Így randevúzz az egyes csillagjegyekkel 2024-ben!Olvasd el a horoszkóp tanácsait!Kos: Bár szereti felgyorsítani a dolgokat, mégse feküdj le vele rögtön az első találkán. Ha esetleg nem akar sokat beszélni magáról, akkor ezt tartsd tiszteletben és ne erőltesd! Ne sajnáld az időt az igazi beszélgetéstől, mutasd meg neki, hogy igazán érdeklődsz iránta!

Bika: Eredetiségre lesz szükséged ahhoz, hogy lenyűgözd az első randevún. A cél érdekében nem kötelező kiválasztanod a legfurcsább és legszokatlanabb randihelyszínt, de amennyiben a vacsora és film tervvel állt elő, akkor az legyen minőségi hely és élmény.

Ikrek: Gondosan foglalj jegyeket (koncert, színház), gondoskodj az étteremről, az italról és legyen B-terved arra az esetre, ha valami közbejönne! Hagyd, hogy az Ikrek partnered lássa, hogy olyan ember vagy, aki képes szervezetten élni és randizni is.

Rák: Ha úgy mész a vele való első randira, hogy nem vagy szakértő a hobbi/érdeklődési kör témában, akkor csak hagyd, hogy ő beszéljen! Mivel a Rák kíváncsi természet, ezért ha érdekesnek talál, akkor jól meg fogjátok érteni egymást az első randevún.

Oroszlán: Ha a partnered Oroszlán jegyű, akkor ő csak arra fog vágyni, hogy add önmagad az első randin. Ha rájön, hogy megjátszottad magad, akkor gyorsan véget fog vetni a találkátoknak. Az Oroszlán lenyűgözéséhez az is fontos, hogy ne hagyd, hogy külső tényezők elrontsák a randitokat. Légy őszinte és bátran folytass szellemi beszélgetéseket vele!

Szűz: Ha a partnered Szűz jegyű, akkor azzal nyűgözheted le az első randevún, hogy megismered a sebezhető oldalát, ugyanis ő nem akarja pazarolni az idejét, ezért érzelmileg merül bele a randevúkba. Ha te képtelen vagy kifejezni az érzelmeidet, akkor erről informáld őt is!

Amennyiben a Szűz partnered nem tud benned azonnal megbízni, akkor is értékelni fogja a cselekedeteidet, ha képes leszel megnyílni és kommunikálni vele. Ha tehát nyitott könyv vagy, akkor sikerül lenyűgöznöd.

Mérleg: Ha Mérleg jegyű személlyel randevúzol, akkor arra kell figyelned, hogy hagyd, hogy intuitívan fejezze ki magát! Ez azért fontos, mert a Mérleg érzékeny csillagjegy, így a legkisebb hiba is jelentősen befolyásolja a találkát.

Számára fontos a dolgok egyszerűségének megőrzése, ezért ha egy általa kedvelt helyre viszed, akkor úgy fogja érezni, hogy odafigyelsz az érzéseire.

Skorpió: A Skorpió mindig elkápráztatja a partnerét az első randin, különösen akkor, ha ő kezdeményezte a találkozót. Mivel szeret a pillanatnak élni és nem szokása elmélyülni a másik féllel való ismerkedésben, ezért nem lesz könnyű dolgod, ha egy Skorpióval randizol.

Ha mégis megpróbálnád lenyűgözni, akkor légy nyitott a játékos heccelésre és a csipkelődő vitákra. A Skorpió jól ismert az erős véleményéről, ahogy arról is, hogy nagyon szereti a saját igazát harsogni.

Nyilas: Ha a partnered Nyilas jegyű, akkor azzal nyűgözheted le az első randin, ha finoman tudatod vele, hogy most te irányítasz. Ez azért nyerő nála, mert a Nyilas kedveli azokat, akik nem játszanak, és hajlandóak egy kis struktúrát adni a napjaiknak. Ha első randira hívod, akkor javasolj dátumot, helyet és ne engedd, hogy magához ragadja az irányítást!

Bak: Egyáltalán nem könnyű, de nem is lehetetlen lenyűgözni a Bakot az első randin. Ő a legminőségibb időt szeretné eltölteni a találkán, ezért fontos, hogy szépen öltözz fel és mutasd ki az iránta való érdeklődésedet! Ha szeretnél egyenlő partnere lenni, akkor már az első randin add a legjobbat.

Vízöntő: Nincs szüksége rivaldafényre, se hatalmas gesztusokra az első randin, mert csak arra vágyik, hogy különlegesen és megbecsülve érezze magát. Ha szeretnéd lenyűgözni, akkor tégy erőfeszítést a beszélgetésekben, mutasd ki, hogy érdeklődsz iránta és vidd el egy izgalmas eseményre, lehetőleg olyasmire, amiről még nem hallott, ahol még nem volt.

Halak: Ne akarj rákényszeríteni semmiféle interakciót, hanem engedd, hogy a saját tempójában beszéljen, ugyanis rá nagy hatást gyakorol az, ha hagyod őt szóhoz jutni.

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló