A töklámpás teszt leleplezi a legnagyobb hiányosságaidatAz általad választott kép alapján megkapod a neked szóló elemzést.1. kép: Hajlamos vagy ráerőltetni másokra a saját akaratodat, ráadásul a bosszútól sem riadsz vissza. Ha úgy látod jónak, akkor képes vagy megleckéztetni másokat. Hidd el, hogy mindezt egyszer visszakapod az élettől, úgyhogy jobban tennéd, ha a jövőben türelmesebb, könyörületesebb és megbocsátóbb lennél!

2. kép: Türelmetlen, feszült és frusztrált vagy, sőt, a hirtelen harag sem ismeretlen jelenség a számodra. Mindez hajmeresztő vitákat és harcokat robbant ki az életedben. Néha fogalmad sincs, hogy hol áll a fejed, mihez kezdj magaddal, az egész életed egy nagy kérdőjel, tehát kezded elveszíteni önmagad. Muszáj igyekezned, ha nem akarsz megbolondulni.

Lépj ki a mókuskerékből! Pihenj, kapcsolódj ki és ne hagyd, hogy megfojtsanak a hétköznapok! Emellett legyél optimistább és próbálj ki valamilyen nyugtató technikát, hogy ne őrülj meg!

3. kép: Elképesztően optimista vagy, mindig meglátod a dolgok jó oldalát, ami azért baj, mert folyton csak a jót látod. Kizársz minden rosszat, gonoszt a világodból, mert nem akarod, hogy ezek megzavarják a lelki békédet, nyugalmadat, pozitív gondolkodásodat.

Ezzel a mentalitással a szőnyeg alá sepersz mindent, amiről nem akarsz tudomást venni, ám neked is tudnod kéne, hogy egy napon minden előkerül, amit megpróbáltál eltemetni. Azzal se lenne baj, ha néha megengednél magadnak némi szomorkodást, sírdogálást, mert nem egészséges mindig csak jókedvűnek lenni.

4. kép: Hihetetlenül pesszimista vagy. Az teljesen mindegy, hogy erre van-e okod, vagy nincs, mert az számít, hogy a folytonos panaszkodásoddal magadat és a környezetedet is lehúzod, ráadásul nem teszel semmit annak érdekében, hogy javuljon a helyzeted.

Mindig csak a rosszat vonzod be, mert állandóan erre vagy felkészülve, és meggyőzted magad arról, hogy jobb úgy sem lehetne. Pedig nagyon is, hogy lehet, úgyhogy töklámpás arra kér, hogy sürgősen változtass a gondolkodásodon!

Ha ez sikerül, akkor végre beindulhatnak az életedben a pozitív folyamatok. Mostantól találd meg a rosszban is a jót, mert mindig ott van, csak észre kell venned.

5. kép: A kiszámíthatatlanság jelenti a legnagyobb problémádat, mert egyszer kedves, nyájas, simulékony vagy, de máskor mérges, nyűgös hangulatba kerülsz. Egyszer mindenkire mosolyogsz, máskor önző vagy és bűntudat nélkül kihasználod mások érzéseit.

Szeszélyességed miatt soha nem lehet tudni, hogy most kenyérre lehet-e kenni, vagy jobb messzire elkerülni. A töklámpás szerint használati utasítást kellene írnod magadhoz, amit aztán adj oda az ismerőseidnek. Ne várd, hogy mások kitalálják a gondolataidat, mert nem fogják!

6. kép: Humoros ember vagy, aki mindenkiből viccet csinál. Ha egy kínos, kellemetlen helyzet élét el tudod venni egy poénnal, akkor az remek tulajdonság, de az már baj, ha állandóan szarkasztikus vagy, másokon gúnyolódsz és belőlük űzöl tréfát.

A legrosszabb, hogy néha észre sem veszed magad, és csak tetézed a bajt. A jövőben figyelj jobban mások érzéseire, legyél tapintatosabb! Az sincs rendben, hogy túlságosan őszinte és kritikus vagy, amivel szintén megbántod az embereket. Több empátiára lenne szükséged ahhoz, hogy ne bánts meg másokat, mert könnyen elüldözheted magad mellől az embereket.

7. kép: Hihetetlenül segítőkész, jóságos és barátságos vagy. Bármikor hajlandó vagy segíteni a szeretteidnek, barátaidnak. Ezzel csak akkor van baj, ha közben észre sem veszed, hogy sokan visszaélnek a jóindulatoddal.

Emellett hagyod, hogy lelki szemetesnek használjanak. Mindig végighallgatod mások panaszáradatát. Az nem baj, ha a szívességeidért nem kérsz cserébe semmit, de azt nem engedheted, hogy semmibe vegyenek és visszaéljenek a jó szíveddel.

Meg kell érezned, amikor kezdenek kihasználni, és a sarkadra kell állnod, hogy ezt megakadályozhasd. Ettől nem kevesebb leszel, hanem végre sikerül nagyobb tekintélyt és elismerést szerezned. Ideje, hogy értékeljen a környezeted!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló