Mit üzen a számmisztika decemberre?Tudd meg, hogy mi vár rád a tél első havában a születésed napja alapján!1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: A novemberi viszonylag csendes időszak után a december elhozza neked az igaz szerelmet. A számmisztika szerint, nagy a valószínűsége annak, hogy amennyiben eddig nem találkoztál életed párjával, akkor decemberben eljön a nagy szerelem ideje.

2-es szám: Decemberben nagyon valószínű, hogy minden, amibe belevágsz, sikeres lesz, még abban az esetben is, ha egy nagyobb befektetésre kerül sor. Hála a kiváló üzleti érzékednek, december sikeres hónapként zárul. Szintén ebben az időszakban alakulhat ki egy mélyebb szerelem, de csak akkor, ha megnyílsz.

3-as szám: Decemberben minden esély megvan arra, hogy megkapod a már nagyon várt és ki nem mondott előléptetést. Ebben az időszakban teljes mértékben élvezheted a főnökeid és a munkatársaid bizalmát, a rád váró feladatokba pedig szeretnél mindent beleadni. Ha kitartó leszel, akkor annak meglesz a ragyogó eredménye!

4-es szám: Decemberben kaphatsz egy komolyabb feladatot a munkahelyeden. Ennek a teljesítésébe azonnal bele fogsz vágni, amit biztos, hogy nem fogsz megbánni. A mottód most az lesz, hogy aki mer, az nyer, ezért igyekszel a lehető legtöbbet kihozni magadból.

5-ös szám: Azt üzeni neked a számmisztika, hogy csodás akaraterővel rendelkező, elszánt személyiséggel megáldott ember vagy, aki hajlandó harcolni az álmaiért. Annak ellenére árad belőled a béke, hogy impulzív és független típus vagy.

A december mindenképpen sikeres és pozitív hónapnak ígérkezik a számodra. Most minden úgy fog alakulni, hogy számodra kellemes meglepetést okozzon. Emellett találkozhatsz egy rég nem látott ismerősöddel, akivel akár szerelembe is eshetsz.

6-os szám: A számmisztika szerint családcentrikus, befelé forduló, némileg lelkizős és gyengéd személyiséggel megáldott személy vagy, aki nem szereti a felszínes kapcsolatokat. Neked inkább az érzelmi tényezők számítanak, nem az anyagiak.

Decemberben kissé megviselhetnek a családi problémák, mert nem szereted, ha a szeretteid borús hangulatban vannak. Jó hír, hogy a problémák gyorsan megoldódnak, ami után te is sokkal nyugodtabb leszel. Próbálj minél több időt tölteni a szeretteiddel!

7-es szám: Azt üzeni neked a számmisztika a 7-es szám alapján, hogy mindig új élményekre vágyó, némileg ingatag és csapongó, kimondottan kommunikatív személyiség vagy. Nagyon szereted, ha sok ember vesz körül, ezért nem szeretsz egyedül otthon ülni.

Decemberben nem kell attól félned, hogy unatkozni fogsz, mert a tél első hava rengeteg meglepetést tartogat számodra. Egy vonzó idegen flörtölni kezdhet veled, ami kedvedre való lesz.

8-as szám: Kimondottan egyedi, független, gyakran rapszodikus személyiség vagy. Szereted a magad útját járni, a saját szabályaid szerint cselekedni, ezért nem szeretsz másokat követni. Bár kedveled, ha izgalmak vesznek körül, a decemberben mégis nyugodtabb időszaknak ígérkezik az életedben. Lehet, hogy ennek eleinte nem örülsz, ám ez egy kiváló lehetőség arra, hogy számot vess a 2023-ban történtekről.

9-es szám: Bár képes vagy dolgozni a céljaid eléréséért, mégis inkább feladod, ha túl sok kompromisszumot követel meg tőled a dolog. Decemberben rengeteg váratlan eseményt tartogat számodra az élet.

Ebben az időszakban akár egy régi barátod is előkerülhet, hogy a segítségedet kérje, amit megadsz neki. A szerelemi életed alaposan felbolydul, ami igazán izgalmasnak ígérkezik.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló