Milyen ajándékot kapsz a Mikulástól?Téged mivel lep meg ma a télapó a csillagjegyed alapján?Szerelemmel, új ismerőssel, egészséggel, utazással, szerencsével, esetleg valami mással lep meg téged a Mikulás? A csillagjegyed alapján kiderül!

Kos: A horoszkópod alapján kicsattanó egészséggel ajándékoz meg a Mikulás. Ha eddig betegeskedtél, akkor ma végre jobban fogod érezni magad. Este végre puszit adhatsz a szeretteidnek, mert nem lesz az, hogy nem akarod átadni nekik a bacikat. Ma mindenképpen energikusnak és kivételesen jó formában fogod érezni magad.

Bika: Bika jegyűként jól nyisd ki a füled, mert a Mikulás jó hírekkel fog meglepni, ez pedig alaposan fel fogja dobni a hangulatodat. Lehet, hogy valaki pénzt nyer a családodból, de emellett sok más hasznos, kellemes és örömteli hír futhat be hozzád.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján azzal ajándékoz meg a Mikulás ma, hogy egy fontos dolgot tudsz meg. Talán egy pozitív titokról lesz szó, esetleg valakiben kellemesen fogsz csalódni, vagy rájössz, hogy valaki előnyére változott meg.

Furcsa ajándéknak tűnhet, de a Mikulás szerint van valami, amiről mindenképpen tudomást kell szerezned, mert jó irányba fogja terelni az életed. Légy résen, hiszen az sem kizárt, hogy valami olyasmire lesz lehetőséged, amire régebb óta vágytál!

Rák: A csillagjegyed alapján egy nyugodt és békés nappal ajándékoz meg ma téged a Mikulás. Most senki és semmi nem idegesíthet fel. A főnököd nem rajtad fogja levezetni a mérgét, az emberek is normálisak lesznek a munkahelyeden és a környezetedben, de a galibák és a kellemetlenségek is elkerülnek. Ha van párod, akkor a bosszantás helyett simogatni fogja a lelkedet.

Oroszlán: A horoszkóp szerint, ha Oroszlán a csillagjegyed, akkor azzal ajándékoz meg ma téged a Mikulás, hogy valaki alaposan meg fog lepni. Ennek az illetőnek a kedvességére egyáltalán nem számítottál, ezért különösen jól fog esni. Nem is az ajándék, tett, vagy szó lesz az, ami boldoggá tesz, hanem az a tény, hogy az illető gondolt rá, illetve maga a szándék fog örömöt okozni.

Szűz: Szűz jegyed alapján egy kicsit pajzán ajándékkal lep meg téged a Mikulás, de ne haragudj meg ezért rá, hiszen ő csak azt adja, amire te is vágsz, ez pedig a testi és lelki szerelem. A mai napon számíthatsz romantikus vacsorára, forró szexre és szerelemre is.

Mérleg: Egy új baráttal, ismerőssel, szerelemmel lep meg téged a Mikulás a csillagjegyed alapján. Ma találkozhatsz valakivel, aki komoly hatással lesz az életed alakulására. Ha most ezt nem hiszed, akkor is járj nyitott szemmel, a részleteket pedig bízd a Mikulásra!

Skorpió: Skorpió jegyűként egy meghitt nappal kedveskedik neked a Mikulás. Ha az egész napod nem is, de a délután és az este csodálatosan fog telni a szeretteiddel. Ha van párod, akkor vele romantikus és szerelmes időt tölthetsz el.

Nyilas: Ha Nyilas a csillagjegyed, akkor azzal lep meg téged a Mikulás ma, hogy egy rég nem látott ismerőssel hoz újra össze. Lehet, hogy pont ma találkozol egy gyerekkori barátoddal, kamaszkori szerelmeddel, akivel felidézhetitek a régi szép emlékeket. Ezt a találkozást varázslatosnak fogod érezni.

Bak: Bak jegyed alapján azzal lep meg téged a Mikulás, hogy hozzád küld valakit, aki ma meg fog ajándékozni téged. Talán végre megkapod azt, amire nagyon vágytál, de lehet, hogy csak jelképes, mégis sokatmondó ajándékot kapsz.

Vízöntő: A horoszkóp szerint, ha a csillagjegyed Vízöntő, akkor ha letelt a munkaidőd, akkor utána kezdetét veheti a szórakozást, ugyanis egy kis utazást, kalandot kapsz ajándékba a Mikulástól. Mondj igent a barátaid meghívására! Ha van párod, akkor egy romantikus randevúval lephet meg. Igazán emlékezetes időtöltésben lesz részed akkor is, ha „csak” a karácsonyi vásárba látogatok ki.

Halak: Halak jegyed alapján jó nagy adag szerencsét kapsz ajándékba a Mikulástól. Mindegy, hogy a munkába, szerelembe, anyagi életbe vagy egy kényes ügyben lesz szükséged szerencsére, mert a Mikulás elintézi, hogy megkapd, hiszen neki fontos a boldogságod.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló