Ez lehet a 2024-es év legnegatívabb élményeAz általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: A neked szóló jóslat két negatív eseményre utalhat. Az egyik, hogy szerencsétlen körülmények miatt kell elhagynod a jelenlegi lakhelyedet, mert például úgy összeveszel a lakótársaddal, hogy többé nem akarsz egy tető alatt élni vele.

Ha külföldön élsz, akkor lehet, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésedet, ezért haza kell költöznöd. A másik negatív esemény az lehet, hogy kénytelen leszel másik munkahelyet keresni 2024-ben.

Abban az esetben, ha jövőre tényleg bekövetkezik, hogy valami miatt helyet kell változtatnod, akkor azt ne tragédiaként fogd fel, hanem lehetőségként!

2. lap: Ha az összes lap közül a másodikhoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor van valami, amivel kapcsolatban nagyon reménykedsz, hogy 2024-ben megvalósul. Lehet itt szó utazásról, régóta várt előléptetésről, esetleg eljegyzésről, ám sajnos mégsem fog valóra válni az, amire nagyon számítasz.

Az általad választott lap szerint valaki nem fogja betartani a neked tett ígéretét, esetleg valami miatt nem tudod rendezni az anyagi helyzetedet, képtelen leszel feljebb lépni a ranglétrán, vagy a fogyókúra terén kell csalódnod.

A neked szóló jóslat szerint ne keseredj el, hiszen még nincs 2024, tehát nem következett be a jóslat, ám az is igaz, hogy a következő tizenkét hónapban előfordulhat, hogy valamire hiába számítasz.

3. lap: Ha a megérzésedre hallgatva a harmadik lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint elveszíthetsz, talán eltörhetsz valami számodra fontosat 2024-ben. Ez lehet egy olyan szívednek kedves tárgy, amit valamelyik szerettedtől kaptál, esetleg megörökölted tőle, vagy hosszú ideig spóroltál rá, hogy a saját pénzedből vedd meg.

Az általad választott lap alapján mindenképpen eszmei értéke lesz az elveszített dolognak. Tekintve, hogy a jóslat még nem következett be, ezért jó lesz, ha nagyon odafigyelsz 2024-ben mindenre, ami a szívednek kedves! Ügyelj arra, hogy hogyan bánsz ezekkel a tárgyakkal, amiket soha ne adj oda másnak. Ne felejtsd el, hogy elég egy kis figyelmetlenség a bajhoz!

4. lap: Ha a belső hangod azt súgta, hogy válaszd a negyedik lapot, akkor a neked szóló jóslat szerint anyagi kár érhet 2024-ben. Remélhetőleg nem arról lesz szó, hogy meglopnak, esetleg összetörik az autód.

Az általad választott lap alapján kapott jóslat arra is utalhat, hogy elromlik a hűtőd, elfeledkezel egy csekkről, ami az észrevétel napjáig kamatozik. Tekintve, hogy még 2023 van, tehát a jóslat nem következett be, ezért mindent elkövethetsz azért, hogy elkerüld a kellemetlenséget. Ha 2024-ben mégis nem várt kiadásra lesz szükséged, akkor próbáld annak a jó oldalát nézni!

5. lap: Ha úgy érezted, hogy az ötödik lapot kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint 2024-ben lehetőséged nyílhat elutazni, munkát váltani, de talán egy álmodat valósíthatnád meg, ám a sors, vagy a saját hibádból kifolyólag, nem tudod megragadni a lehetőséget.

Az általad választott lap annak a valószínűségét sem zárja ki, hogy megbuksz egy vizsgán, elhasalsz egy állásinterjún, mert talán nem érsz oda időben, vagy teljesen elfelejted, hogy jelenésed van valahol.

2024-ben lehetséges, hogy szerencsétlen körülmények miatt nem tudsz élni a kínálkozó alkalmakkal, ám ne törj le, hiszen ez még nem következett be! Ha esetleg 2024-ben valóra válik a jóslat, akkor se bánkódj, hiszen lesznek más lehetőségeid is!

6. lap: Ha az utolsó lap fogott meg, akkor a neked szóló jóslat szerint véget érhet egy kapcsolatod 2024-ben. Talán szakítani fogtok a pároddal, de az sem kizárt, hogy egy régi barátoddal ápolt kapcsolatod romlik meg.

Egy kötelék felbomlása mindig fájdalmas, de lehet, hogy így lesz a legjobb neked és neki is, mert az életetek jobban fog alakulni, ha külön utakon jártok. Amennyiben 2024-ben bekövetkezik az elválás, akkor őrizd meg a szívedben a szép, közös pillanatokat. Az általad választott lap arra is kér, hogy senkit se marasztalj, aki menni akar.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló