Rólad mit mesél az, hogy melyik korban élnél a legszívesebben?Válaszd ki a felsorolásból a kedvenc korodat, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. kor: Ókor

2. kor: Őskor

3. kor: XVII. század

4. kor: XIX. század

5. kor: Jelenkor

6. kor: Általad elképzelt jövő

1. kor: Nagyon laza ember vagy, és szeretsz szabadon szárnyalni. Emellett az is elmondható rólad, hogy művészi vénával áldott meg az élet, ezért igyekszel különböző alkotásokon keresztül kifejezni önmagad. Erősen él benned annak vágya, hogy új dolgokat találj fel.

Szereted, ha emberek vesznek körül, és szívesen alakítasz ki kapcsolatokat. Ugyanakkor lételemed az alkotás iránti vágy. Ha tehetnéd, akkor örömmel visszautaznál az időben, hogy belekóstolj az akkor élt emberek mindennapjaiba.

Ám valószínű, hogy ezek nem jelentenének újdonságot a számodra, mert a választásod szerint, az egyik előző életedet az ókorban élted.

2. kor: Számodra fontos, hogy nagy család vegyen körül. Nagyon szeretsz gondoskodni másokról, de az is boldoggá tesz, ha rólad gondoskodnak. Az is elmondható rólad, hogy az izgalmak soha nem hiányoznak az életedből, és ez az, amiért szívesen visszamennél az időben.

Nagyon jól tudod, hogy nehezebb lenne az életed, de úgy vagy vele, hogy az élmények mindenért kárpótolnának. Mindemellett az is jellemző rád, hogy szeretsz közösségben élni, és fontosnak tartod, hogy jó kapcsolatot ápolj mindenkivel.

3. kor: Ha a legszívesebben a XVII. században élnél, akkor a választásod alapján jellemző rád, hogy a felvilágosult nézeteket vallod. Mivel számodra nagyon fontos a tudás, és értelmiség, ezért rengeteget tanulsz és olvasol.

A választásod alapján az is elmondható rólad, hogy nagyon szeretsz egyedül lenni, elmélkedni, és végiggondolni minden lehetséges megoldást a problémákra. Hatalmas igazságérzettel rendelkezel, ezért a végsőkig is képes vagy elmenni, hogy az igazadat bizonyítsd, kiállsz a gyengék és az elesettek mellett. Mindemellett nagyszerű szónok vagy, amiért az emberek szívesen követnek.

4. kor:Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a XIX. században élnél a legszívesebben, akkor azt árulja el rólad a döntésed, hogy romantikus személyiséggel megáldott ember vagy. Jellemző rád, hogy szereted a szép ruhákat, és igyekszel mindenben megtalálni a szépséget. Fontosnak tartod a nyugalmat, és mindent megteszel annak érdekében, hogy boldog és stresszmentes életet élj.

Ha nőként választottad ezt a kort, akkor arra is figyelsz, hogy a nőiességed mindig megmutatkozzon. A szerelem terén elvárod, hogy udvaroljanak neked, valamint szép szavakkal halmozzanak el.

Mindemellett udvarias, tisztelettudó, jólelkű, önzetlen ember vagy, és ugyanezt várod el másoktól is. Ebből következik, hogy sokszor ér csalódás, mivel nem mindenki olyan, mint amilyen te vagy.

5. kor: Ha úgy döntöttél, hogy számodra a jelen az ideális kor, akkor a választásod alapján elmondható rólad, hogy kiválóan érzed magad a bőrödben. Tisztában vagy azzal, hogy minden kornak megvan a maga szépsége, te pedig ezt keresed a jelenben.

Arra törekszel, hogy mindent megvalósíts, amit elképzeltél, méghozzá úgy, hogy ehhez a múltból merítesz tudást, míg a jövő reményt ad a számodra. Nagyon jól tudod, hogy egy olyan korban élsz, ahol a orvosok már sok betegséget képesek gyógyítani, és nem muszáj a földeken dolgozni ahhoz, hogy legyen étel az asztalon, vagyis egy kényelmes világban élsz, és ez a komfort magával ragad. A választásod alapján elég valószínű, hogy a korábbi életedet is egy modernebb korban élted.

6. kor: Ha a legszívesebben az általad elképzelt jövőben élnél, akkor ez azt árulja el rólad, hogy nagyon színes fantáziával rendelkezel, és mindig bízol a legjobbakban, főleg abban, hogy a jövőben minden csak jobb lehet.

A választásod azt is elárulja rólad, hogy mindenkit elkápráztatsz a filozofikus gondolkodásmódoddal. Sokak szerint bölcs és határozott teremtés vagy. Emellett az jellemző rád, hogy kellemes érzésekkel tölt el, ha csak egy pillanatra is a jövőre gondolsz. Elég valószínű, hogy nem a mostani az utolsó életed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló