Mit rejt sötét oldalad? (2. rész)Most lelepleződik a csillagjegyed titkos, gonosz oldala!Mérleg: A horoszkóp szerint a vámpír jelképezi a sötét, gonosz oldaladat. Senki sem képes ellenállni a külső és belső vonzerődnek, mert igazi gaz, szexi csábító vagy. Nagyon jól tudod, hogy elég egy pillantás, szó, és máris az ujjad köré csavartad a másikat.

Skorpió: A Fekete Özvegyre hasonlít a sötét, gonosz oldalad. Az egyik pillanatban ártatlan, halk szavú, gyönyörű, varázslatos, tiszta és nemes teremtés vagy. A lelked legmélyén azonban ott van a Fekete Özvegy, aki bárkit elbűvöl, magához ragad.

Igazi szexbombaként bármit elérsz, megszerzel. Amikor valakit különösen a szívedbe zársz, akkor úgy behálózod az illetőt, hogy teljesen a magadénak mondhasd. Leírhatatlanul ragaszkodó személy vagy. Minden téren meg akarod szerezni azt, amit kiszemeltél. Nem hagyod, hogy másé legyen az, amit magadnak akarsz. Ha pedig nem figyelsz magadra eléggé, akkor képes vagy elszívni más energiáját.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján az ördög jelképezi a sötét, titkos oldaladat. Méghozzá egy a tüzes, szexi ördög. Te vagy a társadalom megrontója, mert bárkit rá tudsz venni arra, hogy bűnös dolgokat tegyen. Lázadást szítasz és arra motiválsz másokat, hogy tomboljanak.

Igazi hedonistaként imádsz élni, szórakozni, de ez akkor esik a legjobban, ha partnered is van hozzá. Szereted, ha legalább egy kicsit beleütheted az orrodat mások dolgában, illetve az is kedvedre van, ha úgy befolyásolhatod az eseményeket, ahogy neked tetszik.

Tulajdonképpen kijelenthető, hogy a kedvenc hobbid az, ha mások sorsával játszhatsz úgy, mintha filmet forgatnál. Szerencsére sokszor jó dolgok sülnek ki mindebből.

Bak: Bak jegyűként a múmia jelképezi a gonosz, sötét oldaladat, ugyanis ahogy a múmiák, úgy te is évezredek óta pihensz, és arra vársz, hogy valami feltámasszon a poraidból. Sokszor üresnek érzed magad, gyakran merengsz az élet nagy kérdésein, és próbálod meglelni a helyedet a világban.

Érzed, hogy a lelked idős, illetve sok dolgot láttál, éltél meg. Arra a személyre vársz, aki életet lehel beléd, valamint új értelmet ad az életednek. Követni akarod ezt az illetőt, és teljesíteni minden kívánságát, mert gyakran könnyebbnek érzed az életet, ha mások mondják meg, hogy mit tegyél.

Ezt egyszerűbbnek érezed, mint azt, hogy egyedül találd meg a lényeget, azt, akivel boldog lennél. Mindebből következik, hogy mindig annak a nyakán fogsz lógni, aki végre felébreszt.

Vízöntő: A horoszkóp szerint a fáraónő jelképezi a gonosz, sötét oldaladat. A véredben van a vezetés, irányítás, luxus- és csillogásszeretet. Számodra azt jelenti a normális, hogy körülrajonganak, elhalmoznak a szeretettel, figyelemmel, elismeréssel.

Hihetetlenül nagylelkű, nemes, jóságos és kegyes vagy addig, amíg át nem esel a ló túloldalára. A rejtett tulajdonságod az önzés, ami nem ismer határokat. Képes vagy lenézni másokat, sőt, szolgaként kezeled őket, és olykor megjutalmazod őket, máskor ordítozol velük.

A csillagjegyed alapján utálod kiadni az irányítást a kezedből. Ha valaki megpróbálja azt elvenni tőled, vagy irányítani akar, akkor keményen lesújtasz az illetőre. Nem tűröd a korlátokat, szeszélyes, kiszámíthatatlan vagy, ám az, aki ért hozzád, kenyérre kenhet.

Halak: A horoszkóp szerint Frankeinstein jelképezi a sötét, gonosz oldaladat. Alapvetően jóságos, kedves, barátságos, melegszívű ember vagy, ám azzal nagyon fel lehet bosszantani, ha igazságtalanságot, elnyomást tapasztalsz. Ilyenkor Frankeinstein tör elő belőled.

Általában nehéz elérni, hogy a sötétség eluralkodjon feletted, de az, akinek ez sikerült, azzal néz szembe, hogy elvakult dühvel, méreggel fogsz tombolni. Amikor ez történik, akkor mindenkinek jobb, ha a közeledbe se megy.

Ha valaki mégis megérzi a haragodat, akkor az illetőt keményen kiosztod, és olyat is kimondasz, amit máskor nem, mert tudod, hogy a megjegyzéssel nagyon megbánthatod a másikat. Amikor tombolsz, akkor csak az tud lenyugtatni, akihez a legjobban kötődsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló