Egy ló elárulja, hogy mit keresel az életben



Válassz egy képet az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. kép: Lényegtelen, hogy mi nyomasztja a lelkedet, mert az számít, hogy mindenképpen állj ki önmagadért. Ahogy a bezárt ló, úgy te is egyre idegesebb, feszültebb leszel ebben a helyzetben. Fontos, hogy ne juss el a robbanásig, mert azzal tönkreteheted a boldogságodat! Vegyél egy mély lélegzetet, mert már nem kell sokat várnod a gőz kieresztésére, ugyanis megnyílik előtted az út.

2. kép: Nagyon vonzó, bájos, harmonikus lehet a megjelenésed, kedvelheted az ízléses, szép holmikat, a környezetedre pedig az egyensúly és a harmónia lehet a jellemző. Habár sokan kedvelnek, mégis akadnak, akik távolságot tartanak tőled.

Ennek oka az lehet, hogy mindig úgy érzed, hogy csak az az út a helyes, amelyiket te választod, és nem szokásod meghallgatni mások véleményét. Arról is lehet szó, hogy könnyen mondasz ítéletet másokról.

Próbáld egy kicsit kívülről szemlélni magadat, mert így rájöhetsz arra, hogy hol rontod el a kapcsolataidat, legyen az baráti vagy szerelmi. Ennek a felismerésnek a birtokában hatalmasat léphetsz a boldog jövő irányába.

3. kép: Régebb óta fontolgatod, hogy ledobod magadról a terheket, mert szeretnél végre megkönnyebbülni. Lehet, hogy túl sok dolgot vállaltál el az utóbbi időben, aminek következményeként kimerültél.

Nem kizárt, hogy a pénzügyi gondjai, konfliktusaid nyomasztanak. A menekülés azonban nem megoldás. A legjobb, amit most tehetsz az, ha bátran szembenézel a problémáiddal. Legyen merszed kimondani azt, amit gondolsz, hagyj magad mögött mindent, ami már nem támogat, ugyanis az elengedés teremtheti meg az igazi boldogságodat!

4. kép: Szereted a humort, a vicceket, a többi ember pedig szórakoztató személynek tart. A vidámságod igencsak népszerűvé tesz, ám az is jellemző lehet rád, hogy hajlamos vagy a felületességre, könnyen figyelmen kívül hagyod a lényeges részeket.

Azt üzeni neked az általad választ ló, hogy az optimista életszemlélet jó dolog, de közben ne feledkezz el a realitásról se! A most következő időszakban nagyon fontos lesz a figyelem, mert egy nagy lehetőséget kaphatsz az élettől. Ha lemaradsz erről az esélyről, akkor a boldogságod is elúszhat.

5. kép: Könnyen lehet, hogy a közeli jövődben valami végleg lezárást kap, ugyanis a naplemente az elmúlás jelképe. Könnyen lehet, hogy sok nehézséggel küszködsz, és szeretnél megszabadul a stressztől.

Már nincs messze a pihenés, lazítás ideje. Hamarosan újra önmagad lehetsz, addig pedig ne add fel a reményt, hiszen egyszer minden véget ér, még a negatív időszak is. Tarts ki, mert már közel jársz a boldogsághoz!

6. kép: Rendkívül nyugodt, kedves, gondoskodó személy lehetsz. Tele vagy empátiával, emiatt az emberek könnyen megbíznak benned. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy tőled függ valakinek, vagy valakiknek, az élete a környezetedben. Itt lehet szó távolabbi rokonról, barátról, esetleg a párodról.

A gondoskodás és a segítségnyújtás nagyon szép dolog, de arra azért figyelj oda, hogy mások mellett önmagadra is jusson időd és energiád! Erre azért kell tudatosan odafigyelned, mert beleeshetsz abba a hibába, hogy elfeledkezel a saját igényeidről, és arról, hogy neked is jogod van segítséget kérni másoktól. Azt se felejtsd el, hogy segíteni csak akkor tudsz, ha a lelked rendben van és boldognak érzed magad!

7. kép: Habár tisztában vagy azzal, hogy mit szeretnél elérni az életben, a célodért mégsem teszed meg a legfontosabb lépéseket. Most van a legjobb idő arra, hogy legyőzd az akadályokat, ugyanis azokat valójában te magad teremted. Ne várj tovább, ne halogass semmit, hiszen ezzel csak még messzebb kerülsz a boldogságtól! Pattanj nyeregbe, ugord át az akadályokat, mert hidd el, menni fog!

8. kép: Légy bátrabb, szegj meg magadban néhány szabályt és előírást! A saját boldogságod érdekében merj kilépni a kényelmes, biztonságot adó komfortzónádból, vállalj kockázatot, mert ideje megnyílnod a valódi érzések irányába!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló