Ezt kellene tenned az életed jelenlegi időszakában!Válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló tanácsért!1. lap: A kreatív oldaladdal kell foglalkoznod, ha szeretnél javítani az életminőségeden és kapcsolatba kerülnél az Univerzummal. Ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, a praktikus és a logikus gondolkodásmódodból! Ha ezt megteszed, akkor a komolyságot a vidámság fogja felváltani az életedben.

Megerősítés: Kreatív önkifejezéssel fogom valóra váltani az álmaimat.

2. lap: Önfegyelmet kell gyakorolnod az élet minden területén. Lehet, hogy túlzásba viszed az italozást, dohányzást, kávézást, nassolást, a sportolást, esetleg túl sokat aggódsz, vagy máshogyan, de mohó és agresszív vagy.

Megerősítés: Mértéktartással és higgadtsággal egyensúlyt teremtek az életemben.

3. lap: Bízz jobban a belső útmutatásban, és élj a lelkedben rejlő intuitív bölcsességgel! A praktikusság és a logika helyett inkább az előérzetekre és a sejtésekre hagyatkozz. Ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon, és ne áruld el a belsődet azért, hogy beilleszkedj valahova vagy megfelelj valakinek!

Megerősítés: A megérzésem abba az irányba vezet, ahol lennem kell.

4. lap: Fel kell számolnod a kötődésedet egy bizonyos élethelyzetben, még abban az esetben is, ha nem erre a végkifejletre számítottál. A sikeredet kockáztatod azzal, ha nem tudsz továbblépni. A kétségbeesés csak hátráltat, ráadásul minél jobban erőltetsz valamit, annál messzebbre kerülsz az elérésétől.

Megerősítés: Akkor érem el a lehető legjobb eredményt, ha megadom magam az Isteni akaratnak.

5. lap: Nagyon fontos átalakuláson esel át a jelenlegi életszakaszodban, ugyanis ez a személyes fejlődésedet segít. Most az ébredés és a spirituális újjászületés időszakában jársz, ahol kapcsolatba léphetsz a felsőbb éneddel, és az irányító erőkkel.

Megerősítés: A személyes átalakulás által valósítom meg a legmagasabb lehetőségeimet.

6. lap: Szükséged van a saját egyéniséged kibontakoztatására ahhoz, hogy az igazi önmagad lehess. Ne kövesd a tömeget, hanem lépj rá az ismeretlen útra, és ünnepeld a saját eredetiségedet! Ideje, hogy legyen bátorságod kimondani a saját igazadat és a saját ütemedre menetelj!

Ne foglalkozz mások véleményével, elvégre képtelenség mindenki kedvére tenni, ezért koncentrálj a saját boldogságodra! Tiszteld az egyéniségedet és az érzéseidet, mert azzal olyan hatalomra teszel szert, amellyel képes leszel megvalósítani az álmaidat.

Megerősítés: Arra törekszem, hogy minél hamarabb kibontakoztassam a saját egyéniségemet. 

7. lap: Muszáj szünetet tartanod a zsúfolt napirendedben, és a mindennapi élet rohanásában! Talán azért kaptad ezt az üzenetet, mert túl sokat dolgoztál mostanában, esetleg nehéz időszakon vagy túl. Lehet, hogy fáradt, szorongó, ideges vagy, esetleg csak nem érzed magad jól a bőrödben.

Ha túl sok időt töltöttél stresszes helyzetben, vagy negatív, mérgező környezetben, akkor muszáj abból kiszabadulnod, és meg kell gyógyítanod magad, fel kell töltődnöd! Ez az időszak kiváló arra, hogy vakációra menj, vagy legalább kivegyél egy-két szabadnapot, ami sokat segítene a lelki feltöltődésben.

Megerősítés: Szakítok időt önmagamra és kiegyensúlyozom az életemet.

8. lap: A neked szóló üzenet szerint egy létfontosságú lelki kapcsolatod bontakozik ki mostanában. Ez jelenthet egy hozzád közel álló, a tiédhez hasonló gondolkodású barátot, akivel együtt haladsz a megvilágosodás felé.

Ugyanakkor az sem kizárt, hogy egy új személy bukkan fel az életedben, akivel idővel szoros lelki kapcsolatba kerülsz. Ha készen állsz rá, akkor meg fog jelenni az életedben ez a személy, aki segíteni fog a lelki növekedésben.

Megerősítés: Egy szent spirituális kapcsolat által mélyebben meg fogom ismerni az Univerzumot.

9. lap: A neked szóló üzenet úgy szól, hogy kitartásra van szükséged ahhoz, hogy elérd az álmaidat és a reményeidet, ugyanis a jelenlegi kihívások ellenére már csak egy karnyújtásnyira vannak a céljaid!

Megerősítés: Kitartással és állhatatossággal bármit elérhetek az életben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló