminimumon élned az év végéig, hanem még olyasmit is megengedhetsz magadnak, amit talán eddig nem.

Ugyanakkor az általad lap figyelmeztet, hogy az, hogy több pénzed lesz a reméltél, nem jelenti azt, hogy mindenképpen költsd el, de természetesen fukarkodnod sem kell. Örülj, hogy bőséget kapsz az év utolsó hónapjaiban, de bánj okosan a pénzzel!

5. lap: Ha az ötödik laphoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor annyi pénzt adnak neked, amennyi kell 2023 végéig. Ez jelentheti azt, hogy pénzszűkébe kerülsz, ezért kölcsön kell kérned, vagy a fizetésed éppen csak arra lesz elég, hogy megélj belőle a következő fizetésedig. Nem lesz túl sok pénzed, de túl kevés sem 2023 végéig, ugyanis pont annyi lesz, amennyivel átvészeled ezt a két hónapot.

Az általad választott lap szerint fontos, hogy ha tényleg nagy bajba kerülsz anyagi téren, akkor tedd félre a büszkeségedet, és kérj segítséget, mert ha nem, akkor komoly bajba is kerülhetsz. Ne aggódj, ez is csak egy átmeneti időszak, ami után lesz még sokkal jobb is a pénzügyi helyzeted!

6. lap: Abban az esetben, ha úgy érezted, hogy az utolsó lapot kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint lesz lehetőséged arra, hogy bőséget és jólétet teremts 2023 végéig. Ez megtörténhet úgy, hogy kapsz egy jobb állásajánlatot, esetleg megérzed, hogy mikor lenne érdemes fizetésemelést kérned, vagy hol lehetne szerencsét.

Az általad választott lap alapján fontos, hogy figyelj oda a jelekre és a belső hangodra az év utolsó hónapjaiban, amikor pedig felismered a lehetőséget, akkor azonnal csapj le arra és élj vele!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló