Ismerd meg a három legjellemzőbb tulajdonságodat!Válassz egy festményt az alábbiak közül, majd olvasd el az olasz pszichológuscsoport elemzését!1. festmény: Ha úgy érezted, hogy az első képet kell választanod, akkor Van Gogh: Csillagos ég című festménye mellett döntöttél. Az olasz pszichológuscsoport szerint jellemző rád, hogy az „Élj a mának!” mottó alapján élsz.

Elmondható rólad, hogy nemcsak túlélni akarod a napokat, heteket, hanem igazán meg akarod élni azokat, tehát arra törekszel, hogy megtapasztald az érzelmeket, az utazást és a szerelmet. Emellett általában az ösztöneid és az érzelmeid vezérelnek az életedben. Mivel nagyszerű barát vagy, ezért sokan bíznak benned és támaszkodnak rád.

Az olasz pszichológuscsoport szerint a legjellemzőbb tulajdonságaid: ösztönös, idealista, kreatív.

2. festmény: Ha az összes kép közül a második fogott meg a legjobban, akkor Botticelli: Vénusz születése című festményét választottad, ezért az olasz pszichológuscsoport szerint nyugodt lelkű, finom természetű, de egyben pezsgő és karakán személyiség vagy.

Rád az is jellemző, hogy rendkívül erősen kötődsz a családodhoz és az érzékeidhez. Emellett igazán megértő és barátságos teremtés vagy. A környezeted tisztában van azzal, hogy szavak nélkül is meg tudsz érteni másokat. Rajongsz a barátságért és a szerelemért, éppen ezért nem tudod elviselni a felületességet és a látszatkapcsolatokat.

Az olasz pszichológuscsoport szerint a legjellemzőbb tulajdonságaid: romantikus, édes, érzékeny.

3. festmény: Ha a megérzésedre hallgatva a harmadik képet választottad, akkor Mark Chagall: A város felett című festménye mellett döntöttél, ezért az olasz pszichológuscsoport szerint jellemző rád, hogy mindig és mindenhol az élvonalra hajtasz, valamint nincs semmi, vagy senki, aki visszafoghat.

Képtelen vagy a visszahúzódásra, nem hallgatsz a tanácsokra, se a parancsokra. Neked szabadságra van szükséged, ugyanis az elengedhetetlen ahhoz, hogy jól ki tudd fejezni magadat. Te nem ismersz kompromisszumot, és azt akarod, hogy kizárólag te irányítsd a sorsodat.

Az olasz pszichológuscsoport szerint a legjellemzőbb tulajdonságaid: határozott, karizmatikus, spontán.

4. festmény: Ha a negyedik kép ragadott magával, akkor Picasso: Avignoni kisasszonyok című festménye mellett döntöttél, ezért az olasz pszichológuscsoport szerint elmondható rólad, hogy szereted az aktív és dinamikus szerepeket, kezdeményező vagy és remek az emberismereted.

Emellett az is jellemző rád, hogy egy pillanat alatt lehengerelsz bárkit, és elkápráztatod a környezetedet. A rendkívüli személyiséged mély nyomot hagy másokban, így nem csoda, hogy sokan irigyelnek.

Az olasz pszichológuscsoport szerint a legjellemzőbb tulajdonságaid: egyedi, érzéki, provokatív.

5. festmény: Ha a belső hangod azt súgta, hogy az ötödik képet kell választanod, akkor Monet: Tavirózsák című festménye mellett döntöttél, ezért az olasz pszichológuscsoport szerint olyan ember vagy, aki nem hisz a sorsban.

Te biztos vagy abban, hogy kizárólag magadnak köszönhetsz mindent, ami az életedben történik veled. Rendkívül keményen dolgozol azért, hogy elérd a magad elé kitűzött célokat, folyton a tökéletességre hajtasz, és addig dolgozol, amíg úgy nem lesz minden, ahogyan elképzelted.

Az általad választott festmény alapján az olasz pszichológuscsoport szerint a legjellemzőbb tulajdonságaid: konkrét, magabiztos, megbízható.

6. festmény: Ha úgy érezted, hogy mindenképpen az utolsó képet kell választanod, akkor Andy Warhol: Marilyn című festménye mellett döntöttél, ami azt árulja el rólad az olasz pszichológuscsoport szerint, hogy rengeteget adsz a megjelenésedre, ugyanis arra vágysz, hogy mindig kifogástalan légy.

Az is jellemző rád, hogy tele vagy ötletekkel, az életet pedig szenvedéllyel, mély érzelmekkel éled. Egyáltalán nem félsz az erotikától, és nagyon jól ismered a személyes vonzerődet.

Az általad választott festmény alapján az olasz pszichológuscsoport szerint a legjellemzőbb tulajdonságaid: pozitív, érzéki, karizmatikus.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló