Téli Cigánykártya jóslat (2. rész)Neked mit üzen a jóskártya az évszakra?Mérleg: A Ház, a Szerelem és a Szerencsétlenség lapokat kaptad a Cigánykártya pakliból a téli hónapokra. A csillagjegyed alapján neked osztott lapok azt jövendölik, hogy az évszak első felében biztonságban érezheted magad az életed minden területén, az ügyeid pedig kedvezően fognak alakulni.

Emellett pozitív változásra számíthatsz a családi életedben és a párkapcsolatodban télen. Ha párt keresel, akkor télen jó eséllyel megtalálhatod életed szerelmét. Ugyanakkor a Szerencsétlenség lap arra figyelmeztet, hogy a tél második felében nagyon óvatosnak kell lenned!

Skorpió: A Bíró, az Örvendezés és az Özvegyember lapokat kaptad a Cigánykártya paklijából a télre. A neked osztott lapok egyfelől azt üzenhetik, hogy az évszakban kiderül az igazság valamivel kapcsolatban, másfelől hivatalos ügyben kaphatsz választ. Nagyon valószínű, hogy számodra kedvező választ kapsz.

Ha valamivel kapcsolatban fontos döntést kell hoznod a télen, akkor légy objektív! Emellett a Cigánykártya lapjai azt is jövendölik neked, hogy olyan eseményekre számíthatsz, amelyek örömmel fognak eltölteni az évszakban. Ez jelenthet például gyermekáldást, eljegyzést, vagy esetleg esküvőt.

Nyilas: A Gondolat, a Szerencse és a Szomorúság lapokat kaptad a Cigánykártya pakliból télre. A neked osztott lapok azt jövendölik, hogy az évszakban kiváló lehetőséget kapsz az álmaid, vágyaid megvalósításához, úgyhogy bátran tervezz, mert hamarosan eljön a kivitelezés ideje!

Ugyanakkor a Cigánykártya lapjai arra figyelmeztetnek figyelj a gondoltaidra, mert azon keresztül kaphatsz égi sugallatot a téli hónapokban! Az életednek szinte minden területén pozitív változásra számíthatsz az évszakban, szerencsés lehetsz például a szerelemben, a pénzügyekben és a karrieredben is.

Ennek ellenére, minél jobban telik a tél, te annál inkább érezheted rosszkedvűnek magad, ugyanis valamit reménytelennek, kilátástalannak érzel, de az is lehet, hogy csalódást okozol, ami elkeserít az évszakban.

Bak: A Hűség, az Örvendezés és a Remény lapokat kaptad a Cigánykártya pakliból a télre. A neked osztott lapok azt üzenik, hogy megbízhatsz a párodban és a szeretteidben az évszakban, mert amikor szükséged lesz rájuk, akkor segíteni fognak.

Ugyancsak a téli hónapokban számíthatsz arra is, hogy megpróbálnak elcsábítani, ám ez nem biztos hogy szerelmi téren következik be, ugyanis az is lehetséges, hogy másik munkahelyre hívnak. Legyen a csábítás bármi, nem fogod megbánni, ha inkább hűséges maradsz.

Emellett a téli hónapokban olyan jó dolgok is bekövetkezhetnek, mint az eljegyzés, házasság, vagy gyermekáldás. Mint láthatod, az évszakban sokféle kellemes élményben lehet részed, ezért érdemes lesz bíznod és hinned abban, hogy teljesülnek a vágyaid, ám természetesen azért tenned is kell értük a télen.

Vízöntő: A Gyermek, a Kevés pénz és a Szerencsétlenség lapokat kaptad a Cigánykártya pakliból a téli hónapokra. A neked osztott lapok azt jövendölik, hogy te, vagy a közvetlen környezetedben valaki szülővé válhat az évszakban. Emellett arra figyelmeztetnek, hogy légy óvatos azzal, hogy kinek és mit mondasz, mert előfordulhat, hogy rossz úton jársz.

Az anyagi helyzeted terén is légy józan, mert bár kisebb bevétellel gazdagodhatsz, mégis a tél nehéz évszaknak ígérkezik a számodra, ezért mindenképpen spórolj! Itt lehet szó egy nem várt kiadásról, vagy más negatív fordulatról, ami kevésbé fog fájni, ha odafigyelsz a pénzedre.

Halak: A Bosszúság, a Katonatiszt és a Ház lapokat kaptad a Cigánykártya pakliból a télre. A neked osztott lapok azt jövendölik, hogy rosszul alakulhat számodra az évszak első fele, méghozzá azért, mert a dolgok nem alakulnak úgy, ahogyan vártad, amilyennek szeretnéd.

Tarts ki, mert a tél második fele már jó hírekkel örvendeztet meg, de arra is van esély, hogy valaki segíteni fog, és megoldódnak a problémáid. Végre rendeződni fognak a dolgaid, az életed jól fog alakulni, a helyzeted pedig stabilizálódik.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló