Ilyen váratlan változásban lehet részed október végéigVálassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. lap: Egy csodálatos, napsütéses napon hirtelen villámlik, beborul az ég, jön a zivatar és a vihar. Ilyesmi fog veled is történni még októberben. Hirtelen, a semmiből, talán egy felhőtlenül boldog napodon, egy váratlan esemény teljesen összezavar, vagy igazi káoszt varázs az életedbe. Ennek hatására minden a feje tetejére áll, ám azt ne is kérdezd, hogy milyen eseményről lesz szó, mert azt nem árulja el az általad választott lap.

Nem kizárt, hogy kisebb veszteség fog érni, esetleg szerencsétlenség vagy kellemetlenség. Ebből látszik, hogy ne készülj hatalmas tragédiára, mert valójában csak a pillanat lesz kellemetlen, viszont a végeredmény jó lehet. Könnyen lehet, hogy ez az esemény csak azért következik be, hogy elgondolkodj, megérts valamit.

2. lap: A neked szóló jóslat szerint azt veheted észre októberben, hogy megváltoznak, átalakulnak a kapcsolataid. Ez történhet azért, mert elérkezel egy olyan szellemi szintre, ahol rájössz, hogy változásokra van szükség, de talán bizonyos események fognak erre ráébreszteni.

Még arra is számíthatsz, hogy esélyed lesz megújítani a kapcsolatodat egy régebb óta nem látott barátoddal. A párkapcsolatban egyfelől szakíthatsz a pároddal, másfelől olyan átalakuláson eshettek át, ami eredményeként feljebb, magasabb szintre léphet a kapcsolatotok.

3. lap: A neked szóló figyelmeztetés szerint még az a váratlan változás vár rád októberben, hogy úgy alakulnak az események, hogy végül mindenképpen ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Ne gondold azt, hogy az élet ki akar veled szúrni, ugyanis sokkal inkább arról van szó, hogy lassan olyanná válik az életed, mintha egy dobozban töltenéd azt, ugyanis annyira félsz a balesetektől, a világtól, az emberektől, a kudarctól, a csalódástól, hogy ezek miatt nem mersz élni. Ez testileg és lelkileg is tönkre fog tenni.

Másfelől azért is teheti meg veled ezt az élet, mert görcsösen el akarod érni a biztonságot. Csak ezt a célt tartod szem előtt. Biztonságot akarsz a karrieredben, a pénzügyeidben és a szerelemben. Amíg pedig azon dolgozol, hogy ezt megteremtsd, addig elhanyagolod önmagadat és a környezetedet.

Vagyis ez a még októberben bekövetkező esemény arra akar ráébreszteni, hogy semmi értelme a biztonságnak, ha közben nem élvezed az életet.

4. lap: A neked szóló figyelmeztetés szerint összedőlhet a saját kis világod októberben, méghozzá azért, mert nem folytathatod tovább az eddigi életmódodat. Például a munka vagy valamilyen káros szenvedély megszállottja vagy.


Esetleg hónapok óta mély depresszióban szenvedsz, vagy talán az önpusztítás valamelyik válfaját kezdted aktívan gyakorolni. Legyen bármi, az biztos, hogy az égiek azt akarják, hogy fejezd be, mert ez egyáltalán nem jósol túl sok jót a jövődre nézve.

5. lap: A neked szóló figyelmeztetés szerint kimondottan pozitív váratlan esemény vár még rád októberben, ugyanis hirtelen leomlanak a falak, vagyis megszűnnek az akadályok, és végre megnyílik előtted az az út, ami eddig le volt zárva. Szabad utat kapsz, hogy könnyedén valóra váltsd azt, ami korábban nem sikerült.

6. lap: A neked szóló figyelmeztetés szerint egy nehéz próba vár még rád októberben, ugyanis a hamarosan bekövetkező események, történesek az elengedésre akarnak megtanítani téged. Talán túl görcsösen ragaszkodsz egy emberhez, ideához, életmódhoz, szabályhoz, ami már rég elavult, nem segít neked, nem szolgálja az érdekeidet, hanem inkább hátráltat a fejlődésben, de az sem kizárt, hogy testileg vagy lelkileg károsan hat rád.

Most még úgy érezheted, hogy ez a valami, valaki az életed, emiatt függsz tőle, ami egyáltalán nem egészséges. Tekintve, hogy nem vagy hajlandó önszántadból változtatni ezen a dolgon, ezért az égiek rá fognak kényszeríteni erre.

Lehet, hogy az élet váratlan beavatkozása kezdetben fájni fog, de idővel sokkal jobban fogod érezni magad, és be fogod látni, hogy igenis szükséged volt erre a váratlan változásra.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló