A Tarot novemberi jóslat (2. rész)Erre figyelj a csillagjegyed alapján!Mérleg: Az Akasztott ember és a Szerencsekerék lapokat kaptad a Tarot kártyától. Ha jogi vagy problémás ügyed van, akkor novemberben fellélegezhetsz, mert rád nézve kedvezően fog véget érni a dolog.

Az adott ügyben nem lesznek kétségeid, mert pontosan azt kapod, amit karmikusan megérdemelsz. Más dolgokkal kapcsolatban úgy érezheted, hogy azok semerre se haladnak. Ebben nem tévedsz, ugyanis némi akadályozó erő visszatart.

Ez jó okkal történik, mert vannak bizonyos dolgok, amiket át kell gondolnod, mert nem biztos, hogy akarod őket, ráadásul lehet, hogy rossz útra vinnének. Ezek a döntések egy sorsfordító változást készítenek elő, ami még novemberben bekövetkezik.

Skorpió: Az Erő és a Diadalszekér lapokat kaptad a Tarot pakliból. Novemberben úgy ítélheted meg, hogy sok az akadály és buktató előtted, ám tudd, hogy meglesz a jutalma, ha elszántan veszed fel a harcot a nehézségekkel szembe.

Az ősz utolsó havában sokkal jobban kell bíznod a képességeidben, mint azt eddig tetted, de azt is tudnod kell, hogy mikor legyél türelmes, óvatos, és mikor kell gyors, határozott lépést tenned! Ezzel a taktikával beteljesítheted a vágyaidat novemberben.

A hónapra kapott Tarot lapok azt is jelentik, hogy a szerelmi életedben eljegyzésre, házasságra, gyermekáldásra kerülhet sor. A családi boldogság és harmónia garantált a kártya szerint.

Nyilas: Az Akasztott ember és a Szeretők lapokat kaptad novemberre. Ez arra figyelmeztet, hogy lehet valaki a környezetedben, aki nem mond igazat. Könnyen lehet, hogy már sejted, hogy kiről lehet szó, ezért ne legyints a megérzésedre, hanem engedd, hogy elvezessen az illetőhöz! Bátran nézz szembe az igazsággal!

Ugyancsak novemberben tapasztalhatod azt, hogy az életed stagnál, semerre sem halad. Most hiába érzed úgy, hogy ez nem tetszik, mert türelmesen ki kell várnod a legjobb lehetőségeket. Emellett a Tarot kártya arra is kér, hogy legyél kicsit rugalmasabb!

Párkapcsolat terén kiteljesedhetsz az ősz utolsó havában, aminek eredménye a teljes boldogság lesz. Ha párt keresel, akkor novemberben egy olyan személlyel hozhat össze a sors, akivel azonnal izzani kezd köztetek a levegő.

Bak: A Szerencsekerék és a Végítélet lapokat kaptad novemberre, ami azt jelenti, hogy komoly változásokra számíthatsz. Ez a hónap alaposan felforgathatja az életedet, amibe sorsszerű, új események következhetnek be.

A változásról, ami a szerelmi életedet is érinteni fogja, nem lehet kijelenteni, hogy pozitív lesz. Ha nincs párod, akkor valaki beléphet az életedbe. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor új irányt vehettek, ami megerősítheti a viszonyotokat, de a szakítás veszélye is fennáll.

A Tarot kártyalapok szerint a szerelmi életeden kívül is bőven lesz, ami véget ér az életedben, míg más dolgok elkezdődnek. Ami biztos, hogy a karmád erőteljesen fog dolgozni az ősz utolsó havában.

Vízöntő: A Bolond és a Mágus lapokat kaptad, ami arra utal, hogy követned kell a sorsod hívását. Novemberben bízz a megérzéseidben, bátran mutasd meg a világnak, hogy mire vagy képes, használd a képességeidet és a tehetségedet!

Eltökéltnek és céltudatosnak kell lenned, a munkádat végezd el keményen, mert ez kell a céljaid eléréséhez, a vágyaid beteljesítéséhez. Ezzel a hozzáállással a jelenleginél jobb pozíciót kaphatsz, valamint figyeld meg, hogy az emberek szinte a tenyeredből fognak enni. Élj a lehetőségekkel, merj kockáztatni, mert jó esélyed van feljutni a csúcsra!

Halak: A Főpapnő és a Szerencsekerék lapokat kaptad a Tarot pakliból. Ez azt jelenti, hogy novemberben sorsszerű események következhetnek be az életedbe, ahol több dolog megváltozhat, ezért ne állj ellen!

Kövesd a megérzésedet, és cselekedj azok alapján! Ha együttműködsz a sorssal, akkor beindulhat az életed, az események felgyorsulhatnak, és elérheted a vágyaidat. A Tarot emellett felhívja a figyelmed arra, hogy a változás lehet pozitív, de negatív is, ám ne felejtsd el, hogy a látszólag rosszban is van jó!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló