Milyen szerelmi leckét kell megtanulnod novemberben?A csillagjegyed alapján megtudhatod a feladatodat.Kos: Novemberben muszáj kiborítanod a csontvázakat a szekrényedből. Emellett csodás meglepetéseket tartogat számodra a hónap szerelmi téren. Novemberben biztos, hogy lesznek olyan helyzetek, amelyekben képes leszel más szemszögből tekinteni a korábbi kapcsolatokra, és újraélheted a korábbi szerelmet.

Bika: Nagyon jól el tudod érni, hogy ne kelljen egyedül töltened az idődet. Képes vagy bármikor megtalálni a módját annak, hogy összefuss valamelyik barátoddal, vagy közös programot szervezz a pároddal. Ebből következik, hogy a novemberi szerelmi leckéd az, hogy találd meg önmagad és tanulj meg egyedül is boldogulni.

Ikrek: Novemberben eljön a szabadság ideje a számodra, de csak akkor, ha lerombolod a magad köré emelt falakat. Amíg ezt nem teszed meg, addig távol tartod magadtól a párodat ahelyett, hogy elköteleznéd magad mellette. Novemberben le kell szoknod arról, hogy csak a családért és a munkáért élsz!

Rák: Novemberben is ragaszkodsz az elveidhez és a függetlenségedhez, ám muszáj elengedned minden hisztit, szeszélyt, vagy bármi mást, amivel veszélyezteted a párkapcsolatodat. A novemberi szerelmi leckéd az, hogy tanuld meg a hallgatás és beszéd közti egyensúlyt.

Oroszlán: A munkádban és a szerelmi életedben is jellemző rád a magabiztosság, ám ebből veszítesz novemberben. Most muszáj megtanulnod tudatosabban kezelni a szenvedélyt, a temperamentumot és a párodat.

Szűz: Hullámzónak ígérkezik a szerelmi életed novemberben, ezért a leckéd az, hogy hogyan kezeled ezt a állapotot. Amikor a párkapcsolatod mélypontra kerül, akkor sok érzelmi kiborulásban lehet részed.

Legyen bármilyen fájdalmas az élet, muszáj megtanulnod túllépni a negatív érzelmeken, így például le kell győznöd a bosszúvágyat, és el kell tudnod engedni azt, ami elmúlt, az újrakezdés érdekében.

Mérleg: Novemberben fel kell fedezned a valódi értékeidet. A büszkeséged már sok kapcsolatodat tönkretette. Az ősz utolsó havában meg kell tanulnod, hogy önmagad elfogadása, szeretete, a belső tulajdonságaid sokkal fontosabbak annál, amit kifelé mutatsz.

Amennyiben ezt sikerül megtanulnod, akkor be fogod látni, hogy felesleges a saját nagyszerűségedet bizonygatni. Egy Nyilas nagy segítségedre lenne abban, hogy hogyan éld meg a belső lángodat.

Skorpió: A biztonságot hozza el neked a novemberi, aminek időszakában a kapcsolataid megerősödnek és tartósabbá válnak. Ugyanakkor ez csak akkor történik meg, ha megtanulod, hogy hogyan közelíts megfelelően a társas kapcsolatok felé.

Novemberben minden esélyed megvan arra, hogy a baráti és szerelmi kapcsolatok új formáját fedezd fel és képessé válj a szeretet megfelelő kimutatására.

Nyilas: Ha párt keresel, akkor igazából a rég elveszett ikertársad után kutatsz, ezért a novemberi szerelmi leckéd az, hogy meg kell tanulnod, hogy az ikerpárod benned, a lelkedben él, vagyis te magad vagy a saját ikertársad. Ha ezt a szerelmi leckét sikerül elsajátítanod, akkor végre önmagad leszel a párkapcsolatodban.

Bak: A novemberi szerelmi leckéd az, hogy végre törődj önmagaddal. Hajlamos vagy túlságosan elmélyedni a párkapcsolatban és mindent megtenni a kedvesedért, amit csak tudsz, ám most jobb lenne, ha a saját álmaidat követnéd.

Novemberben szakítsd meg a legrosszabb szálakat, mert nem kell feltételek nélkül túlságosan szolgálnod a párodat. A Skorpió segíthet, mert ő megtaníthatja neked, hogy hogy védheted a lelkedet egy párkapcsolatban is.

Vízöntő: Minden alkalommal, amikor szerelembe esel, nem tudod kikerülni az érzelmi pocsolyákat, ezért a novemberi szerelmi leckéd az, hogy ne kövesd el többé ezt a hibát! Tanulj meg egyszerre kemény, határozott és lágy lenni.

Halak: Olyan párkapcsolatra vágysz, amelyben vagy amelyen „elrágódhatsz”. Nem kizárt, hogy már rá is találtál az igazán elkötelezett párra vagy barátra. A kapcsolatod fejlődik és formálódik, ám novemberben muszáj megtanulnod különbséget tenni szerelem, szeretet és ragaszkodás között!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló