Mit üzen a számmisztika novemberre?Tudd meg, hogy mi vár rád az ősz utolsó havában a születésed napja alapján!1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Novemberben előfordulhatnak olyan esetek, amikor félre fogod tenni az érzelmeidet azért, hogy a presztízs, az erő és az önuralom kerülhessen előtérbe. Ennek átkos hatásait a saját bőrödön fogod megtapasztalni, ám összességében nézve elmondható, hogy nem fog nagy kellemetlenség érni.

2-es szám: Novemberben felkeresheted a régi barátaidat, új élményekkel gazdagodhatsz, amik a látókörödet is szélesíthetik, a baráti társaságod pedig új tagokkal bővülhet. A legjobban akkor járhatsz, ha a természetben töltöd az idődet.

Arra azért figyelj, hogy ne erőltesd túl magad! Novemberben nyugodtan szakíts időt arra, hogy kicsit elutazz, de azért a semmittevéssel se ess túlzásba! Túl nagy tömeggel se menj sehova!

3-as szám: A legjobb, ha most tartózkodó leszel, senkinek sem teregeted ki az érzelmeidet és a magánügyeidről se beszélj sehol senkinek! November második felében a szerelem fontossá válhat az életedben, de a komolyabb lépéseket, például a házasságot, eljegyzést, jobb lesz kerülnöd! Nyugodtan tervezgess a pároddal, de egyelőre ne szánjátok el magatokat semmire se!

4-es szám: Habár ezt a tehetséged nem engedné meg, novemberben mégis könnyen elkalandoznak a gondolataid, emiatt nehezedre fog esni, hogy a munkádra koncentrálj, ami ahhoz vezethet, hogy veszélybe kerülhet az állásod.

Mutasd meg a művészi képességeidet, a tehetségedet pedig gyakorlatias dolgokra fordítsd. Abban az esetben, ha eltökélten küzdesz az álmodozás ellen, akkor nem lesz mitől félned az ősz utolsó havában.

5-ös szám: Nagyon vigyázz, nehogy tőrbe csaljanak az ősz utolsó havában! A magánügyeidet mindenképpen tartsd meg magadnak, nehogy emiatt válj támadhatóvá! Ha elég éber leszel az ősz utolsó hetében, akkor kikerülheted az illető támadását!

Novemberben az lesz a legbölcsebb, ha senkinek sem ígérsz meg semmit. Ebbe beletartozik a legjobb barátaid és a legközelebbi hozzátartozóid is! A költekezéssel is fogd vissza magad! Ha új autót, vagy tartós fogyasztási cikket szeretnél vásárolni, akkor ezzel várd meg a karácsonyt!

6-os szám: Az ősz utolsó havában úgy szeretnél sikert aratni, hogy ahhoz a művészi tehetségedet használod fel. A nagyszerű kézügyességeddel új hobbit találhatsz, ami talán a lakásod csinosítása lesz. Novemberben legyél őszinte és ne dolgozz túl sokat!

7-es szám: Ha a következő hetekben bulizni mész, esetleg összejövetelen veszel részt, akkor sokan gyűlhetnek köréd, tehát számíthatsz arra, hogy te leszel a társaság középpontja. Anyagi téren kedvezően alakul a helyzeted novemberben, aminek napjaiban szabadnak, nagylelkűnek, toleránsnak érzed magad, ezért kerülni fogod a bigott embereket.

8-as szám: Keress új módszereket, de közben figyelj oda arra, hogy ne kerülj bajba! Ne hallgass a nyugtalan és önző vágyaidra, hanem a tudásodra és a bölcsességedre támaszkodj! Novemberben ne csak a jelenre gondolj, hanem fordítsd az idődet azokra a feladatokra, amelyek hosszú távú sikert hozhatnak a konyhádra! A hónap végén rendezz néhány összejövetelt, ám a zavaró találkozásokat kerüld messzire!

9-es szám: Egész novemberben felkészült leszel, hála az intuitív erőidnek és a gondolkodásmódodnak. Most azonnal rá fogsz érezni a közelgő eseményekre, amikre pontosan tudsz reagálni, ezért fel kell készülnöd a gyors mozgásra. November végén jobb lesz, ha alaposan körbenézel a házad táján!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló