2024-es szerelemhoroszkóp (1. rész)Erre számíthatsz az érzelmek terén az évben!Kos: Ha kapcsolatban élsz, akkor 2024-ben úgy érezheted, hogy a párodnak és a családodnak nagy szüksége van rád, amit egyáltalán nem bánsz, hiszen extra energiával tölt fel az, hogy gondoskodhatsz a szeretteidről.

Ha párt keresel, akkor ne felejtsd el, hogy a szerelemhez nyitottság és bizalom kell! Az ismerkedési esélyeidet növelhetnéd, ha többet járnál társaságba, elhagynád az otthonod és a komfortzónád biztonságát. Az igazi megtalálására október végén és decemberben lesz a leginkább esélyed.

Bika: Kellemesen indul a 2024-es éved, de tavasszal több esemény is árnyékot vethet a boldogságodra. Ha van párod, akkor szilárdnak érezheted a kapcsolatotokat, de márciusban mégis elbizonytalanodhatsz.

Ha párt keresel, akkor január második fele és október hozhatja el a legjobb esélyeket. A szerelmet elsősorban a szűk környezetedben és a baráti társaságodban találhatod meg.

Ikrek: Habár nem kezded rossz hangulatban a 2024-es évet, mégis annak elején elég egyhangúnak, szürkének érezheted az életedet, emiatt egyre jobban vágyhatsz az újdonságokra. Ha kapcsolatban élsz, akkor arra is a megszokás és a biztonság lehet jellemző már egy ideje.

A kapcsolatod stabil, sok mindent kibírt, ám nem szabad elfelejtened, hogy ettől függetlenül még folyamatosan tenni kell azért, hogy a szerelmetek ilyen szilárd maradjon, és ne arról szóljon, hogy csak éltek egymás mellett a pároddal. Próbáld színesíteni a kedveseddel töltött időt, mert neki is szüksége van arra, hogy érezze a szeretetedet!

Ha 2024-ben párt keresel, akkor arra kell elsősorban odafigyelned, hogy nem csak az intellektus lehet vonzó, hanem az is, hogy valaki tudja élvezni az életet. Ebben az évben valaki ezt fogja megtanítani neked. A párkeresés legjobb időszaka márciusban és szeptemberben lesz.

Rák: Elég fáradtan indul a 2024-es éved, emiatt hajlamos leszel a túlérzékenységre, a feszültségedet pedig azokon vezetheted le, akiket a legjobban szeretsz. Ha kapcsolatban élsz, akkor ez a helyzet odáig fajulhat, hogy a párod legártalmatlanabb megjegyzéseit is vádaskodásnak képzelheted.

A legjobb az lesz, ha ezt a helyzetet igyekeztek minél előbb tisztázni! A kapcsolatotok egyébként is új mérföldkőhöz érkezik 2024-ben, május végén pedig fordulópont előtt találhatjátok magatokat, ezért próbáljatok jobban figyelni egymásra, a vágyaitokra és a igényeitekre!

Abban az esetben, ha párt keresel, akkor szinte egy teljes éved lesz erre, de a május és a szeptember vége tűnik a legígéretesebb időszaknak. 2024-ben inkább komoly kapcsolatban gondolkodj, mert az égiek nem támogatják a gyors ismerkedést.

Oroszlán: Ha kapcsolatban élsz, akkor viharfelhők jelenhetnek meg a fejetek felett, te mégis igyekszel úgy tenni, mintha minden rendben lenne. A figyelmen kívül hagyott problémák csak gyűlni fognak, ami mindkettőtök hibája lesz, mert időhiányra és fáradságra hivatkozva halogatjátok a gondok megoldását.

Ha 2024-ben párt keresel, akkor érzelmileg intenzív évre készülhetsz. Most könnyen elragadhatnak a vágyaid, ezért hallgass a megérzéseidre, ne ugorj bele semmibe, hanem adj magadnak időt arra, hogy mindent átgondolj.

Szűz: 2024-ben tele leszel energiával, ami ahhoz a gondolathoz vezethet, hogy egyedül is remekül elboldogulsz az élet labirintusában, ami alaposan megnövelheti az önbizalmadat. Az őszinteséget nem csupán másoktól várod el, hanem önmagadtól is, ám eközben nem veszed észre, hogy túl nyersen fejezed ki magad, egy idő után pedig durván mások szemébe vágod a véleményedet.

Ez a szókimondó stílus nemcsak a baráti kapcsolataidban tehet kárt 2024-ben, hanem a párkapcsolatodat is megviselheti. Mivel márciusban új időszak veszi kezdetét a szerelmi életedben, ezért addigra meg kellene beszélnetek a problémáitokat a kedveseddel.

Ha 2024-ben párt keresel, de csak izgalmas és „szabad” kapcsolatra vágysz, akkor ebben az évben, különösen március második felében, szeptemberben és októberben teljesülhet ez a vágyad.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló