Ennyire kőbe vésett a személyiségedVálassz egy képet, majd olvasd el a svéd pszichológuscsoport elemzését!1. kép: Önzetlen és kedves személyiség vagy a svéd pszichológuscsoport szerint. Jellemző rád, hogy az emberek szívesen töltik veled az idejüket, neked pedig sok barátod van, akik bármikor és bármiben számíthatnak a segítségedre. Sokan kellemesen érzik magukat a közeledben.

Az általad választott kép alapján az is elmondható rólad, hogy minden egyes nap arra törekszel, hogy még jobb legyél, ugyanis az a legnagyobb vágyad, hogy érdekes, különleges személy legyél. Neked szükséged van arra, hogy szeress és szeressenek, ám óvatosabbnak kellene lenned, mert sajnos hajlamos vagy olyanokat is szeretni, akik nemigen kedvelnek.

2. kép: Figyelmes, filozofikus és egyedi személyiség vagy a svéd pszichológuscsoport szerint. Valószínű, hogy a környezetedben nincs senki, aki hasonlítana rád. Az is elmondható rólad, hogy intuitív és kicsit furcsa személyiséged miatt előfordulhat, hogy fájdalomként éled meg azt, hogy gyakran félreértenek vagy kicsit sem értenek meg.

Jellemző rád, hogy igényelsz egyfajta személyes teret, és tiszteletben tartod mások szükségleteit. Az is jellemző rád, hogy világosan látod az élet szép és árnyékos oldalát. Mindemellett nagyon érzelgős vagy.

3. kép: Független és magabiztos személyiség vagy a svéd pszichológuscsoport szerint. Te minden körülmény között keresed a függetlenségét, mindig a saját utadat akarod járni, ezért ez is a mottód.

Az általad választott kép alapján az is jellemző rád, hogy az életben leginkább csak magadra számíthatsz, vagy legalábbis te így érzed, ezért próbálsz erős maradni a saját és a szeretteid érdekében.

Nagyon jól tudod, hogy mit akarsz, és azt hogyan akarod elérni. Az emberektől egyetlen egy dolgot vársz el, és az az őszinteség, ugyanis elég erős vagy ahhoz, hogy minden esetben elfogadd a színtiszta igazságot.

4. kép: Felelősségteljes és gondoskodó személyiség vagy a svéd pszichológuscsoport szerint. Jellemző rád, hogy vidám, őszinte, hihetetlenül felelősségteljes személy vagy, aki mindig törődik a többi emberrel is.

Az általad választott kép azt is elárulja rólad, hogy mélyen hiszel abban, hogy a tisztességgel elvégzett napi munka egyszer meghozza az ezért járó jutalmat. Veled nagyon könnyen kijönnek mások, akikkel gyorsan kialakul köztetek a bizalom. Amellett, hogy okos, vicces személy vagy, még az eszed is vág, ráadásul mindig van egy-két jó történeted, amit megosztasz a környezeteddel.

5. kép: Okos és megfontolt személyiség vagy a svéd pszichológuscsoport szerint. Rólad az is elmondható, hogy kiváló gondolkodóként fontosak számodra a gondolatok, az ötletek. Nagyon szeretsz egyedül elmélkedni, átgondolni az életedet, a terveidet és az előtted álló napjaidat. Habár jellemzően befelé forduló vagy, ez mégsem jelenti azt, hogy nem jössz ki jól az emberekkel, bár az is igaz, hogy inkább azok társaságát keresed, akik hozzád hasonlóan merengnek, tanulnak, elmélkednek.

Az általad választott kép azt is elárulja rólad, hogy nem sajnálod az időt arra, hogy erkölcsi kérdéseken gondolkodj. Ha a társadalom jó része nem ért egyet veled, akkor te azzal nem foglalkozol, mert mindig azt próbálod tenni, ami helyes.

6. kép: Nagylelkű és erkölcsös személyiség vagy a svéd pszichológuscsoport szerint, valamint mindig igyekszel fejlődni. Rád az is jellemző, hogy ambiciózus vagy, gyakran nagyon magasra teszed a mércét. A környezetedben akadhatnak, akik szerint nehéz veled kommunikálni, ám a te helyzeted sem könnyű.

Annak ellenére, hogy rengeteget dolgozol, nem vagy önző, hiszen folyamatosan azon munkálkodsz, hogy a világ szebb és jobb hely legyen. A svéd pszichológuscsoport szerint az is hozzátartozik a személyiségedhez, hogy nagyon mélyen szeretsz, amíg meg nem bántanak.

Habár a szeretet ezt követően is megmarad benned, mégis az érzelmi kötődés már nem lesz ugyanolyan. Nagyon kevés ember értékeli az erőfeszítéseidet, emiatt csak kevesen adhatják meg neked azt, amit megérdemelnél.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló