A személyiséged melyik oldalát kellene megtapasztalnod télen?Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló tanácsot.1. lap: A személyiséged szent ember oldalát kell megtapasztalnod télen. Engedd, hogy átjárja az életedet a hit, tapasztaltad meg a visszavonultság és a békesség érzetét! Szakíts minél több időt arra, hogy egyedül légy, és ha érzel ehhez kedvet, akkor böjtölj egy kicsit, keress tisztulási lehetőséget, mert ha mindezt megteszed, akkor komoly megvilágosodásban lehet részed az évszakban.

2. lap: A személyiséged lázadó oldalát kell előtérbe hoznod télen. Ideje, hogy ne elégedj meg azzal, amid van, hanem lázadj fel! Bátran engedd el azt, ami nem tesz boldoggá, vagy tégy lépéseket annak érdekében, hogy változzon! Őszintén mondd ki az érzéseidet, a gondolataid és állj ki saját magad, valamint mások mellett!

3. lap: A személyiséged tanár oldalát kell megtapasztalnod télen. Tanítsd meg az embereket szeretni, bízni, hinni, adj nekik a bölcsességedből, segíts nekik elsajátítani azt, amit a legjobban tudsz, vagy tanuld meg velük, amit még neked is meg kell tanulnod! Bátran lépj elő mesterként télen, mert csodás élményekben lesz részed a tanítványaidnak köszönhetően.

4. lap: A személyiséged szószóló oldalát kell szabadjára engedned. Valószínűleg már érzed, hogy szeretne kitörni belőled ez az éned, hogy végre diplomatikusan, de kimondd az igazat arról, amit gondolsz és érzel. Ideje, hogy őszinte légy önmagaddal és másokkal!

Bátran foglalj álláspontot, és lelkesen, de ne durván próbálj rábeszélni másokat, hogy támogassanak az ügyedben! Az évszakban ne nyelj le semmit, ne kerüld a konfliktust, hanem őszintén mondd ki, ha valami a szívedet nyomja és hagyd, hogy a szavak szabadon áramoljanak!

5. lap: A személyiséged pusztító oldalát kell megtapasztalnod télen. Ez azonban nem azt jelenti, hogy állj neki szétverni a szobádat és taposs el másokat, ugyanis pozitív értelemben is lehet pusztítani!

Így például ne tűrd tovább a testi vagy lelki bántalmazást, hanem bátran lépj fel ellene az évszakban! Ugyanígy szakítsd meg azokat a kapcsolataidat, amelyek nem okoznak örömöt, nem szolgálnak, hanem csak tehernek érzed azokat!

Égesd fel magad mögött a már nem járható hidakat! Az sincs kizárva, hogy a téli hónapokban jön el az ideje annak, hogy új munkát keress vagy elköltözz. Bátran lépj ki a komfortzónádból az évszakban!

6. lap: A személyiséged hedonista oldalát kell megtapasztalnod télen. Ideje, hogy ne csak munkával töltsd az életedet, ne csak másokra fordítsd az idődet, energiádat, pénzedet, hanem saját magadra is! Bátran vedd meg magadnak, amit szeretnél, szeresd jobban magad és kényeztesd kicsit többet a lelked!

Ne sajnáld az időt és az energiát önmagadtól és ne foglalkozz folyton másokkal! Most a saját testi és lelki szükségleteidről gondoskodj! Ideje, hogy élvezd az életet, elvégre te is csak egyszer élsz!

7. lap: A személyiséged szerető oldalát kell előtérbe helyezned télen. Ez azt jelenti, hogy merd átadni magad a szerelemnek, bátran engedd szabadjára a forróvérű, szenvedélyes énedet, és fedezd fel magadban a nyers ősi szexuális erőt!

Ha megtapasztalod a szerető oldaladat, akkor egy teljesen új szinten tapasztalhatod meg a testiséget, ha ezt beengeded az életedbe. A téli hónapokban légy vad, szexi, barátkozz meg a nőiességeddel, férfiasságoddal, amit erősíts meg!

8. lap: A személyiséged hős oldalát kell előtérbe helyezned télen, aminek hónapjaiban ideje, hogy jót cselekedj és hősködj! Ha úgy érzed, hogy szeretnél segíteni másokon, akkor segíts azoknak, akiknek erre tényleg szüksége van!

Légy önzetlen, tégy szívességet, mutasd meg, hogy milyen hatalmas erő a szeretet és a jóság. Nem kizárt, hogy mindezt még meg kell tanulnod, de bátran tégy jó dolgokat az emberekkel, ragyogd be az életüket, mert ezáltal neked is csodás dolgokban lehet részed!

9. lap: A személyiséged kereső oldalát kell előtérbe hoznod télen. Keresd meg a boldogságodat, az életcélodat és a lelki békédet az évszakban! Ideje, hogy megtaláld önmagad, vagy az álmaid megvalósításának kulcsát.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló