Ezt árulja el rólad, hogy szerinted mit rejt a kincsesládaKépzeld, hogy találsz egy kincsesládát, majd válaszd ki az alábbi felsorolásból, hogy szerinted melyik tárgyat rejtheti, végül olvasd el a döntésedhez tartozó elemzést!1. Régi fegyver

2. Porcelán teáskanna

3. Balettcipők

4. Egy zenedoboz

5. Katonai kitüntetések

6. Porcelánbaba

7. Régi levelek

8. Egy fényképalbum

Ha megvan a döntésed, akkor olvasd el, hogy az mit árul el rólad!

1. Régi fegyver: Szenvedélyes és érzelmes személyiséggel megáldott ember vagy, sokra tartod az igazságot. Mivel szívből utálod a játszmákat, ezért egyenesen kimondod a másik szemébe, amit gondolsz.

2. Porcelán teáskanna: Hihetetlenül kifinomult, elegáns, elképesztő szépérzékkel megáldott személy vagy. Te sokra tartod a finomságot, a jó ízlést és a jó modort. Udvarias és bájos személyiséged miatt nincsenek nyers és durva vicceid, valamint nem szokásod a csúnya és helytelen viselkedés.

3. Balettcipők: Művészlélek vagy. Ha még nem készítettél semmilyen művészeti alkotást, nem is léptél fel sehol, akkor is teremtő lélekkel áldott meg a sors. Te értékeled a szépséget és csodás álmokat szősz.

4. Egy zenedoboz: Hóbortos lélekkel megáldott személy vagy, aki képes örömforrást találni a legkisebb dolgokban is. Kedves és szerény teremtésként semmi szükséged a gazdagságra ahhoz, hogy jól érezd magad. Mindig azt teszed, amit kell, és mások mindig fontosabbak számodra önmagadnál.

5. Katonai kitüntetések: Mindennél többre értékeled a becsületet, a kötelességet és a büszkeséget, valamint szerény, tiszteletreméltó személy vagy és nagyra becsülöd azokat, akik hasonlóképpen gondolkodnak.

Hihetetlenül hűséges és igaz emberként a környezeted tudja rólad, hogy mindig, minden téren számíthat rád. Mivel soha nem szeged meg az adott szavad, ezért teljes mértékben megbíznak benned azok, akik ismernek.

6. Porcelánbaba: Öreg lélek lakozik benned. Talán az életkorod szerint fiatal vagy, és a szellemed is az, mégis a lelked már idős. Ez azt jelenti, hogy már több inkarnációd volt, így az előző életeid során megtanultál mindent, amire a legfelsőbb énnek szüksége van, valamint elvégezted a karmikus feladataid javát.

A személyiséged igazán örömteli és szeretsz mókázni. Te minden korosztállyal megtalálod a közös hangot, aminek köszönhetően könnyen barátkozol. Az emberek leginkább a könnyedséged, a vidámságod és a jószívűséged miatt kedvelnek.

A gyerekeket és az állatokat nagyon szereted, ezért nem jelent problémát számodra az, hogy gondoskodj róluk, vagy gondozd őket. A kifinomult természeted miatt rosszul viseled a nagy hangzavart, a durvaságot, az agressziót, de főleg az erőszaktól irtózol. Elegáns és gyengéd személyként imádod az élet finom, kellemes dolgait, de soha nem változtatsz a szerény és gyakorlatias magatartásodon.

7. Régi levelek: Szentimentális lélekkel megáldott ember vagy, aki számára mindennél többet jelentenek a kapcsolatok. Szívből beszélsz, és bármit megtennél azokért, akik a világon a legfontosabbak a számodra.

Becsülöd a hagyományos gesztusokat, és mindig hajlandó vagy tanulni a múltbéli hibáidból. Tekintve, hogy jellemző rád a nosztalgia, ragaszkodsz a régi emlékeidhez, amiket néha szívesen előveszel a fiókod mélyéről, mert jó érzéssel tölt el az emlékezés.

Emellett odafigyelsz arra, hogy mindig feljegyezd, vagy megörökítsd azokat a pillanatokat, amelyek különlegesek és fontosak a számodra. Mivel érzékeny, gondoskodó és megértő teremtés vagy, ezért a környezeted sokszor téged keres fel, hogy a válladon sírja ki a bánatát, mert a te társaságodban menedéket találnak a vihar elől.

8. Egy fényképalbum: Elég hagyománytisztelő, történelemmel foglalkozó személy vagy. A nosztalgikus éned miatt erősen kötődsz a régi tárgyakhoz és emlékekhez. Számodra rendkívül fontos a családi örökség, és elégedettséggel tölt el az életutad.

Mivel sokra tartod a múltat, ezért sokszor kellemetlennek érzed a mai rohanó, túlságosan anyagias világot. Habár élvezed a modern világ kényelmét, mégis visszavágyod a múlt egyszerűségét és szépséget.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló