Miért nem talált rád a szerelem 2023-ban?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy miért nem volt sikered a párkeresésben.Kos: Különleges értékkel bír a számodra a szerelem és a párkapcsolat. Ha 2023-ban mégsem sikerült társat találnod, akkor ennek oka az, hogy túlságosan leadtál az igényeidből. Nem hitted el, hogy megérdemled az igazit, ezért beérted egy olyan személlyel, akiről nagyon jól tudtad, hogy nem az, akire igazából vágysz.

Bika: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy nagyon ambiciózus és elszánt vagy, a karriered pedig talán mindennél és mindenkinél fontosabb a számodra. Ebből következik, hogy azért vallottál kudarcot a szerelemben 2023-ban, mert párkeresésnél fontosabb volt a munkád és a feladatok. Nézz magadba és lásd be, hogy a szerelem a fontossági sorrended alján szerepelt az évben!

Ikrek: A csillagjegyed alapján azért került el a szerelem 2023-ban, mert olyan kapcsolatra vágytál, amiben a párod feltételek nélkül követ téged. Olyan társat szerettél volna, aki kontrollálható, kiszámítható, és azt teszi, amit te szeretnél. 2024 új szerelmet hoz, ám ideje változtatnod a hozzáállásodon.

Rák: A horoszkóp szerint hoztad a szokott formádat 2023-ban. Ez azt jelenti, hogy túlságosan rejtélyes és titokzatos maradtál, miközben elvártad a párjelöltedtől, hogy mindenben nyíljon meg előtted, mutassa meg önmagát, a lelkét, miközben te semmit sem árultál el neki magadról. 2023-ban tehát azért került el a szerelem, mert a saját csapdádba estél.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján valószínű, hogy azért nem volt sikered a szerelemben 2023-ban, mert azt hitted, hogy kockázatos kitárnod a szíved és megmutatnod az érzéseidet. A horoszkóp szerint te is vágysz arra, hogy valaki boldoggá tegyen, ám amikor erre lehetőséged adódik, akkor folyton kifogásokat keresel.

Szűz: Mindened megvan egy boldog és harmonikus párkapcsolathoz, ám ha 2023-ban mégis elkerült a szerelem, akkor ennek oka az volt, hogy nem tudtál határozott döntést hozni. Ha nem határozod el magad és félsz az elköteleződéstől, akkor ne csodálkozz, ha elkerül a szerelem!

Mérleg: A csillagjegyed alapján azért nem találtál párt 2023-ban, mert valószínűleg túl sok időt töltöttél gondolkodással és agyalással ahelyett, hogy a lehetséges párodra figyeltél volna. Tanuld meg, hogy soha nem lehet sikeres párkapcsolatod, ha folyton önmagaddal vagy elfoglalva, mert a társadnak szüksége van a figyelmedre és a gondoskodásodra!

Skorpió: A csillagjegyed alapján azért kerülhetett el a szerelem 2023-ban, mert úgy álltál hozzá az érzéshez, hogy az csak egy olyan dolog, ami akadályoz a céljaid elérésében. Tehát valójában te magad kerülted annak lehetőségét, hogy párt találj. A 2024-es év új lehetőségeket kínál a szerelemben. Vajon élsz velük?

Nyilas: A csillagjegyed alapján különleges jelentősége van számodra a szerelemnek. Erősen vágysz erre az érzésre, de gyakran a fellegekben jársz. Ha 2023-ban nem találtál párt, akkor ennek oka az volt, hogy a tökéletes, igazi társat keresed, akit persze, hogy nem találsz. Meg kell tanulnod, hogy a szerelem valóság, és nem tündérmese, ugyanis jelenleg attól félsz, hogy ha a valóságban leszel szerelmes, akkor az nem olyan lesz, mint a mesékben.

Bak: Azért került el a szerelem 2023-ban, mert csak saját magadra gondoltál, minden mást megelőzve. A meleg és kedves szíved helyett az egódat követted, aminek következményeként nem engedtél az akaratodból és figyelmen kívül hagytad a lehetséges párjelölt igényeit. 2024-ban új esélyed lesz arra, hogy megmutasd a legjobb tulajdonságaidat.

Vízöntő: Azért nem találtál párt 2023-ban, mert még mindig ragaszkodtál ahhoz az érzéshez, amely szerint megérdemled-e az igazi, boldog párkapcsolat, és egyáltalán létezik-e számodra olyan társ, akitől ezt megkaphatod. 2024-ban megkapod a lehetőséget, de azzal csak akkor élhetsz, ha végre képes leszel megbízni magadban.

Halak: Egyszerre foglalkoztál mindennel, olyan sok minden kötötte le a figyelmedet, hogy egyszerűen észre sem vetted a lehetőségeket.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló