Így teheted boldogabbá és sikeresebbé az életedet novemberben!Életmódtanácsok az ősz utolsó havára.Engedd el a függőségeidet: Ne hagyd, hogy a különféle függőségeid átvegyék feletted a hatalmat novemberben! Teljesen mindegy, hogy mi a függőséged, így például az alkohol, az ételek, a szerencsejáték, a párkapcsolat, vagy bármilyen más káros szokás, mert az számít, hogy ne válj ezek rabjává.

Az ősz utolsó havában ne feledd, hogy igenis tehetsz a függőségeid ellen, hiszen csak el kell határoznod, hogy elengeded, felhagysz azokkal! Rendelkezel azzal az erővel és kitartással, amellyel képes leszel legyőzni a függőségeidet. Tedd első helyre az egészségedet, mindent, ami fontos számodra az életben, és ne hagyd, hogy a függősségek bármiben is megakadályozzanak!

Tudd, hogy egyedül is képes vagy boldogulni: Ne felejtsd el novemberben, hogy akkor is teljes, egész ember vagy, ha nem élsz párkapcsolatban. Attól, hogy szingli vagy, egyáltalán nem leszel kevesebb. Ha senki sem tud segíteni neked a mindennapokban, esetleg valaminek a megoldásában, akkor az sem jelenti azt, hogy téged kevésbé szeretnek mások, esetleg le kell mondanod valamiről. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne legyenek kapcsolataid.

Ne ijesszenek meg a kötöttségek: Nem szabad félned a kötöttségektől, és ne ess túlzásba a függetlenséggel! Amikor úgy érzed, hogy erre van szükséged, akkor bátran kérj segítséget és útmutatás az ősz utolsó havában!

Ne hagyd, hogy mások elszívják az energiádat: Ne szenvedj egy-egy méltatlan vagy mérgező kapcsolatban és viszonyban! Ne hagyd, hogy mások kihasználják a testi vagy lelki adottságaidat! Légy erős novemberben, és szakítsd meg azokat a kapcsolatokat, amelyekben csak bántanak, nem becsülnek meg és tulajdonképpen csak kiszívják belőled az életerődet.

Bátran állj ki magadért az ősz utolsó havában, és egy pillanatra se felejtsd el, hogy mennyire fontos ember vagy! Ne feledd, hogy egy cseppet sem vagy kevésbé értékes másoknál, úgyhogy gyakorolj annyi önszeretetet, hogy nem engeded meg másoknak, hogy bármit megtehessenek veled!

Gondoskodj arról, hogy legyen fény az életedben: Novemberben a nappalok rövidebbek, ez pedig sok ember számára kifejezetten lélekpróbáló, emiatt sokan türelmetlenebbek és feszültebbek egymással, nem tudnak figyelni magukra és a feladataikra.

Éppen ezért fontos, hogy vigyél fényt az életedbe ezekben a hetekben, mert ezáltal másokéba is vihetsz. Novemberben legyen gondod arra, hogy testileg és lelkileg is folyamatos fel legyél töltve, ugyanis ellenkező esetben elhatalmasodhat feletted a depresszió, elveszítheted az irányítást, és sok kellemetlenség érhet.

Mindezt kivédheted azzal, ha tudatosan teszel azért, hogy folyamatosan legyen valamilyen örömforrásod, valamint gondoskodsz arról, hogy mindig legyen fény az életedben, például gyertyákkal, fényterápiával vagy a kandallóba rakott tűzzel.

Tartsd magad ahhoz, ami helyes: Előfordul, hogy erős kísértést érezhetsz arra, hogy elhagyd a helyes utat, és olyasmit tégy, amiről tudod, hogy helytelen, de valamiféle előnyt szerezhetsz általa. Ezzel kapcsolatban azt gondolhatod, hogy mások is a rossz utat választják, ám nem szabad így gondolkodnod!

Ez valójában egyfajta kísértés, ami próbára tesz téged, hogy mennyire vagy erős jellem. Légy hű az elveidhez az ősz utolsó havában, maradj becsületes és továbbra is higgy az olyan fontos értékekben, mint a hűség, a jóság, a becsületesség és az őszinteség!

Figyelj befelé: Egyáltalán nem önzőség, ha a hideg, sötét hónapokban szakítasz arra időt, hogy befelé figyelj, mert ez valójában szükségszerű, ugyanis oda kell figyelned arra, hogy a lelked boldog és elégedett legyen.

Ha novemberben ezt megteheted, akkor kicsit csökkentsd a munkádat, a tempódat, ne feszegesd a határaidat testi és lelki szinten! Az ősz utolsó havában a lélek sérülékenyebb, mint máskor, neked pedig az a dolgod, hogy megőrizd az egészségét és a védelmét. Kommunikálj rendszeresen a lelkeddel! Kényeztesd, adj neki időt a pihenésre, és vedd védelem alá!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló