Ezt kellene megtenned novemberben!Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló tanácsot.1. lap: A neked szóló tanács szerint tégy szívességet, ha kérnek novemberben! Ha a főnököd szívességet kér, vagy egy barátodnak lenne szüksége segítségre, akkor tedd meg, de persze csak akkor, ha nem kockázatos, és nem áll tőled túl távol a dolog!

2. lap: A neked szóló novemberi tanács úgy szól, hogy hozz végre döntést! Ha van egy kérdés, amit régóta halogatsz, esetleg egy döntés miatt hezitálsz, akkor ideje eldöntened, hogy mit akarsz, mert most már sürget az idő!

Ha egyedül nem boldogulsz, akkor kérdezz meg másokat, kérd ki a bizalmasaid véleményét, és ne halogasd tovább a döntést, mert így csak egyre rosszabb lesz! Sőt, ha arról van szó, hogy egy lehetőséggel kapcsolatban habozol, akkor le fogsz csúszni róla.

Te is tudod, hogy tökéletes döntés nem létezik, ugyanis csak a lehetőségeinkhez mérten próbáljuk a legjobbat választani. Ne várj arra, hogy megtaláld a tökéletes döntést! Kérhetsz jelet, isteni sugallatot, de novemberben hozd meg a döntésedet!

3. lap: A neked szóló novemberi tanács szerint fogadd el a meghívást! Ha a párod kitalál egy programot, vagy a barátaid hívnak el bulizni, akkor mondj igent, ha a lehetőségeid ezt megengedik. Nyugodtan fogadd el a meghívást, még akkor is, ha eleinte nincs hangulatod a programhoz, vagy kicsit fáradtnak érzed magad!

4. lap: A neked szóló novemberi tanács úgy szól, hogy valósítsd meg a vágyadat az ősz utolsó havában! Ha már hetek óta tervezed, hogy fodrászhoz mész, vagy hétvégén kirándulsz, esetleg megveszel egy kinézett ruhát, de folyton közbe jön valami, és nem valósítottad meg a vágyad, akkor tedd végre meg novemberben!

Ha kell, akkor tégy félre mindent, és helyezd végre előtérbe a vágyadat! Ne mások kívánságaival törődj, hanem a saját vágyaiddal, mert azok ugyanolyan fontosak, mint bárki másé! Ne hanyagold el magad és a lelkedet! Teljesítsd a vágyad, mert azt a lelked is meg fogja hálálni!

5. lap: Az általad választott laphoz tartozó tanács szerint ajándékozz meg valakit novemberben. Ne feledd, hogy adni nem csak akkor lehet, ha alkalom van, például születésnap vagy névnap, úgyhogy bátran mutasd ki a szeretetedet, a háládat valakinek, például a párodnak, egyik rokonodnak, barátodnak vagy munkatársadnak egy apró ajándékkal, figyelmességgel még novemberben! Legbelül érezni fogod, hogy kivel légy kedves.

6. lap: Az általad választott laphoz tartozó tanács szerint kockáztass novemberben! Persze ez nem azt jelenti, hogy tedd fel az összes pénzed a kaszinóban vagy a tőzsdén! Itt inkább arról van szó, hogy kockáztass, mert lehet, hogy a lábad előtt hever egy különleges lehetőség, amivel még nem volt bátorságod élni.

7. lap: A neked szóló novemberi tanács az, hogy valld be az érzéseidet! Ha van valaki, aki felkeltette az érdeklődésedet, sőt, úgy érzed, hogy beleszerettél, akkor valld be az érzéseidet a kiszemeltednek! Természetesen ne zúdítsd rá, hanem csak finoman, szépen, mégis érthetően vezesd rá, hogy mit érzel iránta!

Ugyanakkor ez a tanács nem kizárólag a szerelemre vonatkozni, ugyanis minden más érzelmet is érdemes bevallani az abban érintett személynek. Ha például eleged van az egyik kollégád sértegetéseiből, vagy valamelyik barátod kritizálásából, akkor ezt se nyeld le a továbbiakban!

Novemberben ideje az őszinte kitárulkozásnak, úgyhogy valld be, hogy mit érzel, még abban az esetben is, ha tartasz a válaszreakciótól!

8. lap: A neked szóló novemberi tanács az, hogy tölts egy kis időt egyedül. Talán mostanában kevés időt töltöttél magaddal, nem sétáltál egyedül a parkban, nem ültél le magadban a kertben, mert se időd, se lehetőséged nem volt arra, hogy magadban lehess, vagy nem is akartad, hogy legyen.

Ezért jót tenne neked, ha novemberben legalább egy napot kizárólag önmagadra fordítanál és egyedül töltenél. Nyugodtan zárkózz be a négy fal közé, és foglalkozz olyan dolgokkal, amelyekkel a legjobban szeretnél, de leginkább gondolkozz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló