Téli Cigánykártya jóslat (1. rész)Neked mit üzen a jóskártya az évszakra?Kos: Az Üzenet, az Utazás és a Vágy lapokat kaptad a Cigánykártya paklijából télre. A neked osztott lapok arra kérnek, hogy tarts ki az elképzeléseid, vágyaid mellett az évszakban, mert azokkal hamarosan megvalósulnak! Néha legyen bátorságod hangosan vágyakozni, mert lehet, hogy valaki meghallja a környezetedben, és a segítségedre siet a téli hónapokban.

Emellett új kalandok és izgalmas események várnak rád az évszakban, aminek időszakában érdemes lesz újabb terveket szövögetned. Ha van párod, akkor őt is avasd be, mert segíthet a megvalósításban. Szintén a télen kaphatsz egy fontos hírt, információt, ami által megváltozhat a helyzeted. Ha télen ingatlant veszel vagy eladsz, akkor ebben az ügyben is szerencsésnek érezheted magad.

Bika: A Bíró, a Szerető és a Bíró lapokat kaptad a Cigánykártya pakliból téli hónapokra. A neked osztott lapok azt jövendöli, hogy eljön az igazság pillanata az évszakban. Ez jelentheti azt, hogy kiderül az egyik titkod, vagy valaki más titka lepleződik le.

A Cigánykártya neked szóló lapjai szerint szembesülnöd kell a hibáiddal a télen, aminek időszakában lehetőséget kapsz azok kijavítására. Emellett fontos döntésre is sor kerülhet az évszakban.

Ikrek: A Gyermek, a Halál és a Ház lapokat kaptad a Cigánykártya pakliból a télre. A neked osztott lapok egyfelől azt üzenik, hogy neked vagy egy szerettednek gyermeke születik az évszakban, de másfelől arra utalhatnak, hogy néha gyerekesen viselkedsz, ami kellemetlenségeket okozhat a téli hónapokban.

Egy jelentős sorsfordulatot is tartogat számodra a tél, aminek időszakában egy fejezet befejeződhet, és valami új indulhat el az életedben. Ez okozhat fájdalmat, kellemetlenséget, de tarts ki, mert hosszú távon pozitív változásokra készülhetsz, aminek eredményeként az életed stabilizálódik és megkapod a vágyott biztonságot.

Rák: A Szerelem, a Tolvaj és az Állandóság lapokat kaptad a Cigánykártya pakliból a télre. A csillagjegyed alapján neked osztott lapok azt jövendölik, hogy amennyiben nincs párod, akkor az évszakban valószínű, hogy találni fogsz. Ha viszont kapcsolatban élsz, akkor pozitív változásra, a szerelem megerősödésére számíthatsz ebben a három hónapban, sőt, akár szintet is léphet a kapcsolatod és elkötelezhetitek magatokat a pároddal.

A Tolvaj lap azonban arra figyelmeztet, hogy valaki megpróbálhatja elhódítani tőled a párodat télen, de akár anyagi vagy lelki veszteség is érhet, ezért fontod, hogy odafigyelj arra, hogy senki se használjon ki az évszakban!

Ugyanakkor általánosságban elmondható, hogy a Cigánykártya neked osztott lapjai szerint biztonságra, hosszú távú békére és stabilitás számíthatsz a karrier és a párkapcsolat terén a téli hónapokban.

Oroszlán: A Remény, a Tolvaj és az Utazás lapokat kaptad a Cigánykártyától a télre. A neked osztott lapok azt jövendölik, hogy ne add fel, mert az évszakban végre valóra válhat a vágyad! Bízz, tervezz, tégy lépéseket az ügy érdekében, mert meg fog érkezni a segítség és a pozitív fordulatok sem maradnak el.

Ugyanakkor légy óvatos, mert valaki keresztbe próbál tenni neked a télen, ez pedig anyagi kárral járhat. Az évszakban ne hagyd, hogy kihasználjanak, és te se élj vissza mások nagylelkűségével!

Szűz: A Ház, a Szerencsétlenség és a Veszteség lapokat kaptad a Cigánykártya pakliból a téli hónapokra. A neked osztott lapok alapján arra számíthatsz az évszakban, hogy megkapod a vágyott biztonságot szerelmi, családi és anyagi téren egyaránt. A tél első fele stabilnak, pozitívnak ígérkezik, viszont előfordulhat egy semmiből támadt kellemetlenség.

A télen elkövethetsz egy komoly hibát, vagy balszerencsés leszel, ami anyagi vagy lelki veszteséget okozhat. A csalódással szembe kell nézned, ugyanis rengeteget tanulhatsz belőle. Az évszakban ne feledd, hogy minden okkal történik, tehát valószínű, hogy erre a tapasztalásra szükséged lesz a fejlődéshez, és ahhoz, hogy a megfelelő irányba forduljon az életed a téli hónapokban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló