Milyen nehézségben lehet részed decemberben?Válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló figyelmeztetésért!1. lap: Ha a belső hangodra hallgatva az első lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint arra a bosszúságra kell számítanod decemberben, hogy látványosan leégsz egy fontos személy előtt. akivel kapcsolatban úgy érzed, hogy soha nem akarsz hibázni mellette.

Ez bekövetkezhet akkor, ha például randevúra mész azzal, akivel el tudod képzelni az egész jövődet, de a találkán történik valami nagyon kínos dolog, így például az, hogy kiesik a táskádból valami arcpirító.

Ugyanakkor az sem lenne jobb, ha a leendő főnököd, esetleg fontos befektető előtt történne veled valaki kínos baki. Ha szeretnéd szeretnéd elkerülni ezt a bosszúságot az év utolsó havában, akkor légy rendkívül óvatos ebben az időszakban!

2. lap: Ha a megérzésed azt súgta, hogy válaszd a második lapot, akkor a neked szóló decemberi jóslat szerint valami tönkremegy a háztartásodban. Remélhetőleg, hogy csak az egyébként is végét járó hajszárítód, esetleg a kávéfőződ lesz az, ami elromlik, és nem az autód, vagy a hűtőszekrényed.

3. lap: A harmadik laphoz tartozó jóslat szerint arra a bosszúságra számíthatsz decemberben, hogy apró balesetek érnek. Ilyesmi lehet például az, hogy odacsíped az ujjad az ajtóhoz, belerúgsz a küszöbbe, a vállad nekiütközik az ajtófélfának, vagy beütöd a fejed, amikor lehajolsz valamiért, ami leesett.

Az általad választott lap szerint tehát olyan apró bosszúságok és balesetek érhetnek az év utolsó havában, amelyeknek nem lesz komoly következménye, de arra mégis elegek, hogy feldühítsenek, ám próbálj meg nem bosszankodni, mert annál sokkal jobban jársz, ha inkább csak vállat vonsz és a bízol a gondviselésben.

4. lap: Ha úgy döntöttél, hogy a negyedik lapot választod, akkor a neked szóló jóslat szerint pechsorozatra számíthatsz decemberben. Ez megnyilvánulhat abban, hogy például rendszeresen elakadsz a dugóban, az orrod előtt megy el a buszod, kiszakad a szemeteszsák, a munkahelyeden szakad el a harisnyád, amit egész nap nem tudsz lecserélni. Egy ilyen pechsorozat nagyon dühítő, de próbálj nem morogni a pechsorozat miatt, hanem maradj pozitív!

5. lap: Ha úgy érezted, hogy az ötödik lapot kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint másokon keresztül ér bosszúság decemberben. Ez megvalósulhat úgy, hogy például nem kapod meg, amit rendeltél, a fodrászod elrontja a frizurádat, az étteremben leönt a pincér, vagy bármi más olyan rajtad kívül álló dolog, ami alaposan felbosszant.

Habár ezért másokat vagy az Univerzumot hibáztathatod, mégis a problémákat neked kell majd megoldanod. Próbálj meg nem idegeskedni a kialakult helyzet miatt!

6. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az utolsó laphoz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor arra a bosszúságra számíthatsz decemberben, hogy eltűnik a kedvenc holmid. Annak érdekében, hogy ez ne történjen meg, jobb lesz, ha máris biztonságba helyezed a kedvenc ékszeredet, könyved, vagy bármilyen tárgyad, amit nagyon szeretsz, nehogy nyoma vesszen!

Ha nem teszel óvintézkedéseket, akkor azzal azt kockáztatod, hogy az év végéig eltűnik a számodra kedves tárgy. Ha ez meg is történik, akkor remélhetőleg csak arról lesz szó, hogy elkeverted, esetleg valaki segít megtalálni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló