2024-es pénz- és szerelemmágiák



Gyors és könnyű varázslatok az éves terveid megvalósítása érdekében.Forralt bor a szerelemért: Forralj fel száraz vörösbort, amihez adj mézet, egy kis narancslevet, egy kis citromlevet, fahéjat, csipkebogyót, szegfűszeget, rózsaszirmokat és almadarabokat.

Kevergetés közben mondd el az alábbi varázsigét, ha van párod:

„Édes szerelem fő az üstben, elbódítja a férfi és a női szíveket. Aki ebből a borból iszik, az többé nem szabadulhat tőlem, örökkön égő szenvedéllyel és szerelemmel fogjuk egymást szeretni nappal és éjszaka egyaránt.”

Figyelj oda arra, hogy csak ketten igyatok a forralt borból, ami után a legjobb, ha lefeküdtök egymással, mert a szeretkezéssel megerősíthetitek a műveletet.

Ha párt keresel, akkor így szólj a kevergetés közben:

„Édes szerelem fő az üstben, megtölt minden szerelemre és szenvedélyre éhes szívet. Aki iszik ebből a borból nem marad többé magányos, megleli őt a kedvese, a másik fele, akit a sors küldött elibe, hogy újra egy egészek legyenek.”

Ebből a fajta forralt borból többen is ihattok, miközben gondoljatok arra, hogy kortyolgatás közben az istenek munkához látnak!

Szerelmi szerencsevarázs: Egy pénteki napon, növekvő hold idején végezd el ezt a szertartást, amihez szükséged lesz 1 db piros gyertyára, 1 db rózsaszín gyertyára, mézre, mágnesre és piros cérnára vagy fonalra.

A piros gyertyába karcold bele, hogy „leendő kedvesem”, a rózsaszínbe pedig a saját nevedet. A gyertyákat kend be mézzel és tégy közéjük egy mágnest, majd kösd össze őket piros cérnával vagy fonallal.

Tedd őket egy olyan helyre, ahol nem fognak felborulni, majd gyújtsd meg őket! Most meditálj, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Aphrodité és Fortuna, szerelem és szerencse istennői hozzátok kötöm sorsomat és leendő kedvesemhez, akit küldjetek hozzám mielőbb, hogy szerelembe essek. A fénynél is gyorsabban érjen utol a szerelem, akiben hamarosan lelki társamat és a végzetemet meglelem.”

Innentől kezdve naponta égess egy keveset a gyertyákból, képzeld magad elé, ahogy beteljesül a vágyad és együtt vagy a pároddal! Amikor csonkig égtek a gyertyák, akkor a maradékot ásd el egy biztos helyre!

Varázsolj jólétet az évre: Szükséged lesz 13 db zöld gyertyára, mézre, fahéj és kapor füstölőre, 1 db arany vagy zöld köves ékszerre, ásványvízre és a kedvenc virágod szirmaira.

Csütörtökön, növekvő hold idején gyújtsd kend be mézzel a gyertyákat, majd gyújtsd meg azokat és a füstölőket. Ezután tedd az oltárod közepére az ékszert, és mondd el az alábbi varázsigét: 

„Tündéranyák, Mab, Danu és Deae Matres, nézzetek ide bajba jutott gyermeketekre és küldjetek neki jólétet és bőséget a mindennapi megélhetéshez és hogy megoszthassam szeretteimmel. Tegyetek áldást eme ékszerre, hozzon nekem szerencsét, hogy sose keljen hiányt szenvednem semmiben. Áldjátok meg a természet és a négy elem erejével, hozzon nekem annyi jót, amennyit csak elbírok!”

Emeld az ékszert kicsit a gyertyaláng fölé, majd hints rá egy kevéske ásványvizet és húzd végig a füstölő felett. Tedd vissza az asztalra, ahol takargasd be a kedvenc virágod szirmaival! Másnap viselheted is.

Bőségmágia: Keverj össze 4 teáskanál jojobaolajat vagy krémet 6 teáskanál rózsavízzel, 1 teáskanál fahéjjal, 1 teáskanál gránátalma lével, 3 darab lóherével, 3 darab babérlevéllel, 1 teáskanál mézzel és egy kis darab pirittel!

Miközben összekevered az alapanyagokat mondd el az alábbi varázsigét:

„Keverem-kavarom, balról-jobbra hozom, pénzt ölök bele, az hozza majd bőröm alatt a szerencsémet.”

Az elkészült krémet pihentesd egy hétig, majd a következő hét csütörtöki napján vedd elő és szűrd le! Ezt követően az oltárodra tegyél körbe 9 zöld gyertyát! A kör közepére helyezd el a krémet! Gyújts fahéj illatú füstülőt!

Relaxálj és koncentrálj a célodra, majd kend be magad a krémmel, miközben így szólsz:

„Áldott legyen ez a krém, mely bőséget hoz nekem, hiszen a bőröm alatt is pénz terem.”

A krémet hagyd fent magadon egész éjszaka! A varázslat ereje 3-4 hétig kitart.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló