Mitől lesz meghitt a szentestéd?A horoszkópból kiderül, hogy mire van szükséged a csillagjegyed alapján.Kos: Szeretsz sütni-főzni, a konyhában tüsténkedni, ezért esetedben a finom ételek kapnak kiemelt szerepet karácsonykor. Mivel neked minden érzékszerved kifinomult, ezért az ünnepi készülődés végén tégy kellemes illóolajat a párologtatóba!

Bika: Ha szeretnéd, hogy meghitt legyen az ünnep, akkor légy toleráns azokkal a szeretteiddel, akik nem olyan pedánsak, mint amilyen te vagy! Legalább karácsonykor adj kicsit lejjebb az elvárásaidból! Az ünnepekkor kapjon kiemelt szerepet a pihenés és a töltekezés!

Ikrek: Korán nekiállsz a díszítésnek, és igazi szomorúsággal éled meg, hogy januárban le kell bontanod a karácsonyfát. Rajongsz az adventi fényekért, a gyertyákért és az izgatott készülődésért. Mivel a plázában nyomorgó tömeget utálod, ezért a legjobb, ha online rendeled meg az ajándékokat.

Rák: Társaságkedvelő csillagjegyed miatt ha vendégeket hívsz szentestére, akkor nagyon fontos a számodra, hogy mindenki jól érezze magát, még akkor is, ha csak a legszűkebb rokonságról van szó. Esetedben biztos, hogy a vicces kiegészítők és a társasjátékok is szerepelnek a beszerzendő dolgok listáját. A díszítésnek időben állj neki, ne várj vele az utolsó pillanatig!

Oroszlán: Rajongsz az extravagáns dolgokért, tehát esetedben biztos, hogy kitalálod, hogy hogyan formálhatod a saját ízlésed szerint a karácsonyt, vagy miként reformálhatod meg az ünnepet. Esetedben nagy esély van arra, hogy szokatlan színekkel díszíted az otthonodat, vagy furcsa ajándékot találtál ki.

Szűz: Teljes erőbedobással készülsz a karácsonyra. Hatalmas versenyszellem hajt, ami miatt számodra nagyon fontos, hogy a te fád legyen a legszebb vagy a legnagyobb. Szívesen választasz vörös díszeket, sokszor gyújtasz gyertyát, mert a meleg fények teremtik meg számodra az ünnepi hangulatot. Idén használj piros kiegészítők az asztal díszítésére, mert ez remekül illik hozzád!

Mérleg: Jellemző rád, hogy nagy aprólékossággal készülsz az ünnepekre már hetekkel korábban, és izgulsz, hogy mindenkinek a legjobb ajándékot találd meg, ráadásul a karácsonyi üdvözlőlapokról sem feledkezel el.

A házias, hagyományos karácsony ételeiddel mindenkit lenyűgözöl. Neked csak arra kell figyelned karácsonykor, hogy ne felejtsd el a saját örömödet és megélésedet, valamint pihenj és töltődj fel!

Skorpió: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy nagyon fontos számodra a hagyomány és a tradíció, ami karácsonykor jól látszik. Az ünnepi asztalt úgy teríted meg, ahogy az a családi házban hagyomány volt. A karácsonyi ajándékokat mindig időben szerzed be, és úgy, hogy alaposan utánanézel az áraknak és az akcióknak.

Szenteste percre pontosan 16 órakor terített ünnepi asztallal várod a vendégeidet. Annak érdekében, hogy igazán meghitt legyen az ünneped, már jó előre díszítsd fel a kertedet, a teraszodat fényfüzérrel, hogy ünnepi hangulatot csempésszen a hétköznapjaidba!

Nyilas: Ha azt szeretnéd, hogy idén semmi se rontsa el meghitt karácsonyodat, akkor arra kell figyelned, hogy ne vidd túlzásba a pénzköltést, és ne feledd, hogy nem a hatalmas ajándék a legjobb választás, mert az gazi érték a szeretet és az odafigyelés!

Bak: Számodra a szenteste valódi üzenete a legfontosabb. Az adni vágyásod és a nagyvonalúságod nem korlátozódik a szűk családodra, ugyanis legszívesebben hatalmas ünnepi vacsorát szerveznél, hogy vendégül lásd a magányos ismerőseidet és távolabbi rokonaidat is.

Vízöntő: Igazán szereted a karácsony adta örömöket, finom ételeket, italokat és összejöveteleket, ezért gyermeki lelkesedéssel veted bele magad az ünnepi készülődésbe minden évben. A te célod az, hogy az otthonod megteljen fénnyel és hívogató legyen karácsonykor.

Halak: Számodra rendkívül fontos a szép környezet és az esztétikum, a karácsony pedig egy remek alkalom arra, hogy megmutasd a kiváló ízlésedet. Nálad minden, például a fények, a díszek, a zenei aláfestés és a találó ajándékok is, kifinomultak és ízlésesek az ünnepekkor.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló