Hat hiba, amit ne kövess el 2023 utolsó hónapjaiban!Mire kell odafigyelned az év végén?Rendezetlen kapcsolatok: A rendezetlen kapcsolatok mindig sok kellemetlenséget okozhatnak, de az év végén még inkább megzavarhatnak, ezért mindenképpen gondold át, hogy kikkel szeretnél szorosabb, harmonikus kapcsolatot ápolni, és kiktől kell megválnod! Ne feledd, hogy a nem őszinte, hazug kapcsolatok csak lehúznak és hátráltatnak!

A tetteid nem tükrözik az érzéseidet: Ne tégy olyasmit az év végén, amit valójában nem is akarsz! Ne akarj megfelelni az elvárásoknak! 2023 végén erősnek, boldognak és kiegyensúlyozottnak kellene lenned, ugyanis amilyen leszel, azt viszed át 2024-be, ám ennél is fontosabb, hogy annyival tartozol önmagadnak, hogy nem játszol szerepet, hanem bűntudat nélkül, mindig önmagadat adod.

Ha nem akarod megfogadni ezt a tanácsot, akkor legalább keress örömöt ezekben a dolgokban, hogy a tetteid valahol mégis őszinték legyenek! Habár az év közbeni tetteid is számítanak, mégis az év végiek különösen fontosak.

Nincs bátorságod a változtatáshoz: Az év végén könnyen elkövetheted azt a hibát, hogy úgy érzed, már semmi értelme változtatni, hiszen idén már semmi sem történik. Ebben azonban tévedsz. Az életben bármikor lehet változtatni azon, amin szeretnél, így az év végén is, főleg akkor, ha úgy érzed, hogy erre van szükséged.

Ha most érzel rá késztetést, akkor változtathatsz a kapcsolataidon, a terveiden, vagy azon, hogy hogyan készülsz a karácsonyi ünnepekre és hogyan tartod meg azokat. Merj szabad lenni és rendezd az életedet úgy, ahogy neked jó.

Ne foglalkozz mások véleményével, hogy mit kellene vagy nem kellene tenned! Te csak kövesd az ösztöneidet az év végén is!

Elnyomod a saját vágyaidat: Igaz, hogy az év végén fontos az önzetlenség és az, hogy szívből adj, ám önmagadról sem szabad elfeledkezned! Találd meg az örömöd az ajándékozásban, az ünnepekben, és mindenben, amit csinálsz!

Sokan hajlamosak a háttérbe szorítani a vágyaikat, mások kedvéért, de te ne kövesd el ezt a hibát, hanem tudd, hogy a saját lelked kényeztetése is nagyon fontos! Hidd el, hogy nem önzőség azokat a tevékenységeket űzni, amelyeket kellemesnek érzel!

Ha elnyomod a saját vágyaidat, akkor azzal azt üzened az Univerzumnak, hogy nem vagy fontos, mert csak mások egészsége, boldogsága és nyugalma számít, ami nem igaz. Emellett ezzel a hozzáállással még a lelkedet is megbetegíted. Ezt elkerülheted azzal, hogy lesz időd önmagadra és arra, amit te akarsz!

Nem szabadulsz meg a terheidtől: A terheidtől még idén meg kell szabadulnod, ahogy a karmád egyensúlyba hozását sem halaszthatod el 2024-re! Készíts számvetést az elmúlt év rossz és negatív eseményeiről, valamint gondold át a kapcsolataidat! A rossz, felesleges kötelékeket szakítsd meg! Ha van, ami még menthető, akkor azt harmonizáld!

Emellett az is jó ötlet, ha elvégzel egy teljes karmaoldó szertartást, ami mellett mindenképpen tégy igazi lépéseket is, mert azok nélkül csak átvinnéd a következő évre az idei esztendő terheit.

Negatív gondolatok törnek rád: Amikor olyan sötét, negatív, gonosz gondolatok törnek rád, amilyenek egyébként nem szoktak, akkor joggal gondolhatod azt, hogy a sötét erők suttognak a füledbe. Ahogy közeledik az év vége, úgy lesz egyre sötétebb, ami kedvez ezeknek az entitásoknak, akik szeretnék megnehezíteni a dolgodat.

A sötét erők rá akarnak venni a meggondolatlan, kockázatos tettekre, de akár addig is elmerészkedhetnek, hogy megpróbálnak arra ösztönözni, hogy árts magadnak vagy másoknak. Olykor annyival is beérik, ha sikerül depresszióba lökni, hogy ne szeresd, hanem csalódj magadban, kudarcnak fogd fel az évedet.

A sötét erők annál boldogabbak, minél elveszettebb vagy, ezért ezt ne hagyd! Amikor mindenféle ok nélkül rád tör a félelem, akkor tudd, hogy a gonosz entitások próbálnak megszerezni maguknak! A támadás ellen védekezhetsz tisztító gyakorlatokkal, űző szertartásokkal, de természetesen az angyalok is készen állnak, hogy segítsenek, úgyhogy csak kérned kell őket!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló