Ez a mantra adhat erőt januárban!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mihez és milyen mondatra van szükséged az év első hónapjában.Kos: „Bátran követem a belső hangot”

A csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy te vagy az, aki működésben hozza a dolgokat. Te vagy a szikra, ami a valódi változáshoz kell, legyen bármi is a kérdés. Kosként rendkívül fontos, hogy mindig vállald fel a véleményedet, és következetesen hallgass a belső hangodra!

Bika: „Túllépek azon, ami már nem szolgálja a fejlődésemet”

Bika jegyűként azért van szükséged erre a mantrára, mert a január tele lesz energiával és változással, ám számodra olykor nehézséget okoz az alkalmazkodás. Ha sikerül elengedned mindazt, ami már nem szolgálja a fejlődésedet, akkor azáltal nagyon szerencsés időszakot indíthatsz egy az év első havában.

Ikrek: „Most bármit elérhetek!”

Ikrek jegyed alapján a rugalmasság az egyik erősséged. Jellemző rád, hogy minden helyzetben megtalálod a legkönnyebben járható utat, és hála a szerencsés természetednek, el tudod kerülni a komoly konfliktusokat.

Ugyanakkor nehezen összpontosítasz. Ha januárban kitartó leszel, megtanulsz koncentrálni, akkor bármit képes leszel elérni, ugyanis ebben a jegyedbe lépő Jupiter, a nagy szerencse bolygója is a támogatód lesz.

Rák: Hálás vagyok azért a szeretetért, ami körbevesz.”

A csillagjegyed alapján ismert vagy az érzelmességedről és arról, hogy a család a legfontosabb a számodra. Emellett hajlamos vagy az aggodalmaskodásra, ami akadályoz a pillanat megélésében. A fenti mantra abban fog segíteni, hogy változtatni tudj ezen.

Oroszlán: Meg tudom valósítani az álmaim!”

Oroszlán jegyűként használd januárban azt a képességedet, hogy bármire képes vagy, ha nem ütköznek gátlásokba az energiáid! A mantrád segítségével képes leszel elérni azt, amit szeretnél.

Szűz: Megérdemlem, hogy boldog legyek.”

Szűz jegyed alapján gondoskodó, érzelmes személyiség vagy, ám előfordul, hogy magadra veszed mindenki gondját és baját. Változtass ezen januárban, és foglalkozz többet azzal, amire te vágysz, amit te szeretnél!

Mérleg: Bízom magamban és az igazamban.”

Az asztrológia szerint a Mérleg az igazság jegye, és ez az oka annak, hogy folyton mérlegelsz, mindig figyelembe veszed mindenki véleményét, igazságát, és nehezen tudsz dönteni. Januárban meg kell tanulnod bízni az értékítéletedben, mert nincs szükséged visszaigazolásra, tudod, hogy mit kell tenned!

Skorpió: „A saját belső iránytűmet követem.”

Skorpió jegyed alapján karizmatikus egyéniség vagy, ami mellett rendkívül fontos a számodra az igazságosság, és mindig kiállsz a gyengébb mellett. Azt utálod, ha feletted akarnak uralkodni. Januárban senki sem irányíthat, és a saját belső iránytűdet követed.

Nyilas: „Gyógyító erők birtokában vagyok.”

Spirituális csillagjegyként mindig magasabb perspektívából szemléled a világot. Januárban használd azt az erődet, amellyel rá tudsz ébreszteni másokat a fontos tanulságokra, és meg tudod mutatni nekik az ősi bölcsességet!

Bak: „Átadom az irányítást az égieknek.”

Bak jegyed alapján jellemző rád, hogy mindig vállalod a felelősséget, erős vagy, és sokan számíthatnak rád. Januárban azonban engedned kell, hogy az univerzum erői irányítsák az életedet. Ha erre hajlandó leszel, akkor csodákban lesz részed.

Vízöntő: „Meg merem magam mutatni a világnak!”

A csillagjegyed alapján mindig új utakat keresel, új megoldásokat fedezel fel, ám sokszor nincs bátorságod megmutatni magad a világnak. Emellett nem mindig vállalod fel az érzéseidet. Januárban egy belső átalakuláson eshetsz át, megnyílhatsz másoknak, ami által boldogabb leszel.

Halak: „Nem kételkedem magamban, bízom a megérzéseimben.”

Az asztrológia szerint örök problémád, hogy nem bízol eléggé önmagadban, a bölcsességedben, pedig Halak jegyűként kapcsolatban állsz a felsőbb erőkkel, égiekkel. Januárban tanulj meg hinni az intuíciódban!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló