2024-es szerelemhoroszkóp (2. rész)



Erre számíthatsz az érzelmek terén az évben!Mérleg: Ha van párod, akkor neki is meg kell értenie, hogy szükséged van néha az egyedüllétre, mert ellenkező esetben nem kerülhetitek el a folyamatos kihívásokat, amik miatt könnyen a szakítás kapujában találhatjátok magatokat.

Abban az esetben, ha 2024-ben párt keresel, akkor gondold végig, hogy milyen emberre vágysz, mit vársz el a kapcsolattól és mit tudsz azért „cserébe” nyújtani. Életed szerelme megtalálására januárban és novemberben lesz leginkább esélyed.

Skorpió: Ha van párod, akkor a kapcsolatodban hullámhegyek és hullámvölgyek váltogathatják egymást, ami még jobban elbizonytalaníthat. A lelkednek az tenne jót, ha kibeszélhetnéd valakinek a problémáidat, erre pedig a párod lehetne a legalkalmasabb személy.

Ha 2024-ben párt keresel, akkor ideje, hogy jobban értékeld önmagadat és felismerd az értékeidet, mert akkor mások is könnyebben el tudnak fogadni. Augusztusban és szeptemberben váratlan és mesés találkozásokban lehet részed.

Nyilas: Mozgalmasan indulhat a 2024-es éved, de nemcsak azért, mert tele leszel energiával, hanem azért is, mert olyan váratlan események következhetnek be, amilyenek a legvadabb elképzeléseidben sem szerepeltek. Képes leszel teljesen félretenni az érzelmeidet, ha a célod eléréséhez az kell, hogy racionális és gyakorlatias legyél, ezzel pedig a környezetedet és a párodat is meglepheted.

Ez az új hozzáállás segíteni fog, hogy könnyen megkülönböztesd a lényeges dolgokat a lényegtelentől, aminek hála képes leszel felszámolni a felszínes kapcsolataidat. A pároddal egy hullámhosszon lesztek, a kapcsolatotokra pedig kölcsönös szeretet és egymás iránt tanúsított tisztelet lesz a jellemző.

Ha 2024-ben párt keresel, akkor rosszul viseled az egyedüllétet, mert szükséged van arra, hogy tartozz valakihez. Ebben az évben nem leszel olyan álmodozó, mint korábban. Most inkább racionálisan állsz az élet dolgaihoz, ami megnöveli annak valószínűségét, hogy olyan társra lelsz, aki igazán boldoggá fog tenni. Ez elsősorban márciusban és augusztusban következhet be.

Bak: Ha van párod, akkor a belőled áradó természetesség és nyugalom akaratlanul is vonzóvá tesz 2024-ben, aminek időszakában bárkit elcsábíthatsz, ám a kapcsolatodat mégsem fogja beárnyékolni a féltékenység, mert az erősebb lesz, mint bármikor, ugyanis mind a ketten sokat tanultatok a múlt hibáiból. Ez az esztendő kiváló lesz arra, hogy újraéljétek a szerelmet és rájöjjetek, hogy ennyi idő után is élvezitek egymás társaságát.

Ha 2024-ben párt keresel, akkor fel kell készülnöd arra, hogy az év tele lesz váratlan helyzetekkel, életed szerelme pedig bármelyik pillanatban megjelenhet a színen. Januárban és május közepén a szokottnál több lehetőséged lesz arra, hogy párt találj.

Vízöntő: 2024-ben tele leszel energiával, ami miatt úgy érezheted, hogy előtted nincs akadály, képes vagy akár a világot is megváltoztatni, ez pedig odavezethet, hogy elhanyagolod a párodat. Ebben az esetben ne lepjen meg, ha a kapcsolatodban feszültség és féltékenység üti fel a fejét! 2024-ben készülj fel, hogy az élet sokszor próbára fogja tenni a kapcsolatotokat, ami esetében változtassatok azokon a dolgokon, amik már nem szolgálják a szerelmetek érdekeit!

Amennyiben párt keresel, akkor 2024-ben mindenképpen mozdulj ki a megszokásaid keretei közül, mert a legváratlanabb helyen és időben hozhat össze a sors életed szerelmével!

Halak: Párkapcsolat esetén előfordulhat, hogy a kedvesed túlzásba viszi a gondoskodást, amiből egy idő után eleged lesz, ez pedig komoly vitát eredményezhet. A problémáitokat február közepéig tisztáznotok kellene, mert akkor egy új időszak veszi kezdetét, teljesen új alapokra helyezve a kapcsolatotokat.

Ha párt keresel, akkor januárban és februárban lesz a legjobb esélyed arra, hogy szerelmet találj, de május közepe és a nyár második fele is ideális lesz az ismerkedésre. Életed szerelmét valószínűleg utazás vagy az iskolapadban találhatod meg.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló