Ez a teszt megmutatja a személyiség rejtett oldalát!



Válassz egy képet az alábbiak közül a neked szóló elemzésért!1. kép: Lehet, hogy nem is tudod magadról, de mindig mindenre tudsz válaszolni. Bár szép dolog, hogy mások lelkének gyógyításával foglalkozol, ám a baj az, hogy a saját lelked ápolásáról elfeledkezel. Ugyan elmondod a közeli barátaidnak a problémáidat, ha mindenképpen muszáj, mert egyébként magadban tartasz mindent, de úgy érzed, hogy ez igencsak kevés.

Sokszor úgy gondolod, hogy te nem ehhez a világhoz tartozol, idegennek és kívülállónak érzed magad. A természeted alapvetően nyugodt, szívesen töltöd egyedül az idődet és szeretsz filozofálni.

2. kép: Nem viseled el a spontaneitást, nem szereted a meglepetéseket, ezért az utóbbit is inkább te szerveznéd meg, ahogy mindig mindent. Nem szívesen adod ki a kezedből az irányítást, és ez az otthonodra is igaz, mert úgy érzed, hogy te vagy a család feje, akinek gondoskodnia kell a szerettei mindennapjairól és boldogságáról.

3. kép: Sokan vonzónak találják a karizmád, misztikus megjelenésed és nem kizárt, hogy érzik, hogy van valami közöd az okkultizmushoz, a láthatatlan világhoz, ugyanis te többet tudsz a világról, mint az átlagemberek.

4. kép: Imádsz önfeledten élni, folyton mindennek a szebb, jobb oldalát tartod szem előtt, mintha mindig rózsaszínben látnád a világot. Bár az jó, hogy ennyire pozitív a hozzáállásod, ám amikor csalódás ér, megbántanak, kihasználnak, akkor összetörsz és depresszióba zuhansz. Ugyanakkor abból gyorsan talpra állsz.

5. kép: Amellett, hogy a tudatod megtörhetetlen, még komoly, határozott és tiszteletet parancsoló is vagy. Nem szokásod kertelni, és nem választod a rövidebb, egyszerűbb utat. Nagyon szereted a kihívásokat, a megmérettetéseket, ugyanis imádsz küzdeni, győzni és bizonyítani.

Ellenségként veszélyes vagy, hiszen kimondottan bosszúálló és haragtartó lehetsz. Csak a pároddal és néhány szeretteddel tudsz olyan lenni, mintha kenyérre lehetne kenni. Rettegsz a csalódástól, és attól, hogy gyenge légy és kihasználjanak, éppen ezért inkább vagy harcos, mint szerető. Nem szokásod másokra várni, az életedet és a tempódat magad határozod meg.

6. kép: Nem szokásod a köntörfalazás, hanem őszintén közlöd a véleményedet és a nézeteidet mindenkivel. Teljes mértékben önmagadat adod, kivéve akkor, amikor meg akarsz hódítani valakit, mert abban az esetben előtérbe kerül a misztikus, titokzatos oldalad.

Nagy nő- vagy férfifaló tudsz lenni, szívesen próbálgatod a hatalmadat és teszteled a manipuláló képességedet. Kimondottan tüzes, akaratos és szenvedélyes teremtés vagy. Neked senki sem mondhat nemet, és mindig eléred, amit akarsz.

Rosszul viseled a csalódásokat, mert bár nem ezt mutatod magadról a külvilágnak, mégis legbelül érzékeny vagy, és az érzelmek széles skáláját éled meg. A szerelem és a romantika főszerepet kap az életedben.

7. kép: Rajongsz mindenért, ami izgalmas, rejtélyes és nem evilági, ami miatt sokszor a kapcsolataidat is olyannak látod, amilyennek akarod, és nem a valóságnak megfelelően. Amikor azonban nem csapod be önmagad, és nem rejtőzöl el a rideg valóság elől a mesevilágodba, akkor a hatalmas fantáziáddal, szórakoztató és könnyed természeteddel, bájosságoddal bárkit elvarázsolhatsz.

8. kép: A lelked elképesztően finom, ráadásul kifinomult szépérzékkel és igazságérzettel rendelkezel. Folyton az egyenlőségre, a harmóniára törekszel, és arra, hogy mindenkivel békében, jó kapcsolatban állj.

Ha van rá lehetőséged, akkor rengeteget segítesz másokon, ugyanis ettől úgy érzed, hogy tettél valamit a világért és az abban élőkért. Ugyanakkor mindenez nem jelenti azt, hogy rózsaszínben látod a világot, ugyanis nagyon is reálisan állsz hozzá, ami miatt kimondottan gyakorlatias személy is vagy.

9. kép: Mivel a biztonság és a béke a célod, ezért igyekszel mindenkivel jó kapcsolatot ápolni. Nem viseled el a feszültséget, a konfliktust kimondottan kerülöd. Az akaratérvényesítés nem jellemző rád, mert megelégszel azzal, amit a sorstól kapsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló