Milyen hatást gyakorol rád a Skorpióba lépett Mars?Erre számíthatsz október 12-től november 23-ig.Kos: A konstelláció hatására a közérzeted, az egészséged és az erőnléted is kiváló lesz. Arra azonban figyelj, hogy okosan használd a hirtelen feltámadó erődet! Ebben az időszakban nem kell akarnod, ugyanis elég csak hagynod, hogy a dolgok a maguk útján haladjanak. Emellett a kiadásaidat is okosan menedzseld!

Bika: Szenvedélyes időszakra számíthatsz november 23-ig, ugyanis a Skorpióba lépett Mars alaposan felkavarja az eddigi felállást. Ugyanakkor, ha van párod, akkor légy óvatos, nehogy ez összezavarja a jelenlegi kapcsolatodat! Ha párt keresel, akkor új szerelmet tartogat ez az időszak, ám nem biztos, hogy ez tartós lesz, mivel a Mars a „jöttem, láttam, győztem” szimbóluma...

Ikrek: Gyógyulást hoz neked a Skorpióba lépett Mars. Ez akkor lesz igazán látványos, ha régóta fennálló tüneteid vannak, amibe kezdtél beletörődni. Emellett a munkádban a kollégáiddal és a munkáddal való kapcsolatod eshet át komoly változáson. Az csak az év végén derül ki, hogy ebből mi lesz.

Rák: Nagyon kedvező hatást gyakorol rád a Skorpióba lépett Mars, ami két témát érint. Az egyik a gyerekvállalás, ugyanis ha gyereket szeretnél, de eddig nem jött össze, akkor november 23-ig megtörténhet a teherbe esés. A másik téma, hogy megnő a vállalkozó kedved, és olyasmibe is bele mersz vágni, amiről eddig soha.

Oroszlán: Az otthonodba és a családodban számíthatsz eseménydús időszakra november 23-ig. A Skorpióba lépett Mars hatására új taggal bővülhet a család, vagy valaki bejelent valami váratlant. Emellett az ingatlan ügyeknek is kedvez a konstelláció. Mindegy, hogy például eladás, vétel, bérlés, bérbeadás, felújítás, bővítés, szépítés, bútorcsere, vágj bele bátran, mert november 23-ig megéri!

Szűz: Bátran utazz, tanulj, vizsgázz, tárgyalj, egyeztess október 12-től november 23-ig, mert elképesztően meggyőző és sikeres leszel ebben az időszakban. A Mars lelkessé és ambiciózussá tesz, ezért csak annyi a dolgod, hogy bújj ki a csigaházadból! Mutasd meg végre, hogy mit tudsz és mit akarsz!

Mérleg: A pénzügyek terén érhet meglepetés október 12-től november 23-ig, ugyanis olyan összeg érkezhet meg, amire már keresztet vetettél. Sokat küzdöttél, sőt, sírtál miatta, de eddig hiába. A Skorpióba lépett Mars hatására azonban csodás módon megkapod a pénzt. Neked pedig leesik az állad a döbbenettől. Emellett új pénzforrást is találhatsz.

Skorpió: November 23-ig jó esélyeid vannak a gyógyulásra. A Mars erővel tölt fel, és értelmet ad mindennek, amiért eddig harcoltál. Végre beérik a gyümölcse a korábbi jó cselekedeteidnek, miközben régi emberek és lehetőségek bukkannak fel újra az életedben.

Nyilas: Két dologban számíthatsz a Skorpióba lépett Marsra november 23-ig. Az egyik, hogy a krónikus betegséged hirtelen javulni kezd, ami a gyógyulás első szakasza, ugyanis a folyamat csak a lelki összefüggések feltárásával folytatódik.

A másik dolog a diszkréció, amiből az élet vizsgáztatni fog ebben az időszakban, ugyanis rád bíznak egy titkot, amit meg kell őrizned. Emellett tilos titkos utakra lépned, mert biztos, hogy lebuksz. A bujkálást egyébként sem neked találták ki. Tehát nincs olyan ürügy, ami miatt felrúgod az elveidet, és illegális ügyekbe keverednél.

Bak: Az álmaid megvalósításában támogat a Skorpióba lépett Mars. Könnyen lehet, hogy már lemondtál ezekről, ezért meglephet, hogy a semmiből támadnak fel ebben az időszakban. Emellett sok ideje nem látott barátok, munkatársak, vagy szövetségesek jelenhetnek meg újra az életedben.

Vízöntő: Felfordulásra számíthatsz november 23-ig. Rivalizálás kezdődhet a munkahelyeden, ez pedig rossz hatással lesz rád. Az csak rajtad múlik, hogy felveszed-e a kesztyűt, viszont azt tudnod kell, hogy most kiválóak az esélyeid.

Halak: Kedvez neked az október 12-től november 23-ig tartó időszak, ugyanis a Skorpióba lépett Mars nagyszerű fényszöget küld neked, és a jegyedben járó két bolygónak. Ennek hatására régi terveid születhetnek újjá.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló