Milyen csúnya karácsonyi pulóver illik hozzád?Neked mit ajánl a horoszkóp?Kos: Míg mások jól szórakoznak a karácsonyi csúnya pulcsikkal, addig téged feszélyez az ilyesmi, ezért Kos jegyűként nem fogsz grafikával vagy vicces szóviccel díszített pulóvert húzni, hanem valószínűleg megelégszel egy norvégmintás darabbal.

Bika: A csillagjegyed alapján híres vagy az érzékenységedről és arról, hogy igazi otthonülő vagy, aki legszívesebben ki sem mozdulna a lakása meghittségéből. Ha karácsonykor szeretnéd tudatni az emberekkel, hogy milyen érzékeny lélek lakozik benned, akkor válassz mézeskalácsember-mintás csúnya pulcsit! Ezzel mindenkit figyelmeztethetsz, hogy ne menjen túl messzire nálad, mert könnyen sérülsz.

Ikrek: Rokonlelkek lehettek a Mikulás koboldjaival, hiszen ugyanolyan barátságosak és gondoskodók vagytok. Te képes vagy bárki arcára mosolyt csalni, ezért olyan csúnya pulcsit kellene választanod, amit karácsonyi kobold díszít.

Rák: Gyakorlatias, két lábbal a földön álló személy vagy, akire mindig lehet számítani, akárcsak Rudolfra, a Mikulás piros orrú rénszarvasára. Rudolf mindig rendelkezésre áll, ha el kell szállítani az ajándékokat a gyerekeknek, te pedig mindig ott teremsz, ha valamelyik barátodnak tanácsra, segítségre van szüksége. Ha csúnya karácsony pulcsit szeretnél felvenni az idei ünnepi buliba akkor válassz Rudolf mintás darabot!

Oroszlán: Imádsz mindent egyszerűen, tökéletesen és kifogástalanul elvégezni. Míg a többi csillag igyekszik minél rondább karácsonyi pulcsit húzni, addig te nem vágysz giccsparádéra. Oroszlán jegyed alapján olyan pulóver illik hozzád, amit nem csak az ünnepek idején, hanem egész télen felvehetsz. Esetedben a célnak tökéletesen megfelel egy egyszínű pulcsi, rajta egyetlen diszkrét karácsonyfa vagy angyalfej mintával.

Szűz: A lelkedben örök harc dúl a csendes visszahúzódás és a pezsgő élénkség között, emiatt a Harry Potter ihletésű csúnya karácsonyi pulcsik közül kiválaszthatnád, hogy a varázslóképző iskola kedves, bátor vagy az intrikus házának diákjaihoz érzed-e magad a legközelebb, de dönthetsz olyan verzió mellett is, amelyen minden karakter képviselteti magát.

Mérleg: A csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy imádsz a dolgok mélyére ásni, nem szokásod elkapkodva dönteni vagy ítélkezni, ritkán engedsz közel magadhoz másokat, de az, akit megkedvelsz, számíthat rá, hogy a végsőkig mellette maradsz. Olyan vagy, mint a macskák, ezért a csúnya karácsonyi pulcsik közül válassz macskásat!

Skorpió: Téged senkivel sem lehet összehasonlítani. Olyan komolyan veszed az egyediséget és eredetiséget, hogy számodra valóra vált rémálom lenne, ha a karácsonyi buliban valaki ugyanolyan pulóverben jelenne meg, amilyenben te is. Mivel ezt nem szeretnéd megkockáztatni, ezért te magad készíted el a karácsonyi csúnya pulóveredet.

Nyilas: Nyilasként javíthatatlan optimista vagy, aki fáradhatatlanul keresi az élet örömeit és a kalandokat. Ha a Mikulás csillagjegye is Nyilas lenne, akkor biztos, hogy nem menne neki olyan egyszerűen az ajándékok kiszállítása, emiatt olyan csúnya karácsonyi pulcsit kellene felvenned, amelyen a télapónak se mennek könnyen a dolgok.

Bak: Ha valamiről előre tudod, hogy képtelen vagy szívvel-lélekkel elvégezni, akkor abba inkább bele sem kezdesz. Neked mindenben elsőnek kell lenned, emiatt olyan csúnya pulcsit kellene felvenned, ami kifejezi az erődet. Egy izmos Mikulás mintás pulóver ideális választás lenne az idei karácsonyi partira.

Vízöntő: A karácsony elméletileg arról szól, hogy az emberek együtt legyenek a szeretteikkel, de Vízöntőként te biztos, hogy megtalálod annak a módját, hogy az ünnep leginkább rólad szóljon. Mivel imádsz a középpontban állni, mint a karácsonyfa, emiatt hozzád a karácsonyfás csúnya pulcsi illik.

Halak: Halak jegyed alapján imádsz közösségbe menni, szívesen beszélgetsz és rajongsz a karácsonyi partiszezonért. Rólad az is elmondható, hogy javíthatatlanul romantikus vagy, emiatt olyan csúnya karácsonyi pulcsi illik hozzád, amin a Szépség és a Szörnyeteg ikonikus jelenete szerepel.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló