Ajándékötletek a csillagjegyek jellemzői alapjánKi minek örülhet a legjobban?Kos: Ha Kosnak szeretnél örömöt okozni, akkor esetében remek ajándék a térképek, a földgömbök, a városokat ábrázoló hógömbök, de a kedvenc magazinja és a kedvenc filmjei is boldoggá tennék, ahogy minden szokásostól eltérő ajándék.

Bika: Imádja dekorálni, szépíthetni a lakását, így biztos, hogy örömet szerzel neki az olyan ízléses ajándékkal, amivel még szebbé és harmonikusabbá teheti az otthona légkörét. Mivel estében az egyensúly fontos, ezért ha dísztárgyat vennél neki, akkor abból lehetőleg kettőt vagy párosat válassz!

Ikrek: Az igazi egyéniség, különc, szabad lélek, újító, forradalmár, intelligens, vidám és nagyon szerethető csillagjegy biztos, hogy örülni fog egy ritka könyvnek. Mivel érdeklődik az ezotéria iránt, ezért egy ritkaságnak számító tarot pakli, személyre szóló asztrológiai elemzés, horoszkóp is boldoggá teheti.

Rák: Az álmodozó, romantikus, érzelgős, művészetekhez és a spiritualitáshoz vonzódó Rák biztos, hogy nagyon örülne egy fotóalbumnak. Mivel imád fotózni, ezért fényképezőgéppel, vagy a már meglévőhöz való tartozékokkal, szűrökkel, objektívekkel is meglepheted.

Oroszlán: Szereti a luxust, a kényelmet és a kényeztetést, ezért érdemes ezekre a tulajdonságokra gondolni, ha ajándékot keresel neki. Mivel nagyon jó a kézügyessége, ezért a praktikus ajándékkal szerezheted neki a legnagyobb örömöt. Imádja a finom ételeket és italokat, szeret zenét hallgatni és énekelni.

Szűz: Az egyszerűség, a kényelem és a praktikusság híve, ezért estében csodás ajándék lehet a meleg és puha törülköző, takaró, papucs, amit még mesésebbé tehetsz azzal, ha belehímezteted a monogramját.

Mérleg: Könnyen lehet, hogy a vidám, kedves, szeretetre méltó, kommunikatív és társaságkedvelő Mérlegnek a legkönnyebb ajándékot venni, mert ő szinte mindennek őszintén örül. Nála nyert ügyed van bármilyen kommunikációs eszközzel, gondolkodtató, összerakós játékkal, eBookkal, utazással, fotós kiegészítőkkel, dekokozmetikumokkal és parfümökkel.

Skorpió: Imádja az ajándékokat és a meglepetéseket, de a túlzottan előkészített, túlbonyolított ünnepeket már nem szereti. Estében főleg az a meglepetés lelkesíti fel, amit izgalmasan és rejtélyesen csomagoltak be.

Mivel nagyon szeret titokzatosan megjelenni, elrejtőzni egy különleges és misztikus álarc vagy sötét napszemüveg mögé, vagy szinte „láthatatlanná válni” egy sötét esőkabátban, ezért az ilyen ajándékoknak biztos, hogy örülni fog.

Emellett erősen vonzódik a spirituális világhoz, a különféle jósláshoz, legyen az kártya, inga, kristálygömb, varázspálca, vagy bármilyen más misztikus eszköz, úgyhogy ilyen ajándékokban is nyugodtan gondolkodhatsz.

Nyilas: Nagyon szeret ajándékot kapni, és mindennek örül, ami színes, feltűnő, izgalmas és egyedi. Mivel izgalomra, kihívásra és újdonságra vágyik, ezért számára unalmas a mindennapi, praktikus meglepetés.

Minden remek választás lesz, ami új, tehát lehet az például a legújabb divatnak megfelelő ruha, kiegészítő, a legújabb elektronikai eszköz vagy mobiltelefon. Mivel imádja az ékszereket, ezért azok közül a minél nagyobbnak és fényesebbnek biztos, hogy örülni fog. Ugyanakkor a legújabb konyhai eszközök is kiváló ajándék a számára.

Bak: A gyakorlatias, az életét szervezetten élő Bak figyel az egészséges életmódra, igényes a külső megjelenésére és fontosnak tartja a praktikumot, biztos, hogy örülni fog minden olyan ajándéknak, amit a mindennapokban használhat.

Vízöntő: Érdemes olyan holmival, például feltűnő felsővel vagy kiegészítővel, meglepni, amiben ragyoghat. Mivel általában van valamilyen hobbija, így az azzal kapcsolatos ajándék is biztos, hogy hatalmas örömöt fog okozni neki. Természetesen esetében a legszebb és legcsillogóbb ajándékcsomagolók is számítanak.

Halak: Mivel rendkívül érzelmes csillagjegy, ezért elsősorban a szívből jövő meglepetéseknek örül. Esetében a családi fotóalbum, egy fotókönyv, családi nyaralásra emlékeztető ajándéktárgyak lehetnek a legjobb ajándékok.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló