Tanulságos történetek, amelyek után kétszer meggondolod, hogy mivel lepj meg másokatKínos és vicces karácsonyi ajándékozós történetek az internetről.A legbizarrabb ajándékdíj nyerte: „Néhány évvel ezelőtt karácsonyi húzást tartottunk. Az egyik ajándék egy fémdoboz volt, amire egy fényképet tettek az egyik rokon öreg kutyájáról. Kiderült, hogy a dobozba a kutya hamvait tették. Azt tudtam, hogy a családnak az a fele elég fura, de nem gondoltam volna, hogy ennyire.”

Soha ne adj fogyókúrával kapcsolatos ajándékot: „Egyszer egy fogyásról szóló magazint, kézfertőtlenítőt és kutyáknak való karácsonyi díszt kaptam. Macskáim vannak.”

Ellenséges ajándék: „Nem én, hanem az expasim kapott egyszer egy adag kutyakaját valakitől, aki egyáltalán nem kedvelte. Szerintem ez a legokosabb módja annak, hogy valakinek jól beolvass.”

A nagymama és a vibrátor: „A családdal döntöttünk úgy, hogy karácsonyi húzást rendezünk. A nagynéném egy vibrátort csomagolt be, amit sikerült a nagymamámnak kihúznia a kupacból. Elképesztően kellemetlen helyzet volt mindenki számára, főleg Jézus születésnapján.”

Van, akit mások tesznek rossz ajándékozóvá: „Amikor végzős gimnazista voltam, akkor a régi füzeteimet és a tönkrement rotringjaimat csomagoltam be a karácsonyi húzáskor. Miért? Meguntam, hogy mindig ellopják tőlem a jó ajándékokat és folyton valami 'vicces' cuccot kaptam.”

Önjelölt hittérítő: „Bibliát kaptam az egyik kolléganőmtől, aki nagyon vallásos, én viszont nem vagyok az. Amikor kinyitottam, akkor láttam, hogy színessel ki vannak emelve a fontos bekezdések, amelyekkel a kolléganőm mindenféle ítéletet hozott az életemről. Mindent kiemelt, ami a szexről, a nők öltözködéséről és a hitetlenekről szólt.”

Le sem tagadható hamisítvány: „Kaptam egy hamis iPodot, ami annyira szörnyű volt, hogy még az Apple-t is elírták rajta, de legalább úgy kaptam, hogy már feltöltötték rá Celine Dion My Heart Will Go On dalát.”

A maradék sem okoz maradéktalan örömöt: „Amikor 15 éves voltam, akkor a nagynéném elrontotta a karácsonyi húzást, ezért az unokatesóm két ajándékot kapott, míg én egyet sem. Ettől annyira rosszul érezte magát a nagybácsim, hogy szalvétába csomagolt egy kis maradék sonkát, és azt adta át boldog karácsonyt kívánva.”

Kisállatot csak annak, aki kifejezetten kéri: „Egyszer egy tengerimalacot kaptam. Egy igazi, élő, egész éjjel sipítozó, soha nem pislogó tengerimalacot. A legrosszabb az, hogy 12 évig él. TIZENKÉT ÉVIG!!!!!!”

Aki a csokit nem szereti, nem érdemel jó ajándékot: „A listámra nagybetűkkel ráírtam, hogy utálom a csokoládét. Aki húzott, az adott egy cetlit, amire azt írta, hogy nem érdemlek jó ajándékot, ha nem szeretem a csokit, majd átadott egy halom csokoládét.”

Amikor a jó ajándék is kínossá válik: „Nagyon rosszul éreztem magam, amikor igazán drága Tini Nindzsa Teknőc figurákat kaptam. Nagyon szuperek voltak, de megtudtam, hogy az, aki húzott, valójában a gyerekeinek szánta, akiket azzal akart megbüntetni, hogy nekem adta. Az ajándékommal kínozta a gyerekeit.”

Bibliával akarta távol tartani az ördögöt az iskolától: „11. osztályos koromban egy nyakláncot viseltem, amit az egyik barátom készített kristályból a születésnapomra. A nyaklánc egészséget, gazdagságot, szerencsét jelképezett.

A karácsonyi húzás után, amikor elkezdődött a karácsonyi ünnepség, akkor az egyik srác a kezembe nyomott egy kis Bibliát, mert azt hitte, hogy a nyakláncom miatt eljöhet az ördög az iskolánkba.”

Az arcmaszk félreértés: „Egyszer megemlítettem, hogy szeretem az arcmaszkokat (szépségápoláshoz), erre kaptam egy halom papírmaszkot, amit a százforintos boltokban pálcikán árulnak, hogy a gyerekek kiszínezzék.”

Amikor a továbbadott ajándék visszatér: „Egy szép pokrócot adtam az akkori barátom nagymamájának, aki sajnos meghalt a következő évben. Legnagyobb megdöbbenésemre, ugyanazt a pokrócot kaptam vissza a nagynénjétől.”

A vodkaparfüm se jött be: „Egyszer vodkaszagú parfümöt kaptam. Vaníliásnak kellett volna lennie, de szinte biztos vagyok abban, hogy az, aki húzott, kiöntötte, ami az üvegben volt, és olcsó vodkát töltött bele helyette. Azonnal kidobtam.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló