Hozzád melyik karácsonyi szimbólum illik a személyiséged alapján?Ha választasz egy lapot, akkor megtudhatod, hogy melyik ünnepi jelkép és miért illik hozzád.1. lap: A hozzád legjobban illő karácsonyi szimbólum a fagyöngy, mert te is a bűvkörödbe tudsz vonni másokat, és élvezed, hogy körülrajonganak, ugyanis ettől megnő az önbizalmad és melegség önt el. Amellett, hogy szeretsz flörtölni, még a külsőd és a személyiséged is vonzza az embereket, akik szeretnének kapcsolatba kerülni veled.

2. lap: A hozzád leginkább illő karácsonyi szimbólum a hópehely, méghozzá azért, mert ugyanolyan egyedi vagy, mint a hópehely. Hozzád hasonló nem létezik. Szeretsz különbözni az átlagtól és kitűnni a tömegből.

Rád nem lehet azt mondani, hogy egy szürke kisegér vagy, aki csak álmodozik arról, hogy majd egyszer mit szeretne megtenni, ugyanis te kristálytisztán tudod, hogy mit akarsz, és azt hogyan érheted el.

Képes vagy bátran kezdeményezni és lépni, mert téged ez tesz boldoggá. Ebben is hasonlít rád a hópehely, ami a levegőben tündökölve kimagaslik a tömegből, de elolvad, amikor földet ér.

3. lap: A hozzád legjobban illő karácsonyi jelkép az angyalka vagy Jézuska, mert téged is ilyen lelkesen várnak vissza a barátaid és a családod, ha éppen nem vagy velük. Téged egy mindig meglepetésekkel teli, izgalmas embernek tartanak mások, akik alig várják, hogy jelentkezz náluk. Az emberek állandóan keresik a társaságodat, hiszen szeretnék a lehető legtöbb időt veled tölteni.

4. lap: A hozzád leginkább illő karácsonyi jelkép a bejgli, mert az emberek többsége rajong érted, türelmetlenül várják, hogy találkozzatok, ám vannak, akikkel nem szívesen töltöd az idődet, mert előhozzák a rossz tulajdonságaidat és képtelen vagy megállni, hogy ne vitatkozz össze velük.

Bizonyos emberek kimondottan rossz hatást gyakorolnak rád, de persze olyanok is vannak, akiknek a társaságban ragyogsz. A legjobb, ha inkább az utóbbiakkal töltöd az idődet, és ne akarj mindenkivel jól kijönni, mert az a világon senkinek sem megy.

Mindenkinek akadnak hibái, amiket el kell fogadni, és azokkal együtt kell szeretni az embereket. Ha erre valaki nem képes, akkor az nem is szeret igazán. Ugyanez igaz a bejglire is, hiszen hiába piszkálják ki belőle a mazsolát, ha magát a tésztát nem szeretik. Aki viszont szereti, az alig várja, hogy karácsonykor az ünnepi asztalra kerüljön.

5. lap: A hozzád legjobban illő karácsonyi szimbólum a gömbök, ugyanis nagyszerűen alkalmazkodsz a mai világ elvárásaihoz, és igyekszel megfelelni azoknak. Arra törekszel, hogy tökéletes teljesítményt nyújts a munkádban, a párkapcsolatodban, a családi életedben, de még a szüleiddel való kapcsolattartásban is.

Mindezzel nincs probléma, hiszen kiválóan végzed a dolgod minden nap, de arra azért figyelned kell, hogy ne hajszold túl magad és saját magadra is jusson időd! Elvégre a minden évben újra és újra elővett gömbök is elhasználódnak és eltörnek egy idő után. Figyelj oda arra, hogy ez veled ne történjen meg! Törődj magaddal, tudj lazítani és legyen időd a hobbidra is!

6. lap: A hozzád legjobban illő karácsonyi jelkép az adventi koszorú, mert az élet minden területén szeretsz elmenni a végletekig, ezt az izgalmat pedig szívesen megosztod másokkal, viszont ugyanez jellemző rád a veszekedésben is.

7. lap: A hozzád legjobban illő ünnepi jelkép a karácsonyfa csúcsdísze, mert te is boldogságot és pezsgést viszel mások életébe, hiszen körülötted mindig történik valami és zajlik az élet. Ugyanakkor van, akinek ez sok, ám ez ne szomorítson el, elvégre az illető élete kevésbé lesz színes, ha nem vagy benne.

Annak a személynek az életében töltesz be kulcsszerepet, akinek nélküled nem lenne bátorsága kilépni a korlátai közül, de általad egy másik embernek érzi magát.

8. lap: A választásod alapján a díszítő szalag a hozzád legjobban illő karácsonyi jelkép, mert amikor szükséges, akkor ott vagy a barátaid mellett, hogy segíts nekik és megőrizd a titkukat, de akkor is számíthatnak rád, ha csak beszélgetésre, szeretetteljes ölelésre vágynak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló