Így viselkedhetsz karácsonykor a csillagjegyed alapján!



Rád mi jellemző a szeretet ünnepén?Kos: Karácsonykor szívesebben mész vendégségbe, ennek pedig mások is örülnek, mert rémálom lehet a közeli hozzátartozódnak lenni, ha te vagy a házigazda. Mindenkit kiborítasz a maximalizmusoddal, és azzal, hogy behisztizel, ha valami nem jó, mert az neked az apokalipszis.

Bika: A karácsonyi hangulatot imádod, ám ahhoz egy picit lusta vagy, hogy megteremtsd. Az esetek többségében félszívvel díszítesz és főzöl, ha viszont vendégségbe mész, akkor ott el vagy ájulva a karácsonyi körítéstől.

Ikrek: Karácsonykor szeretsz díszíteni, de a főzést meghagyod másnak. A legjobban azt kedveled, ha másoknak parancsolgathatsz, hogy mit és hova tegyenek. Az is kedvedre való, ha te lehetsz a házigazda, aki pazar karácsonyi partit ad.

Rák: Karácsonykor arra vágysz a leginkább, hogy együtt legyen család, méghozzá a legtökéletesebb idillben, ám minden másnak is tökéletesnek kell lennie, ezért napokkal az ünnep előtt már a konyhában tüsténkedsz.

Oroszlán: Karácsonykor imádsz dekorálni és díszíteni, ám főzni, takarítani és készülődni kifejezetten utálsz. A vendégeket még őszinte mosollyal fogadod, de utána már ki nem állhatsz velük foglalkozni, inkább azt szeretnéd, hogy ők törődjenek veled, mert imádod a figyelmet.

Szűz: Nyűgnek érzed a karácsonyt, mert tudod, hogy ilyenkor elvárják tőled, hogy tegyél ki magadért, nyűgözz le mindenkit, játszd el a házigazda szerepét, de neked mindez púp a hátadon. Utálod az elvárásokat, a szeretteid kedvéért mégis minden évben megerőlteted magad, ami azzal jár, hogy az ünnepig feszült, morgós vagy, és szinte mindenkibe beleharapsz.

A karácsonyi cirkusz után átváltozol, tüneményes leszel, és boldogan fogadod a dicséretet, amit kiérdemeltél, de mindeközben alig várod, hogy végre egyedül lehess és mindenki békén hagyjon.

Mérleg: Ha felnőtt vagy, akkor is átváltozol kisgyerekké karácsonykor. Lelkesen várod az ünnepet, imádod a díszítést és a finom ételeket. Habár rajongsz a karácsonyért, abban már mégsem lehet rád számítani, hogy segítesz megteremteni azt, mert gyakran lekötnek a karácsonyi filmek, vagy az, hogy a barátaiddal szórakozz az adventi vásárban.

Skorpió: Nem szereted a karácsonyt, de a szeretteid kedvéért megerőlteted magad, eljátszod a szerepedet. Ha azonban nem tökéletes az ünnepi menü, a ruhád, vagy a díszítés, akkor minden mehet a szemétbe, a karácsony pedig végleg el van szúrva.

Nyilas: Arra vágysz, hogy a karácsony tökéletes legyen, de úgy, hogy közben nem őrülsz bele, ezért az esetek többségében nyugodtan, jól felkészülten nyitsz ajtót a szeretteid előtt az ünnepekkor.

Ha lehet, akkor a díszítést inkább meghagyod a szeretteidnek, míg te beveted magad a konyhába, hogy sütéssel-főzéssel-táncolással töltsd az időt. Ezt senki sem bánja, mert nagyon finom ételekkel és jókedvvel nyűgözöl le mindenkit. Karácsonykor számodra az a legfontosabb, hogy boldognak, elégedettnek lásd a szeretteidet.

Bak: Ha úgy alakul, hogy neked kell vendégül látnod a szeretteidet, akkor az igazi káosz, mert kapkodsz, azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, mindent leversz, és a kiborulás veszélyével fenyegetsz, mert azt akarod, hogy minden tökéletes legyen. Ennek tudatában nem csoda, hogy szívesebben mész vendégségbe, ahol neked szinte semmi dolgod.

Vízöntő: Nem rajongsz különösebben a hagyományos, tipikus karácsonyozásért. Szereted lazán venni az ünnepet, amit szívesen modernizálsz. Imádsz díszíteni, de a főzést meghagyod másnak. Karácsonykor elvárod, hogy mindenki egy kicsit veled foglalkozzon, amiért cserébe te is érdeklődsz mindenki után, sőt, szabályosan kivallatod őket, hogy információkat gyűjts.

Halak: Ha karácsony, akkor annak olyannak kell lennie, mint az Andersen mesékben! Körülrajongod a szeretteidet, akiktől begyűjtöd az elismerést, és akiknek igyekszel a legjobb ajándékot adni, hogy ebből is érezzék, hogy mennyire odafigyelsz rájuk. Egész este babusgatod őket, de nálad is eljön az a pont, amikor szeretnéd, ha végre mindenki távozna, hogy kidőlhess.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló